Vihje: Ilves – Tappara (Liiga) 27.3: X (3,85, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: On jälleen aika antaa tipsiä Tampereen keskinäiseen. Hurmoksellinen puolivälieräpari Ilves – Tappara on vastannut ennakko-odotuksiin ja ollut supertasainen sarja. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kertaalleen jatkoajalla ja Ilves kerran myös varsinaisen peliajan puitteissa. Näin ollen Ipa johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja Tappara on lähestulkoon pakkovoiton edessä. Tasuri on edelleen paras pelivalinta ottelupariin, sillä meno on ollut äärimmäisen tasaista eikä mikään viittaa siihen, että tahti jotenkin muuttuisi. Tapparan materiaalietu näkyy lähinnä paperilla, kun Ipa painaa hurmoksessa illasta toiseen. Viimeksi tasurilla saatiin iso tukku pätäkkää, nyt tämä temppu olisi tarkoitus toistaa!Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Leicester – Hull 4.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!