Helenius – Bykhautsou live stream 17.3.2018 klo 20.00. Katso suorana lähetyksenä, kun Robbe kohtaa ennakkosuosikkina Valko-venäläisen kokeneen iskijän Yury Bykhautsoun. Tätä live stream-mahdollisuutta et halua ohittaa. Ottelu käydään Virossa Yakuza Fight-otteluillassa, jonka live streamiin pääset tältä sivulta!

Helenius lähtee hakemaan suvereenia voittoa Englannin pettymyksen jälkeen ja kääntämään samalla uransa takaisin raiteilleen. Betsikingi neuvoo, miten näet ottelun maksutta! Muista katsoa myös Amirkhani – Knight live stream 27.5

Helenius – Bykhautsou live stream 17.3 – Yakuza Fight

Heleniuksen otteluiden televisiointia tarjoaa ilmaiseksi Robben suuri Ahvenanmaalainen sponsori, joten jos etsit ilmaista live streamia ja haluat samalla lyödä ottelusta vetoa suosittelemme tätä vaihtoehtoa.

Katso Robert Heleniuksen ottelu suorana netissä!

Whyte - Helenius streamToimi näin:

  • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi ja tee 10€ talletus!
  • Tarkasta, jos Ahvenanmaalainen Heleniuksen pääsponsori näyttää matsin!
  • Samalla voit ainakin lyödä vetoa Robben ottelusta!
  • 100% luotettava ja turvallinen ja voit tallettaa kotimaisen verkkopankin kautta!

Katso Whyte – Helenius stream näin:

Heleniuksen otteluiden seuraaminen onnistuu ilmaiseksi erään ison ahvenanmaalaisen sponsorin live stream -lähetysten avulla., Tällä kertaa meillä on 100% varmuus, että lauantain ottelun lähetyksestä.

Suosittelemme avaamaan pelitilin, sillä vedonlyönti ottelusta ainakin onnistuu ja tällä kertaa suomalaisen nyrkkeilijän pelaaminen onnistuu varsin erinomaisella kertoimella.

Vedonlyönti lisää myös ottelun seuraamisen mielekkyyttä ja jännittävyyttä.

Lisäksi toki näkee myös illan muut ottelut ja esimerkiksi suomalaisen Lauri Suomelan ottelun potkunyrkkeilyturnauksessa.

Helenius – Bykhautsou live stream 17.3 ja vedonlyönti

unibet vetovihjeet

Lyö vetoa Heleniuksen ottelusta Uninbetillä! Unibet tarjoaa ottelun vedonlyöntiin lukuisia vaihtoehtoja, ja voit esimerkiksi pelata sitä missä erässä Helenius päättää ottelun tyrmäykseen. Avaa siis pelitili ja kokeile vedonlyönti Heleniuksen seuraavaan otteluun. Samalla voit napata ”pelaajalta pelaajille” -kirjan. Klikkaa ja lue ohjeet täällä!

Pelaajalta Pelaajille Jorma Vuoksenmaa

  • Saat 100% bonuksen ja Jorma Vuoksenmaaan kirjan, kun talletat 20€

Helenius on suuri  ennakkosuosikki

Kingi on tuttuun tapaan myös kiinnostut ottelun pitkävedosta, ja tällä kertaa Robben pelaaminen kuulostaa houkuttelevalta. Bykhautsoy lähtee otteluun valtaisana altavastaajana, sillä miehen voitosta tarjotaan 17.00 kerrointa. Tämä ei ole toisaalta yllätys, sillä mies on todellinen nyrkkeilyn matkamies. (Ottelurekordi 10-14-3)

Bykhautsoun listan lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa meille sen, että miestä ei ole tyrmätty urallaan kuin 2 kertaa. Suuria voittoja ei tosin myöskään Robben vastustaja urallaan ottanut. Yury on tosin käynyt taistelemassa hyvän ottelun Maksim Vlasovia vastaan, mutta hävisi kuitenkin lopulta selvästi. Näiden meriittien lisäksi lista koostuukin enemmän tai vähemmän pummien ja taksikuskien kohtaamisista.

Ura katkolla – Robbe tarvitsee voiton

Heleniuksen (Ottelurekordi 25-2-0) uran me tiedämme paremmin, ja sen seuraaminen viime vuosina on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa. Näyttävät tyrmäykset Brewsteristä, Peteristä ja Liakhovicsta ovat menneiden aikojen muistoja, ja todellisuus on, että Duhaupas tyrmäsi Robben pahanpäiväisesti ja Dillian Whyte uuvutti tyystin Nordic Nightmaren.

Robben ongelmana tuossa ottelussa oli surkea puolustusnyrkkeily, piiputtaminen ja typerä ottelutaktiikka, mutta se on eri asia onko näitä vikoja korjattu. Viimeisimmät ottelut ovat olleet tasoltaan onnettomia, joten Robben todellista tasoa on paha arvioda.

Kingin vihje illan nyrkkeilyotteluun:

Voittaja: Bukhautsou 17.00 (Unibet)

Helenius – Bykhautsou stream & Yakuza Fight

Whyte - Helenius streamToimi näin:

  • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi ja tee 10€ talletus!
  • Tarkasta, jos Ahvenanmaalainen Heleniuksen pääsponsori näyttää matsin!
  • Samalla voit ainakin lyödä vetoa Robben ottelusta!
  • 100% luotettava ja turvallinen ja voit tallettaa kotimaisen verkkopankin kautta!

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me