Jalkapallon em-kisat 2016: Tipsit ennen kisoja!

Jalkapallon em-kisat 2016 pitkäveto:

Betsikingi laati kattavan oppaan Jalkapallon EURO 2016 turnauksen vedonlyöntiin ennen turnauksen alkua. Tältä sivulta löydät kaiken mitä tarvitset kisaveikkauksiin ja pitkävedon pelaamiseen. Kingin pitkävetovihjeissä mestariveikkaus, sijaveikkaus, lohkovoittajat, Maalikuningasveikkaus ja Betsikingin ja Unibetin järjestämä EURO 2016 vedonlyöntikilpailu, josta jokaisesta voitetusta eurosta saat voittojen päälle pisteitä ja voit voittaa jokaisena kisaviikkona palkintoja! Palkintoina pelirahaa Jorma Vuoksenmaan ”Pelaajilta Pelaajille” -vedonlyöntioppaita sekä Unibetin tuotepalkintoja. Rekisteröidy mukaan sivun alaosasta ja mukaan päästäksesi et tarvitse kuin Unibetin pelitilin. Lisäksi sivun loppuun olemme keränneet parhaat jalkapallon Em-kisoihin liittyvät bonukset muilta vedonlyöntisivuilta sekä otteluohjelman. 

Jalkapallon em-kisat 2016: vihjeet peleihin

Jalkapallon em-kisat 2016: Mestariveikkaus

Mestari: Tuplajärjestelmä, Saksa 5,00 & Italia 19,00 (Unibet)

Kaksi maata on aina hyvä lähtö tuplajärjestelmään, toki jos käynnissä on kierrätysprojekti niin silloin myös kvartetti: Saksa, Ranska, Espanja, Italia voi tulla kyseeseen. Mennään kuitenkin heti siihen, miksi juuri Saksa ja Italia ovat ne kaksi joukkuetta, jotka Kingi mestariksi asettaa.

Englanti (10,00 Unibet), Portugali (21,00 Unibet), Belgia (11,00 Unibet) ja Kroatia (28,00 Unibet) suljetaan ensimmäisenä pois. Englannin lehdistö luo joukkueelle aina valtavat paineet, vaikka hypelle ei varsinaisesti olisi katetta. Ingländ ei ole suurimpia ennakkosuosikkeja, ja tähän on muitakin syitä kuin pääkoppa. Joukkueessa on käynnissä nuorennusleikkaus, ja nuoret tähdet eivät vielä ole maksimaaliselle tasollaan, vastaavasti Rooneyn ja muiden vanhemman polven pelaajien käyrät osoittavat jo alaspäin. Joukkueelta puuttuu myös hyökkäysvariaatioita, joilla Saksan kaltaisten huippuryhmien tosipaikan tullen järkkyisi.

Portugali taasen on aivan liikaa CR7:n varassa, ja tähän liittyy kolme uhkatekijää: a) Ronaldon loukkaantuminen, b) Ronaldon merkkaaminen pois pelistä ja c) Ronaldon heikko vire ratkaisuottelussa. Edes Messi ja Cristiano eivät aina pelaa optimaalisella tasollaan, ja silloin heidän joukkueensa on haavoittuva. Portugalin tulivoima treenimatsissa Englantia vastaan oli tasoa nolla, kun CR7 puuttui riveistä.

Belgia taas on aivan liian ailahteleva ja epätasapainoinen joukkue ollakseen mestari. Belgian peli ei ole tasapainossa, ja yksilövetoinen pelitapa iskee sen omaan nilkkaan.

Kroatiaa on myös kuultu mestariveikkauksissa, mutta Rakitic – Modric ei kyllä millään yksinään hilaa joukkuetta mestariksi. Lisäksi Kroatian helmasynti heikko joukkuekemia tullee vaikuttamaan sen peliesityksiin jos kaikki ei menekään kuten elokuvissa.

