HIFK – Brynäs IF live stream 1.9 klo 19.00. Lue Kingin CHL-vihje ja katso HIFK:n kolmas ottelu jääkiekon mestarien liigassa maksutta! Samalla saat varmistat, että näet kaikki IFK:n ottelut tulevalla kaudella ilmaiseksi!

30€ ilmaisvedot ja IFK:n pelit suorana! 30€ ilmaisvedot ja IFK:n pelit suorana!
Huom! Nyt tarjouksena uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot, kun veikkaat kympillä! (Tarjouksen saat automaattisesti, kun talletat ja lyöt vähintään 10€ vedon mihin tahansa otteluun. Voimassa 31.8-17.9.17)

Klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta ja käynnistä lähetys! Tämän jälkeen enää vedot sisään!

HIFK – Brynäs IF live stream 1.9 klo 19.00

 HIFK - Brynäs IF live stream 1.9HIFK – Brynäs IF: X (4,15, Unibet)

Jos joskus on pakko kokeilla tasuria, niin kyllä se on juurikin tämä peli. Tässä kohtaamisessa on nimittäin tasuri ennennäkemättömän lähellä, niin tasaiset alkuasetelmat ottelulla on. Jos palataan viikko ajassa taaksepäin niin silloin Brynäs vei voiton, mutta vasta jatkoajan jälkeen 4-3 lukemin. Tämän kohtaamisen jälkeen Brynäs teurasti Comach Cracovian 8-0 lukemin. IFK ei ole vielä päässyt vuorollaan löylyttämään Cracoviaa ja se sai jopa pientä shokkihoitoa Munchenin vieraana kun saksalaisseura kaatoi sen kotonaan 4-1 lukemin. Näin ollen IFK on tilanteessa jossa pisteitä on pakko alkaa kertyä.

Brynäs on hieman IFK:ta parempi kokonaisuus, mutta tasoero ei ole merkittävä. Tuo Brynäsin ottama 4-3 voitto kuvastaa Kingin papereissa joukkueiden voimasuhteita suorastaan erinomaisesti. Tyypillisesti kotietu on merkittävä tekijä juuri niissä otteluissa, jossa kotijoukkueen ja vierasjoukkueen välinen tasoero on pieni. Tämä IFK – Brynäs ottelu onkin kuin oppikirja tapaus tuollaisesta ottelusta. Odotettavissa on jälleen äärimmäisen tasainen vääntö, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Siksi yli nelosen kerroin on varsin perusteltu valinta lapulle ja todellakin kokeilun arvoinen pelivalinta. Koska kyseessä on kuitenkin jääkiekko niminen peli, kannattaa pitää panokset inhimillisinä!

HIFK:n CHL kausi 2017-18

 HIFK - Brynäs IF live stream 1.9Helsingin IFK osallistuu tänäkin vuonna jääkiekon mestarien liigaan. Kaudesta odotetaan menestyksekkäämpää kuin viime kaudesta, ja siihen stadilaisilla on oivat mahdollisuudet. Joukkue on vahvistunut ja se lähtee varmasti nälkäisenä tekemään selvää omasta alkulohkostaan. Edellisvuodesta turnaus on käynyt läpi muutoksia, sillä nyt turnaukseen osallistuu vain 32 joukkuetta. Nämä joukkueet aloittavat pelinsä neljän joukkueen alkulohkoista, joista kaksi parasta jatkaa playoff-kierroksille.

Helsinkiläisten lohkossa on joukkueet Saksasta, Puolasta ja Ruotsista. Brynäs tulee olemaan varmasti vaikein vastustaja, mutta saksalainen Red Bull Munchen ei myöskään ole mikään turha porukka. Sen sijaan puolalaisten rooliksi ei voi tässä vaiheessa laskea kuin statistin osan.

  • G Lohko: Comarch Cracovia (POL), IFK (FIN), Brynäs (SWE), Red Bull Munchen (GER)

HIFK:n CHL-pelit 2017-18

  • Brynas IF–HIFK 25.8.2017 20.00
  • Red Bull Munich–HIFK 27.8.2017 19.00
  • HIFK–Brynas IF .9.2017 19.00
  • HIFK–Red Bull Munich 3.9.2017 17.00
  • Comarch Cracovia–HIFK 3.10.2017 20.30
  • HIFK–Comarch Cracoviaa 10.10.2017 19.00

Muista siis katsoa, miten HIFK pärjää CHL -otteluissa kaudella 2017-18 Unibet TV:n ilmaisen live stream palvelun turvin!