International Champions Cup Live stream ystävyysotteluita pääset katsomaan nyt Unibet TV:n kautta. Tarjonnassa tänään 30.7 FC Barcelona – Celtic, Real Madrid – Chelsea ja Inter Milan – Bayern Munchen. International Champions Cup on kesällä pelattava huippujoukkueiden harjoitusturnaus, ja kaikki sen ottelut näkyvät Unibet TV:n lähetysten kautta.

 FC Barcelona – Celtic live stream 30.7 klo 20:00:

Unibet TV näyttää lauantaina Barcan ja Celticin kohtaamisen ilmaiseksi live streaming palvelunsa kautta. Ottelun näät ilmaiseksi, kun avaat pelitilin ja teet ensimmäisen talletukseksi. Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asettamista ja 10€ minimitalletus riittää. Lisäksi Unibet tarjoaa jatkossa lähetykset La Liga otteluihin, kuten El Clasicoon. Uudelle pelaajalle on luvassa erittäin kilpailukykyinen talletusbonus, eli saat 100% bonuksen aina 200€ asti ja kaupan päälle vielä 10€ riskittömän vedon mobiililaitteella pelattavaksi.

Real Madrid – Chelsea live stream 30.7 klo 22:00:

Ottelun näät ilmaiseksi, kun avaat pelitilin ja teet ensimmäisen talletukseksi. Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asettamista ja 10€ minimitalletus riittää. Lisäksi Unibet tarjoaa jatkossa lähetykset La Liga otteluihin, kuten El Clasicoon. Uudelle pelaajalle on luvassa erittäin kilpailukykyinen talletusbonus, eli saat 100% bonuksen aina 200€ asti ja kaupan päälle vielä 10€ riskittömän vedon mobiililaitteella pelattavaksi.

Inter Milan – Bayern Munchen live stream 30.7 klo

Ottelun näät ilmaiseksi, kun avaat pelitilin ja teet ensimmäisen talletukseksi. Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asettamista ja 10€ minimitalletus riittää. Lisäksi Unibet tarjoaa jatkossa lähetykset Bundesliiga ja Serie A otteluihin. Uudelle pelaajalle on luvassa erittäin kilpailukykyinen talletusbonus, eli saat 100% bonuksen aina 200€ asti ja kaupan päälle vielä 10€ riskittömän vedon mobiililaitteella pelattavaksi.

International Champions Cup live

International Champions Cup live stream ohjeet:

Katso International Champions Cup Live stream lähetykset avaamalla pelitilin unibetille! Unibet TV näyttää suorana matsit ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
  3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
  4. Hae hakukentästä ”International Champions Cup ” ja valitse europeli
  5. Klikkaa Unibet TV painiketta
  6. Katso Barcelona – Celtic ja muut huippuottelut

 


Lisätietoa otteluista löydät esimerkiksi International Champions Cupin kotisivuilta Suosittelemme tsekkaamaan myös UEFA:n viralliset sivut, joista löydät tietoa tulevista huippumatseista.