Case Ranska ja Espanja. Molemmat edellä mainitut laumat ovat potentiaalisia mestareita, mutta niiden kertoimet eivät ole riittävän houkuttavia ja niiden pelaamiseen liittyy selviä uhkakuvia.

Ranskan kohdalla kotikisat nostavat painekattilan taivaisiin ja Benzeman maaleihin nojannut joukkue, joutuu turnaukseen ilman ykköstykkiään. Giroud ei ole saman tason pelaaja ailahtelunsa vuoksi, ja mikäli Griezmann taas siirretään piikkiin on Ranskalla ammottava aukko oikealla laidalla. Lisäksi kaiken kokenut Evra – Sagna kaksikko laidoilla on vahvasti hyytymään päin, ja Ranskan keskuspuolustuskaan ei varsinaisesti herätä luottamusta. Upea ryhmä kaatunee asteen kovimpia kilpailijoita heikompaan puolustuskokonaisuuteen ennemmin tai myöhemmin. Nelosen voittokerroin on myös aivan liian alhainen, jotta pelivalinta osuisi Gallian kukkoihin.

Espanja taas elää sen verran suuren murroksen keskellä, että se ei houkuta sijoituskohteeksi. Xavi on poissa, Casillas on jo vanha pieru, Iniesta ei ole enää aivan parhaiden päiviensä tasolla, ja tika-takan hoitoonkin on keksitty lääkkeet. Morata kärjessä ei myöskään ole se soveltuvin kärki Espanjan pelitapaan, sillä Moratan parhaat avut tulevat esiin täysin päinvastaisessa pelitavassa kuin tika-taka. Espanja voi toki voittaa mestaruuden, mutta se vaatii tuuria pudotuspelivastustajien suhteen. Esimerkiksi Saksan kohtaaminen olisi sille todennäköisesti liian iso pala.

Entäs sitten ne Kingin mestarikandit. Aloitetaan Italiasta (19,00), jolle Unibet tarjoaa kaikista räikeintä ylikerrointa. Azzurri pelaa samassa lohkossa Belgian, Irlannin ja Ruotsin kanssa. Lohko on kohtuullisen kova, mutta ei missään nimessä sellainen, josta Azzurri ei voisi jopa lohkovoittajana jatkaa kisojaan. Italia on arvokisoissa kuin vanha viini, jonka otteet paranevat sitä mukaa kun panokset kovenevat. Lisäksi sillä on puolellaan varsin uniikki etu, sillä Italialla on kisojen ainut puolustuslinja, joka tulee samasta seurajoukkueesta. Barzagli – Bonucci – Chiellini on pelannut jo vuosia yhdessä, ja heidän takanaan pelaa vielä saman seuran maalivahti-ikoni Gianluigi Buffon.

Vuosikymmenien Catenaccio perinteen ansiosta, puolustaminen on muutenkin italialaisten DNA:ssa ja Italia onkin ehkä kisojen vaikeimmin yllätettävissä oleva ryhmä. Tulivoima ei ole parhaiden päivien tasolla, mutta riittävän hyvä, jotta vastaiskuilla syntyy 1-2 maalia peliä kohden. Pedantti taktikko, ja tunnelman luoja Conte saa varmasti sytytettyä Azzurrin, ja mitä pidemmälle turnaus etenee, sen parempi Italia kentällä nähdään. Jos pelattaisiin 19 turnausta putkeen, niin mitäpä luulette Italian saldoksi? Kyllä se ainakin kaksi mestaruutta olisi, kertoimenlaskijat ovat reagoineet ylimitoitetusti hyökkäyspään puutteisiin ja saavat toivottavasti maksaa virheestään hyvinkin kalliisti.

