Helenius – Whyte live stream 28.10 klo 20.00. Katso suorana lähetyksenä, kun Robbe kohtaa altavastaajana hurjan brittiläisen iskukoneen Dillian Whyten. Tätä live stream-mahdollisuutta et halua ohittaa. Raskaansarjan Whyte – Helenius stream näiden herrojen välillä käynnistyy suomenaikaa kello 20.00.

Helenius lähtee ryöstöretkelle Englantiin ja samalla uransa ehdottamasti pahimpaan paikkaan. Vastustaja Whyte on kova iskijä, ja ottelun ylivoimainen ennakkosuosikki.

Dillian Whyte – Robert Helenius live stream 28.10 klo 20.00

Heleniuksen otteluiden televisiointia on usein tarjonnut ilmaiseksi Robben suuri Ahvenanmaalainen sponsori, joten jos etsit ilmaista live streamia ja haluat samalla lyödä ottelusta vetoa suosittelemme tätä vaihtoehtoa.

Lisäksi ottelun katsominen onnistuu Viaplay palvelun avulla 29,90€ hintaan. Lisäksi nyrkkeilyä ja vapaa-ottelua on välillä näkynyt myös Unibet TV-palvelun kautta.

Me kuitenkin suosittelemme myös tsekkaamaan, jos joku seuraavista vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin.

Vaihtoehdot Whyte – Helenius stream lähetykseen

Helenius - Whyte live stream 28.10 - Katso suorana netissä

Toimi näin:

 • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi!
 • Tarkasta, jos Unibet TV näyttää matsin!
 • Samalla voit ainakin lyödä vetoa Robben voitolle 5.00 kertoimella!
 • 100% luotettava ja turvallinen ja saat leffa+herkkulipun 15€ talletuksella!

 

Whyte - Helenius stream

Toimi näin:

 • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi!
 • Tarkasta, jos Ahvenanmaalainen Heleniuksen pääsponsori näyttää matsin!
 • Samalla voit ainakin lyödä vetoa Robben voitolle 5.00 kertoimella!
 • 100% luotettava ja turvallinen ja voit tallettaa kotimaisen verkkopankin kautta!

 

Dillian Whyte - Robert Helenius live stream

Toimi näin:

 • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa tilisi!
 • Valitse Heleniuksen ja Whyten välinen raskaansarjan ottelu!
 • Maksa 29.90€ PPV hinta ja näet ottelun lähetyksen suorana!
 • Lisäksi kotimainen selostus!

Katso Whyte – Helenius stream näin:

Dillian Whyte - Robert Helenius

Heleniuksen otteluiden seuraaminen on useimmiten onnistunut ilmaiseksi erään ison ahvenanmaalaisen sponsorin live stream -lähetysten avulla, mutta mitään 100% varmuutta meillä ei lauantain ottelun lähetyksestä tällä kertaa ole.

Suosittelemme kuitenkin avaamaan pelitilin, sillä vedonlyönti ottelusta ainakin onnistuu ja tällä kertaa suomalaisen nyrkkeilijän pelaaminen onnistuu varsin erinomaisella kertoimella.

Vedonlyönti lisää myös ottelun seuraamisen mielekkyyttä ja jännittävyyttä.

Illan katsominen onnistunee varmuudella ainakin Viaplayn 29.90 kertatilauksella, joka tosin saattaa olla monelle melkoisen kova hinta, jos miettii Robertin nykyistä tasoa.

Lisäksi toki näkee myös illan pääottelun, jossa raskaansarjan nyrkkeilyn tämän hetken kuumin nimi Anthony Joshua iskee Carlos Takamia vastaan raskaansarjan maailmanmestaruudesta.

Helenius – Whyte live stream ja vedonlyönti

Helenius - Whyte live streamDillian Whyte on suuri  ennakkosuosikki

Kingi on tuttuun tapaan myös kiinnostut ottelun pitkävedosta, ja tällä kertaa Robben pelaaminen kuulostaa houkuttelevalta. Dillian lähtee otteluun valtaisana ennakkosuosikkina, sillä miehen voitosta tarjotaan 1.25 kerrointa. Tämä ei ole toisaalta yllätys, sillä mies on erittäin kovassa nosteessa oleva iskijä. (Ottelurekordi 21-1-0)

Whyten listan lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa meille myös heikkouksia. Miehen uran suurin voitto on Dereck Chisorasta hajaäänituomion varjolla, ja kyseinen ottelu oli erittäin tasainen iskujuhla. Lisäksi mies on käynyt taistelemassa hyvän ottelun Joshuaa vastaan, mutta hävisi kuitenkin lopulta selvästi. Näiden meriittien lisäksi lista koostuukin enemmän tai vähemmän pummien ja taksikuskien pahoinpitelyistä.

Ura katkolla – Robbe tarvitsee voiton

Whyte - Helenius live stream

Heleniuksen (Ottelurekordi 25-1-0) uran me tiedämme paremmin, ja sen seuraaminen viime vuosina on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa. Näyttävät tyrmäykset Brewsteristä, Peteristä ja Liakhovicsta ovat menneiden aikojen muistoja, ja todellisuus on, että Duhaupas tyrmäsi Robben pahanpäiväisesti.

Robben ongelmana tuossa ottelussa oli surkea puolustusnyrkkeily, piiputtaminen ja typerä ottelutaktiikka, mutta se on eri asia onko näitä vikoja korjattu. Viimeisimmät ottelut ovat olleet tasoltaan onnettomia, joten Robben todellista tasoa on paha arvioda.

Robben kertoimen ollessa 5.00 lähtee Kingi kuitenkin vielä kerran luottamaan, että jotain olisi vihdoin tehty oikein ja tämä tuhkimotarina saisi onnellisen lopun.

Ottelun vedonlyöntiä voi harjoittaa seuraavien painikkeiden kautta. Muista myös katsoa Helenius – Whyte live stream valitsemastasi lähteestä!

Kingin vihje illan nyrkkeilyotteluun:

Voittaja: Robert Helenius 5.00

Dillian Whyte – Robert Helenius stream & kertoimet