HJK – SJK 18.4

comeon kokemuksia18.4: HJK – SJK (Veikkausliiga) 1 (1,85, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Pronssimitalisti vs Mestari. Kaikkien aikojen menestynein suomalaisseura vs nousukas. Ottelua voi tarkastella monelta kantilta, mutta realistisesti tarkastellen Klubi on toki ansaitusti selkeä ennakkosuosikki. Klubilla on paperilla jopa SJK:hon verrattuna ylivoimainen materiaali ja sen kausi on sujunut varsin mallikkaasti. Ylivoimaiset esitykset MIFK:iä ja VPS:ää vastaan ja tasuri Rollosta. SJK sen sijaan teki mahalaskun jo kauden toisessa pelissään, kun se jäi kotonaan maaleitta MIFK:iä vastaan. SJK ei juuri vakuuttanut Kemiäkään vastaan, ja sen pelaaminen tuntuisi olevan tällä hetkellä Roope Riskin tehojen varassa. Sonskin muovilla Klubi on todella vaikeasti voitettavissa ja varsin tämän kauden supernippu saattaa hyvinkin olla ylitsepääsemätön este jokaiselle Veikkausliiga-jengille. Materiaalietu, kotietu ja parempi formi satavat kaikki Lupin laariin, joten painetaan HJK:ta isolla! Kannattaa muistaa sekin, että tämä on Klubin ensimmäinen mahdollisuus maksaa kalavelkoja nottajoelle…

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.