Die Mannschaft puolestaan on menestys-instituutio, jonka mahti nähtiin viimeksi vuoden 2014 arvokisoissa. Solidi Saksa oli liikaa muille joukkueille ja marssi odotettuun mestaruuteen. Mikään ei viittaa siihen, että koneen moottorit olisivat hiipumassa. Manuel Neuer on maailman paras maalivahti, joka tuo liberomaisella aktiivisuudella yhden lisäulottuvuuden Saksan pelaamiseen. Höwedes – Hummels – Boateng – Hector on kova linja, ja Khedira keskikentän pohjalla tärkeä apu kokonaisuuden kannalta. Ja sitten on se keskikenttä ja hyökkäysosasto, josta oleellisen kertoo se ettei Marco Reus ole mukana turnauksessa. Kroos, Müller, Özil, Draxler ja Gomez ovat jokainen ratkaisukykyisiä huippuyksilöitä, jotka tukevat kukin omilla vahvuuksillaan joukkueen pelitapaa melko ideaalista.

Lisäksi raskaassa turnauksessa menestymistä tukee se, että Saksalla on kenties koko kisojen paras penkkiveikko-osasto, joten Löw pystyy tarpeen mukaan säätelemään rasitusta. Summa summarum: Joachim Löwillä on siis kaikki ainekset räjäyttää pankki uudemman kerran. Saksa menee taas pitkälle, ja jos mestari ei ole paremman kertoimen saava Italia, niin olkoon se sitten Die Mannschaft. Jäätävän kova ja voittamaan tottunut nippu ja kisojen oikea ykkössuosikki. Entschuldigen vain Ranska.

Jalkapallon em-kisat 2016: Sijaveikkaus

Saksa (Sijat 1-4) 1,70 Unibet

Unkari, Ukraina ja Puola ei ole se kaikista haastavin alkulohko-seurue, joten olisi valtava shokki mikäli Die Mannschaft ei tästä jatkoon etenisi. Saksalla on ehkä koko kisojen paras ja laajin materiaali, ja sitä voi kliseisesti kutsua arvokisajoukkueeksi. Taustatukea väitteelle saa sen viimeisen kymmenen vuoden MM- ja EM kisa saldosta, joka on suorastaan mykistävä.

2006 MM kisat – Pronssia
2008 EM kisat – Hopeaa
2010 MM kisat – Pronssia
2012 EM kisat – Pronssia
2014 MM kisat – Maailmanmestari

Sijaveikkaus: 1,70 kertoiminen monni siitä, että kisojen ehkäpä parhaalla materiaalilla operoiva kestomenestyjä Saksa yltää taas kerran neljän joukkoon on upea kädenojennus kertoimenlaskijoilta, ja tätä on pakko painaa todella isolla panoksella.

Jalkapallon em-kisat 2016: Lohkovoittajavihjeet

Lohkovoittaja, Lohko B: Englanti, 1,80, Unibet

Englanti, Venäjä, Wales, Slovakia ei ole mikään varsinainen kuolemanlohko ja Englannin materiaali on luokkaa tai kahta muita lohkon joukkueita parempi. Tilanne on siis varsin otollinen Englannin lohkovoitolle. Hodgsonin Englanti puolustaa aiempia engelsmanni-nippuja tiiviimmin, ja on jo osoittanut kykynsä iskeä maaleja. Hyvin sujuneet karsinnat ja harjoituspelit ovat vain nostaneet odotuksia Englannin menestyksen suhteen. Kovimmaksi kilpailijaksi lohkovoittokamppailuun on nostettu Venäjä, joka kuitenkin pelaa varsin ailahtelevasti. Olisi aikamoinen yllätys, mikäli Venäjän taso pitäisi kaikissa kolmessa ottelussa, ja tämä epätasaisuus maksaa sen lohkovoiton. Wales taas on Balen joukkue, ja on vaikea uskoa, että yksi poikkeusyksilö voisi viedä ryhmän lohkovoittoon asti. Slovakia taasen on lohkossa selkeähkö altavastaaja, ja sen pelitavalliset vahvuudet ovat helposti eliminoitavissa. Sen eteneminen jatkoon olisi jo suurehkon mittakaavan yllätys, lohkovoitosta puhumattakaan. Tämän lohkon pelivihje kannattaa pelata.

