Napoli vs Milan livestriimi

Pelivihjeet & Serie A live-striimi 22.2: Napoli – AC Milan) X2 (2,45, Unibet)

22.2. Napoli – AC Milan livestriimi

Pitkävetovihje on tänään varsin selkeä ja perustelut kuuluvat seuraavanlaisesti. Napoli on syystäkin ennakkosuosikki, sillä se on kotikentällään vaikea vastus kenelle tahansa. Kaiken lisäksi Napoli palaisi voitolla sarjakärkeen, sillä Juventus jäi omassa ottelussaan tasuriin Bolognan vieraana. Kertoimien valossa Milanille tarjotaan kuitenkin ylikerrointa, sillä näistä lähtökohdista Kingi näkee Napolin voittavan vain 5/10 otteluista. Napolilla on alla kaksi tappiota, kun se hävisi Juventukselle ja Villarealille vieraissa. Näissä otteluissa se ei onnistunut tekemään maalin maalia. Muistissa on myös näitä edeltänyt kamppailu Carpin kanssa, jossa Napoli onnistui lopulta voittamaan sarjan huonoimman vierasjoukkueen kotikentällään hikisesti 1-0. Napolin trendi siis osoittaa alaspäin. Milan puolestaan vakuuttaa, viimeisimmät kuusi ottelua ovat tuoneet sille neljä voittoa ja kaksi tasuria. Maaliero näissä kamppailuissa on 9-2! Milan on nousemassa vielä mukaan kamppailuun europaikoista ja tulee varmasti hyvin latautuneena otteluun.  Napoli nauttii kotiedusta ja sillä on hitusen parempi materiaali. Unibet on kuitenkin asettanut sen aivan liian suureksi suosikiksi. Vetovihjeet taas kerran legendaarisella kahden merkin lapulla ja pankin kautta kotiin! Katso ottelun Serie A live striimi alkaen 22:00.

Avaa tili Unibetille niin varmistat 10€ riskittömän mobiilivedon. Pääset laatikkoa painamalla suoraan pelikohteeseen, ja painamalla Unibet TV merkkiä aukeaa Serie A live stream lähetys.

Näin katsot huippufutista livenä, Kingin vetovihjeet ja hd-striimi – toimii!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Pidä huolta, että tililläsi on edes senttikin rahaa, jos ei niin tee min. talletus ja hyödynnä ottelun aikana riskitön live veto 
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso Serie A live striimiltä otteluita!
Avaa tili ja katso otteluitaSamalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Näin säädät Serie A striimin koko ruudun tilaan

Unibet pyrkii tarjoamaan kattavimman valikoiman live stream lähetyksiä, jolloin se joutuu valitettavasti myös rajoittamaan live streamien kokoa. Mobiililaitteella tämä ei aiheuta ongelmia, eikä silloin kun tykkäät pelata live pitkävetoa. Jos kuitenkin haluat nauttia ottelusta, on meillä esittää muutama temppu, jolla pystyt säätämään Unibet live stream lähetykset koko näytön tilaan. Muista tämä kun katsot ilmaista Serie A live stream -lähetystä.

Helpoin ja nopein tapa on yksinkertainen. Painta vain näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Näin saat zoomattua live streamin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä live stream lähetykset. Muista päivittää sivusto tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Näin ilmainen Serie A live stream lähetys lähtee pyörimään koko ruudun leveydeltä! Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua, niin lue klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Muita live stream lähetyksiä voit selata täältä!

Muistithan lukea myös Serie A pelivihjeet?

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me