Kingin ohjeet italialaiseen jalkapalloon

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pitkävetovihjeet: 14.2: Aston Villa – Liverpool (Valioliiga) alle 2,5 maalia (1,70, ComeOn)

Aston Villa oli jo kirjattu tippuneiden kastiin, mutta se heräsi taistelemaan sarjan toista heittopussia Norwichia vastaan ja haki komean 2-0 voiton. Villa ei kuitenkaan varsinaisesti ole tunnettu ratkaisuvoimastaan, mutta parantunut puolustustyöskentely sataa sen laariin. Vierailija Liverpool ei vielä pelaa täydellistä Kloppo-futista, joten hurlumhei antaa odottaa itseään. Itse asiassa Pool kaatuu edelleen heikkoon maalinteko-osaamiseen. Helppoa maalinteko tuskin Villa Parkillakaan on, sillä kotijoukkue tekee taatusti kaikkensa sen eteen, ettei maalijuhlia nähdä. BOOM!

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 20 ilmaiskierrosta Casumolle!

Pitkävetovihjeet ja live stream 13.2: Juventus – Napoli (Serie A) 1 (2,10, Unibet TV näyttää matsin)

Pelivihjeet 1: Tätä kamppailua odottaa koko saapasmaa ja italo-futiksen ystävät ympäri maailmaa, kaksi Italian ylivoimaista valtiasta iskevät yhteen. Tällä ottelulla voi todellakin olla se ratkaiseva vaikutus koko sarjan mestaruuden kannalta. Mikä parasta Unibet TV näyttää suoran live-streamin ottelusta! Italian kaksi jättiläistä, pohjoisen rikas ja menestyksekäs Juventus ja etelän ahdingosta ponnistava legendaarinen Napoli. Kaksi tulikuumaa joukkuetta ja suuret jännitteet joukkueiden välillä. Sinulla on onneksesi mahdollisuus hypätä live striimin välityksellä tapahtumien ytimeen. Kaunis historia, nimekkäimmät pelaajat ja intohimo. Tästä ei jalkapallo-ottelu lähtökohtaisesti parane, nyt Kingi kuitenkin paljastaa miten siinä käy. Jos et välitä rahan teosta ja haluat säilyttää jännityksen, ryhdy virittelemään Unibetin striimiä. Jos kuitenkin haluat napsia paalua, jatka ihmeessä lukemista!

Napoli johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Juventukseen, joka siis voitolla nousisi sarjakärkeen.  Kuten monet tietävät Allegrin miehistö on jahdannut sarjan kärkitilaa kauan ja hartaasti, nyt kun siihen viimein on oman käden sauma, ei Juventusta voi pysäyttää. Katastrofaalisen alun jälkeen Juventus on voittanut neljätoista Serie A peliä putkeen! Viimeisin tappio on lokakuulta! Napoli ei sekään ole toki jäänyt paljon pekkaa pahemmaksi, mutta kokonaisvaltaisesti se ei vain yllä samalle tasolle. Mennä viikonloppuna se meinasi menettää pisteitä kotonaan Carpille, eli joukkueelle jolle Serie A on väärä sarjataso! Gonzalo Higuain on liian ison kokonaisuuden takuumies ja Juventusta vastaan hän ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Chiellini tietää miten argotähti turhautetaan, ja tekee sen satavarmasti. Kaiken lisäksi ottelu pelataan kaukana Napolista, ja Juventus Stadium on paikka missä vierailija juhlii todella harvoin. On myös muistettava, että Juventus on huomattavasti rutinoituneempi suurotteluiden kävijä, kuin Napoli. Allegri tietää mitä voittaminen vaatii, Sarri uskoo omaan 4-3-3 järjestelmäänsä liian järkähtämättömästi. Luovuta Juventukselle vapaaehtoisesti  keskikenttä sen omalla kotistadionilla ja olet mennyttä. Näin sanoi eräs viisas  italialainen mies ja hän ei olisi voinut olla enempää oikeassa. Juven niukka voitto tiedossa ja sillä tehdään tuohta! Muista katsoa ottelun live stream Unibet tv:n kautta! Suoraan ottelun live stream lähetykseen pääset tästä. Ottelu alkaa klo 21:45.

Näät jatkossa Serie A live stream-lähetykset ilmaiseksi, kun avaat Unibetille pelitilin! Lisäksi tarjonnassa La ligaa, Bundesliiga, NBA:ta ja muita huippusarjoja! Betsikingi suosittelee!

Pitkävetovihjeet: 13.2: Norwich – West Ham (Valioliiga) 2 (3,00, ComeOn)

Pelivihjeet 2: Kanarialintujen formia katsellessa on pakko ihmetellä ääneen West Hamin kolmosen kerrointa, mitä v*tt*a nyt taas kertoimenlaskijat? Norwich on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen ja tehtaillut niissä hyvin vähän osumia, päästänyt se sen sijaan on enemmän kuin laki sallii. Ei West Ham toki aivan parhaassa iskussa ole sekään, mutta se on hävinnyt viidestä viime pelistään vain yhden. Kaiken lisäksi Hammers pöllytti Liverpoolia FA Cupissa tiistaina ja on varmasti hyvin latautunut hakemaan täydet pisteet matkaansa. Payet ja kumppanit ovat taatusti liikaa kanarialinnuille ja helppo tili odottaa ottajiaan. I’m forever blowing bubbles!

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 20 ilmaiskierrosta Casumolle!

Kokosimme yhteen simppelit ohjeet miten katsot urheilua ilmaiseksi netissä! Kannattaa lukea jos esim. La liga ja Serie A live stream lähetykset kiinnostaa! Tilaa myös uutiskirjeemme niin saat pitkävetovihjeet joka pe spostiisi. Näillä neuvoilla pitkäveto maistuu paljon paremmmalta!

Pitkävetovihjeet: 12.2: HPK – KalPa (Liiga) 2 (2,25, ComeOn)

Pitkävetoon tänään seuraava setti. Kerho on hävinnyt viimeisestä viidestä pelistään peräti neljä ja sen pelillinen ilme ei vakuuta kovasta taistelutahdosta huolimatta. Toki perjantai ja Rinkelinmäki on aikamoinen yhdistelmä, mutta tällä kertaa se ei riitä. KalPa on nimittäin löytämässä virettään. Se on saalistanut nyt kaksi voittoa putkeen, kaatamalla ensin Kärpät voittomaalikisan jälkeen 2-1 ja murskaten keskiviikkona Pelsut kotonaan peräti 5-2. Kalpa nojaa kiekkokontrolliin hyvin voimakkaasti ja on näin saanut tiivistettyä peräpäätään merkittävästi. Kerho sen sijaan on ottanut viime aikoina rajusti osumaa, maaliero 13-20 viidessä viime pelissä kertoo oleellisen. Keskimäärin neljä maalia omiin on helvetisti liikaa ja KalPa kyllä hyödyntää tämän sauman. Moukari lapulle!