Lohkovoittaja, Lohko F: Itävalta, 3,10, Unibet

Portugali, Itävalta, Islanti ja Unkari. Ei varmasti ole yhtään joukkuetta, joka ei vaihtaisi paikkaa Itävallan kanssa. Unkari on Suomen tasoinen joukkue, jolle on EM-karkeloissa tarjolla lähinnä kiusaajan rooli. Islanti taas on yksi maailman yliarvostetuimmista joukkueista, ja vaikka se on jossain määrin iskukykyinen – on sen hyvän ja huonon päivän ero aivan liian suuri. Taistelufutiksella ei Itävaltaa ja Portugalia vastaan ole juuri pistepotteja näkyvissä. Portugali on lohkon ennakkosuosikki, mutta koska sen kerroin on luokkaa 1,7 – 1,8 nousee Itävalta houkuttelevammaksi pelivalinnaksi. Itävalta on Portugalia hyökkäysorientoituneempi joukkue, ja sen voisi olettaa kaatavan sekä Islannin että Unkarin. Onhan Itävallan materiaali näitä luokkaa, jopa kaksi parempi. Portugali ei myöskään vakuuta kokonaisuutena, vaan nojaa liikaa Cristianon erinomaisuuteen. Itävallalle riittänee siis lohkovoittoon tasuri Portugalin kanssa, ja tähän se on enemmän kuin kykenevä. Kingin papereissa Itävallan lohkovoiton todennäköisyys on jopa 40 % mikä tekee Itävallasta houkuttelevan kohteen ylikerroin-metsästykseen.

Jalkapallon em-kisat 2016: Maalintekijäveikkaus

Jalkapallon em-kisat 2016: Golden Boot eli paras maalintekijä on hankala kohde veikattavaksi, mutta historia on opettanut napsimaan osumia tältäkin rintamalta. Seuraavassa tiivistettynä voiton avaimet, ja Kingin trio.

Maalintekijäveikkauksessa on tarjolla niin komeita kertoimia, että siihen voi huoletta iskeä betsit kolmenkin pelurin puolesta, ja silti voittaa todella isosti! Historiaa tarkastelemalla taas voi havaita, että yleensä Golden Boot voittaja tulee suurmaan riveistä, johon on kaksi syytä: ne tekevät tyypillisesti keskiarvoa enemmän maaleja alkulohkossa (pl. Italia) ja etenevät turnauksessa pitkälle. Maalintekotilaston kannalta sillä on aika olennainen ero, että pelaako pelaaja turnauksessa maksimissaan 270 minuuttia vai 630 minuuttia. Paras maalinteko/minuuttimäärä keskiarvo voi löytyä melkein minkä tahansa tahansa joukkueen riveistä, mutta 3 maalia tuskin riittää edes viiden sakkiin. On siis etsittävä golden boot herraa niistä joukkueista, jotka oletusarvoisesti menevät pitkälle. Ranska, Saksa, Espanja jne… Tämä ei kuitenkaan yksinään riitä, sillä on myös tutkittava mitä joukkueita kukin maa alkulohkossaan kohtaa, ja käytettävä kristallipalloa tulevan jatkoturnauskaavion ennakoimiseen. Lisäksi on pohdittava pelaajan roolia joukkueessa, ja harkittava kuinka maalintekovastuu tyypillisesti kohdejoukkueessa jakautuu. Esimerkiksi pelaaja, joka toimii targettina ja antaa lisäksi sekä rangaistuspotkut, että vapaapotkut voi olla kullanarvoinen. Lisäksi kannattaa keskittyä löytämään niin sanottu kuuma pelaaja, jolla on takanaan se nappikausi. Sitten itse asiaan, eli keihin pelaajiin kannattaa sijoittaa.

