Helenius – Washington live stream 13.7.2019 la-su yönä noin klo 03.00 alkaen. Robbe kohtaa tasaväkisessä ottelussa jenkkiottelija Gerald Washingtonin. Ottelu otellaan jenkeissä ja meillä on tarjota kaikille lukijoille uskomaton 50.00 MEGAKERROIN Robben voitolle!

Helenius lähtee hakemaan suvereenia voittoaja kääntämään samalla uransa takaisin raiteilleen. Betsikingi neuvoo, miten näet ottelun maksutta!

Helenius – Washington live stream 13.7.2019

Heleniuksen otteluiden televisiointia on tarjoaa maksullisena Viaplay-palvelu, mutta ottelun näkee melko varmasti netissä ilmaiseks. Tällä sivulla kerromme ohjeet live stream-vaihtoehtoihin ja tarjoamme Robbe-faneille uskomattoman tarjouksen!

Poimi Robert Heleniukselle 50.00 Kerroin!

Toimi näin:

 • Klikkaa alla olevaa boksia tai tästä, ja avaa pelitilisi ja tee väh.10€ talletus!
 • Valitse vetovalikosta Robben matsi ja paina 1€ panoksella veto, niin saat 50.00 kertoimen pelattavaksi!
 • Samalla voit lyödä lisää vetoa Robben ottelusta hurjalla 1.48 kertoimella! YLIKERROIN! EI Panoskattoa!
 • 100% luotettava ja turvallinen ja voit tallettaa kotimaisen verkkopankin kautta ja nopeat kotiutukset
 • Klikkaa seuraavaksi Unibetin sivuille! Huom! Käytä tämän sivun linkkejä, jotta saat megakertoimen.

Katso Helenius – Washington live stream näin:

Heleniuksen otteluiden seuraaminen on onnistunut aikaisemmin ilmaiseksi erään ison ahvenanmaalaisen sponsorin live stream -lähetysten avulla. Myös Viaplay näyttää Heleniuksen ottelun.

Tässä muut vaihtoehdot:

Suosittelemme tarkastamaan ainakin Ahvenanmaalaisen sivuston, jos ottelu näkyy heidän kauttansa tai luottamaan seuraaviin vaihtoehtoihin ottelun näkymisess. Lisäksi suosittelemme ehdottomasti poimimaan lähes varmana voittona 30.00 Megakertoimen Robben voitolle! 

Helenius – Washington live stream 13.7 ja vedonlyönti

Lyö vetoa Heleniuksen ottelusta Uninbetillä! Unibet tarjoaa ottelun vedonlyöntiin lukuisia vaihtoehtoja, ja voit esimerkiksi pelata sitä missä erässä Helenius päättää ottelun tyrmäykseen. Avaa siis pelitili ja kokeile vedonlyönti Heleniuksen seuraavaan otteluun.

 • Pelitilin avaaminen onnistuu alle minuutissa ja tarvitset vain toimivan s-postiosoitteen
 • Rahansiirrot ja kotiutukset onnistuvat 100% turvallisesti suomalaisen verkkopankin kautta
 • Saat HELENIUKSEN VOITOLLE PERÄTI 50.00 MEGAKERTOIMEN VAIN MEIDÄN SIVUMME KAUTTA!
 • Tarjouksen saat lunastettua, kun valitset vetolapulle Heleniuksen voiton ja pelaat sen 1€ panoksella
 • Lisäksi suosittelemme panostamaan huomattavasti enemmän Robbelle, koska mies todennäköisesti voittaa ottelun tyrmäyksellä!
 • Jos haluat pelata isoilla panoksilla jatkossakin, niin se onnistuu Unibetillä!

Helenius on suuri  ennakkosuosikki

Kingi on tuttuun tapaan myös kiinnostut ottelun pitkävedosta, ja tällä kertaa Robben pelaaminen kuulostaa houkuttelevalta. Washington lähtee otteluun altavastaajana, sillä miehen voitosta tarjotaan 2.60 kerrointa. Tämä ei ole toisaalta yllätys, sillä mies on todellinen lasileuka rekordistaan huolimatta. (Ottelurekordi 19-3-1)

Washingtonin listan lähempi tarkastelu paljastaa meille sen, että mies on 4 viimeisestä ottelustaan voittanut yhden ja tyrmätty muilla kerroilla. Suurimmat uran voitot ovat vuodelta 2016 ja nekin jo ikääntyneitä Austinia ja Chambersia vastaan. Näiden meriittien lisäksi lista koostuukin enemmän tai vähemmän pummien ja taksikuskien kohtaamisista.

Robbe haluaa voiton

Heleniuksen (Ottelurekordi 28-2-0) uran me tiedämme paremmin, ja sen seuraaminen viime vuosina on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa. Näyttävät tyrmäykset Brewsteristä, Peteristä ja Liakhovicsta ovat menneiden aikojen muistoja, ja todellisuus on, että Duhaupas tyrmäsi Robben pahanpäiväisesti ja Dillian Whyte uuvutti tyystin Nordic Nightmaren. Onneksi edellisessä ottelussa Robbe oli kuin uudestisyntynyt ja tyrmäsi altavastaajan roolissa Erkan Teperin rajusti.

Robben ongelmana tosin tuossakin ottelussa oli puolustusnyrkkeily ja piiputtaminen, mutta näitä vikoja korjattu ja kuvien perusteella mies on elämänsä kunnossa. Nyt on mahdollisuus iskeä hyvää rahaa suomalaisen voitolla!

Kingin vihje illan nyrkkeilyotteluun:

Voittaja: Helenius 1.48 (Unibet) + 50.00 MEGAKERROIN Heleniuksen voitolle kaikille uusille pelaajille!

Toimi näin:

 • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi ja tee väh. 10€ talletus!
 • Poimi 50.00 megakerroin Robben voitolle!
 • Samalla voit lyödä vetoa Robben ottelusta isommalla panoksella!
 • 100% luotettava ja turvallinen ja voit tallettaa kotimaisen verkkopankin kautta!
[