FK Shkendija – HJK live stream 13.7 klo 19:00 – Betsaa ja katso ottelun suora TV-lähetys! Lue ohjeet suoraan lähetykseen ja katso myös VPS:n ottelu: 

Voit katsoa maksutta HJK:n Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisen osa-ottelun makedonialaista FK Shkendijaa vastaan helposti! Muista vain lukea kunnolla tämän sivun yksinkertaiset ohjeet, ja onnistut.

Unibet TV antaa pelaajille mahdollisuuden katsoa tämä jännittävä ottelu suorana lähetyksenä torstaina 13.7 klo 19:00. Ottelun katsominen onnistuu helposti, kun luet tarkkaan tämän sivun ohjeet!

FK Shkendija - HJK live stream 13.7

FK Shkendija – HJK live stream 13.7 stream 29.6 – Näin katsot ottelun

Toimi näin, ja katso Klubin 2. kierroksen 1. osaottelu suorana netissä:

  • Avaa pelitili Unibetille  tästä klikkaamalla
  • Tee vähintään 10€ talletus ja lyö vetoa jostain kohteesta!
  • Muista, että pelitillä tulee olla varoja väh. 0.01 euroa, jotta pystyt katsomaan Unibet TV:tä
  • Valitse pelikohdelistalta Klubin euro-ottelu ja katso matsi torstaina 13.7 klo 19:00 alkaen
  • Voit katsoa myös Brondby IF – VPS ottelun.
  • Katso FK Shkendija – HJK stream!
  • Avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

FK Shkendija – HJK live stream 13.7: ennakko
FK Shkendija - HJK stream 13.7

HJK saa toisella karsintakierroksella vastaansa makedonialaisen FK Shkendijan joukkueen, joka tunnetaan intohimoisista faneista. Joukkue oli viime kaudella Makedonian liigan kakkonen, ja pudotti 7-0 yhteismaalein Moldovalaisen Dacia Chisinaun eurooppaliigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Vastaan tuleekin huomattavasti Walesilaisia kovempi vastus.

Klubi lähtee vierasotteluun pienoisena altavastaajan, mutta Kingi uskoo, että kyllä koko Suomen HJK tämän otteluparin vielä nimiinsä hoitaa. Klubi vahvisti joukkuettaan kiinnittämällä kaksi uutta pelaaja, josta toinen on PS Kemissä alkukaudesta säväyttänyt Valencic. Klubin puolustuslinja on myös erittäin kova, joten Makedonialaisilla tulee varmasti olemaan vaikeata ohittaa sitä. Vierasottelusta odotamme tasaista, mutta mikään ihme ei olisi vaikka Klubi ratkaisisi otteluparin jo torstaina. Onneksi Unibet TV näyttää ottelun suorana, joten jokainen halukas voi katsoa miten stadilaisten käy.

FK Shkëndija – HJK pelivihje

Mikä ihmeen FK Shkëndija. No tietenkin Makedonian liiganippu Tetovon kaupungista. Tetovolaiset ovat saaneet pettyä karsinnoissa vuosi toisensa jälkeen. UCL karsinnoissa 2011-2012 Partizan kyykytti Skeidaa yhteismaalein 5-0. 2012-2013 oli sitten Pohjois-Irlantilaisen Portatownin vuoro tiputtaa Skeida jatkosta. Kaudella 2014-2015 Shkëndija hävisi Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella romanialaiselle Chisnaulle 3–2.  Seuraavalla kaudella Shkëndija putosi jälleen Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella, kun skotlantilainen Aberdeen eteni jatkoon vierasmaalisäännön perusteella.

Miksi sitten kakkonen? Jos ensimmäisenä katsotaan joukkueiden Transfermarkt-valuaatiota niin Shkëndija kellottaa peräti seitsemän miljoonaa. HJK:n vastaava lukema on 5,2 miljoonaa euroa. Transfermark on kuitenkin aina vain suuntaa antava mittari, ei missään määrin absoluuttinen. Kannattaa muistaa ennemminkin se, että Banan Klubi on ennenkin pystynyt kaatamaan rahaporukoita eikä Shkëndija ole tuossa mittaristossa mikään suuruus. Shkëndija murskasi FC Dacian Moldovasta yhteismaalein 7-0 ensimmäisellä karsintakierroksella, mutta Klubi on aivan eri tason haaste. HJK:lla on merkittävästi enemmän kokemusta kovista peleistä ja se voi hyvin yllättää jo vieraissa. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, joten eurorutiinin merkitys korostuu. Shkëndijalla ei myöskään ole älytöntä kotietua puolellaan, joten kokeillaan rohkeasti Klubin voittoa. Nelonen on niin raju kerroin, että tämä on niin sanottu pakkorako.

Pelaa vetosi suoraan Betsisivujen kautta, niin saat parhaat edut eli 100% talletusbonuksen ja 10 euron riskittömän vetosi

13.7: FK Shkëndija – HJK (Eurooppaliiga karsinta): 2 (4,00, Unibet TV)

Klubin europelit ilmaiseksi suorana netissä!

Unibet tarjoaa tänä vuonna kaikille pelaajille mahdollisuuden katsoa suomalaisten europelit suorina live stream lähetyksinä. Ottelut saat näkymään ilman erillistä maksua, kunhan muista vain tehdä talletuksen pelitilille. Tätä etua ei kannata missata, sillä samalla pääset käsiksi Unibetin mahtavaan TV-palveluun, jonka kautta voit seurata suorina stream-lähetyksinä huippu-urheilua, kuten CHL-jääkiekkoa ja La Liga, Serie A ja Bundesliiga jalkapalloa myös tulevana kautena.

Katsominen on helppoa, kunhan vain muistat tehdä talletuksen ja betsata. Pelitililläsi tulee aina olla vähintään 1 sentti varoja, jotta lähetykset näkyvät. Otteluiden katsominen onnistuu klikkaamalla pelikohdelistalla näkyvää Unibet TV symbolia. Otteluiden katsominen onnistuu parhaiten Tabletilla, sillä pääset välittömästi nauttimaan koko ruudun tilasta.

FK Shkendija - HJK live stream 13.7