Live stream: Hamburger SV – Eintracht Frankfurt (Bundesliiga) 21.10: Vihje: 2 (3,05, Unibet) Betsaa ja katso

Perustelut: Huom! Kingin jalkapalloviikko etenee, ja homman nimi on Hamburger SV – Eintracht Frankfurt live stream ja pelivihje! Nyt kuitenkin itse ottelun kimppuun. Hradeckyn Eintracht aloitti kautensa erittäin väkevästi, mutta viime aikoina tuloskunto on heikentynyt. Eintrachtin formin ollessa 2-2-2. HSV puolestaan on kriisissä ja sen formi 1-1-4 kertoo sen esityksistä kaiken oleellisen. 7 pelissä on nimittäin kertynyt kaksi pistettä. Pelit kannattaa siis lähtökohtaisesti pelata Eintrachtin kautta, jos ei Kingin under-talkoot nappaa. Under talkoille on kuitenkin monta syytä. Ensimmäinen on se, että viimeiset kaksi peliä ovat päättyneet 0-0, mikä kertoo omaa kieltään otteluparin lähtökohdista. Tärkeämpää kuitenkin on kiinnittää fokus Hampurin suuntaan. HSV on nimittäin ryhtynyt laukaisemaan kriisiään puolustuspäästä, mikä näkyy viime aikojen tuloksissa. Mönchengladbach – HSV: 0-0, Hertha – HSV: 2-0, HSV – Bayern: 0-1 ja Freiburg – HSV: 1-0. HSV on siis erittäin tehoton, mutta verrattain vahva puolustussuuntaan. Eintracht taas tuskin lähtee vyöryttämään hyökkäyksiä, vaan lähtökohtaisesti pyrkii vastaiskuihin ja HSV:n nollaamiseen. Näin ollen alle 2,5 tuntuu idioottivarmalta kohteelta, jolla nostetaan perjantain baarikassa tasolle, jossa tarjotut kierrokset, isot tipit ja taksiajelut eivät aiheuta minkäänlaista reaktiota. Thank God it’s Friday!  Matsi muuten näkyy Unibet TV:stä ja voit live stream lähetyksen sen tästä linkistä! Lue tarkemmat ohjeet Unibet TV:seen alempaa.

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Unibet TV näyttää ilmaiseksi päivittäin huippu-urheilua live stream-lähetysten avulla!
  • Tarjolla on esimerkiksi CHL, Bundesliiga, La Liga, Serie A, NBA ja paljon muuta!
  • Live stream lähetykset tunnistat ”Unibet TV”-logosta vedonlyöntilistalla.
  • Lähetykset saat näkyviin jo 10€ minimitalletuksella, ja katsominen ei vaadi vetojen asettamista.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä

Hamburger SV – Eintracht Frankfurt live stream

Päivän ilmaisen ottelun ja vihjeen lisäksi kannattaa vedonlyöjien tarkastaa myös seuraavat Kingin jutut. Vaikka Betsikingi tunnetaan parhaiten pitkävetovihjeistää, niin sivuilta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa! Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen ja streaming-ohjeiden mukaan erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!