HIFK – TAPPARA 19.4

comeon kokemuksia19.4: HIFK – TAPPARA (Liiga) 2 (3,15, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Liigafinaali osa 3. Ensimmäinen finaali päättyi IFK:n murskaavaan 4-0 kotivoittoon, ja sitten Tappara tasasi sarjan 2-1 kotivoitollaan. Tapparan Tomi Karhuselle kertyi peräti 34 torjuntaa, kun taas Husso venyi kiekon tielle 22 kertaa. Karhusen 97,14 on huikea torjuntaprosentti. Tällä hetkellä näyttää siltä, että IFK on askeleen Tapparaa edellä ja ansaitusti ennakkosuosikki sarjassa, ja kotipelissään. Tappara ei kuitenkaan ole merkittävästi kilpakumppaniaan jäljessä, ja mikäli Karhunen jatkaa samalla tasolla kuin mitä lauantaina nähtiin, on sillä kaikki eväät suureen yllätykseen Nordiksella. Mikäli kertoimet olisivat täsmälleen samat, löisi Kingi IFK:n voitolle pelimerkkinsä, nyt Tappara on kuitenkin aseteltu niin selkeäksi altavastaajaksi, että sitä on yksinkertaisesti pakko kokeilla. Rohkea rokan syö sanotaan! Laine, Kuusela ja Karhunen voivat hyvänä iltanaan kaataa jopa IFK:n, ja siitä lähdetään nyt liikkeellä, että Karhunen on löytänyt huippuvireensä oikeaan aikaan. BOOM!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä