Vihje: Ilves – Tappara (Liiga) 23.3: 2 (2,00, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Liigan runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Tappara ei välttämättä vieläkään ymmärrä mikä sen yli kolasi kun Ilves nousi ensimmäisessä puolivälierässä 3-1 tappioasemasta huikeaan 3-6 voittoon. Realistisesti katsottuna Tappara on kuitenkin edelleen suuri suosikki Ilvestä vastaan ja normaaliolosuhteissa se voittaa Ipan useammin kuin joka toinen kerta. Kingi hyppää siis kirvesrintojen vankkureihin, onhan Tapparalla paperilla merkittävästi parempi materiaali ja sen pelaaminen on ollut uomissaan jo kuukausia. Jos pelkäät liikaa Ilveksen hurmiota, niin voit lyödä tämän betsin myöhemmin myös livessä. Kingi hakee kakkosen kertoimen suorilta käsin, sillä livessä on aina iso kertoimen laskemisen vaara. Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Ilves – Tappara 23.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!