26.5: HJK VS HIFK – STADIN DERBY

2comeon kokemuksia6.5: HJK – HIFK (Stadin Derby) 1 (1,50, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! 

Stadin Derby. Helsingin paikallisväännöstä on muodostunut Veikkausliigan ykköstuote: täysi Sonera Stadion, kaksi isoa ja kovaa ääntä pitävää fanipäätyä, yhteinen historia, suosikki vastaan altavastaaja asetelma, sekä paikallispeleille leimallinen kiihkeys tekevät matsista Suomen mittapuulla ainutlaatuisen spektaakkelin. On selvää, että tähän otteluun on iskettävä moukari sisään! Kauden 2015 kaikki kolme tasuria päättyivät 1-1 lukemiin, kun IFK nousi joka kerta takamatkalta tasoihin. Honsu vei Banaa ja Klubin tähtisikermä menetti ratkaisevia pisteitä mestaruuskamppailua ajatellen. Tulosvetoon on pakko laittaa 1-1, mutta kyllä Derby Klubin heiniä kaiken järjen mukaan on. HJK johtaa sarjaa, ja porhaltaa neljän ottelun voittoputkessa. IFK on sijalla 9 ja sillä on tilillään kaksi tappiollista matsia putkeen. Koko kauden formeissakin on eroa: HJK: 7-2-1, IFK: 2-3-4. Materiaalivertailu on luonnollisesti HJK:n heiniä, onhan sillä parempi maalivahti, puolustus, keskikenttä ja hyökkäys. Erityisesti Atom, Taiwo, Oduamadi, Medo, Jalasto ja Tatomirovic ovat huikeita pelaajia liigatasolle. HIFK:n optimiavauksesta ei mahtuisi yhtäkään pelaajaa Klubin vastaavaan, mikä kuvaa hyvin joukkueiden välistä tasoeroa. IFK:n vankka kotimaisuusaste ja underdog asema on sytyttänyt sen derbyihin Klubia vankemmin, mutta ennemmin tai myöhemmin tasoero alkaa näkyä myös derby-voittojen määrässä. Mikä tahansa muu tulos kuin Klubin voitto olisi suurehko yllätys, joten kyllä tässä HJK löytää tiensä lapulle.

Kingiltä seuraajille timanttinen tarjous, eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

leovegas

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me