Vihje: HIFK – TPS (Liiga puolivälierät) 31.3: 1 (2,35, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: HIFK on jyräämässä kohti välieriä kuilun reunalta. TPS näet johti ottelusarjaa 2-1 lukemin ja kun neljäs kamppailu vielä venyi jatkoeriin niin moni odotti TPS:n marssivan jatkoon. IFK kuitenkin voitti maratonottelun ja ryösti heti perään pisteet Turusta ja johtaa näin ollen sarjaa 3-2 lukemin. Jatkoaikavoitto näyttäisi olevan sarjan kääntäjä ja juuri nyt IFK:lla vaikuttaisi olevan sellainen hönkä päällä, että joukkue voi marssia päätyyn asti. Materiaalista IFK:lla ei ole kiikastanut missään vaiheessa, mutta pelaaminen näyttää loksahtaneen uomiinsa vasta kun oli aivan pakko. TPS:stä ei ole enää pysäyttämään punaista hurmosta. IFK jatkaa ja rantapallot lentävät 60 minuutin pelin jälkeen….Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

HIFK – TPS 31.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!