Thomas Müller – 8,00, Unibet:

Jäätävä tilasto Bayern Münchenissä, 91 maalia – 228 ottelussa ja nimenomaan kiihtyvällä tahdilla. Tarkoittaa tässä vaiheessa siis sitä, että Müller osuu Bulissa 0,39 kertaa ottelua kohden. Maajoukkueessa tilasto on vieläkin parempi, 70 ottelua jossa 31 maalia antaa keskiarvoksi: 0,44 maalia/ottelu. Tilastot eivät ole maagiset, mutta kun ne suhtauttaa nousevaan käyrään niin sitten ollaan asian ytimessä. Müller pelasi karsinnoissa kymmenen peliä ja teki niissä huikeat 9 kaappia, 0,9 maalikeskiarvo riittää varmasti kultaisen kengän pokkaamiseen. Mikä parasta, Müller on arvokisapelaaja ja taipuvainen suonenvetoihin. Pelin kulkiessa tuloksena voi olla vaikka hattutemppu. Sulka hattuun voidaan laittaa myös siitä, että Müller on kaksissa viime MM-skaboissa paukuttanut molemmissa viisi maalia. Saksa voi hyvin voittaa mestaruuden, ja on ennakkoon kaikkein varmin neljän joukkoon etenevä joukkue. Alkulohkossa ei ole yhtään puolustusorientoitunutta vastustajaa, joka tarkoittaa samalla sitä, että maaleja tullaan näkemään. Cmon Müller!

Griezmann – 9,00, Unibet:

Kauden komeetta, joka kantaa kisoissa päävastuun Ranskan maalinteosta. Atleticossa tehdyt 44 maalia 75 pelissä tuovat saldoksi 0,59 maalia/peli. Maajoukkueessa Griezmann on vasta lyönyt todenteolla läpi, ja Benzeman puuttuessa harteille putoaa päävastuu maalinteosta. Ranskan voi myös odottaa marssivat pitkälle, ja sen alkulohko on otollinen maalijuhlille. Romania, Albania ja Sveitsi ovat kaikki joukkueesta riippuen yhden – kolme luokkaa Ranskaa heikompia nippuja. Mikäli Giroud ei vakuuta piikissä, on Griezmann pakko siirtää vielä laidalta hänen paikalleen. Silloin Ranska petaisi lähes kaikki paikkansa huimassa iskussa oleville Griezmanille, ja tässä tapauksessa kertoimen tulisi ennemmin olla kolme kuin yhdeksän.

Pogba – 81,00, Unibet:

Kuten kerroin antaa ymmärtää, ei mustekala Pogba ole se kaikista todennäköisin maalipörssin kärkinimi, mutta Kingillä on vahva fiilis siitä, että tämä kortti on katsomisen arvoinen. Ranskan maajoukkueessa Pogba on esiintynyt 22 kertaa osuen maalipuiden väliin viidesti. Juventuksen paidassa maaleja on syntynyt jo 28 kappaletta käytännössä 1,5 kauden aikana. Pogba on äärimmäisen taitava ja dynaaminen box-to-box pelaaja, jolla on edessään kaikkien aikojen näytönpaikka. Diarran alhaalta antaman tuen ansiosta Pogba saanee vapaahkon roolin hyökkäyksiin osallistumisessa. Kevyt alkulohko ja oletusarvoisesti pitkälle etenevä Ranska on hyvä yhdistelmä. Pogba on parhaimmillaan mahdoton pysäyttää, ja nuori mies voi pystyä parhaimmillaan tekemään Zidanet.

Pitkävetovihjeet maalintekijä veikkaukseen: Pelisuositus: 100€ – Müller, 100€ – Griezmann, 10€ – Pogba. Trion hinta 200€ ja tuotto-odotus 600 – 700€. Onhan se sitten mieltä lämmittävää kun kisojen päätteeksi pelitilille kolahtaa 800–900€ #BOOM

Unibet tarjoaa jokaiselle uudelle ja vanhalle pelaajalle mahdollisuuden 15€ täysin riskittömän vedon, kun talletat 50 euroa ennen ensimmäistä jalkapallon em-kisaottelua. (1x kierrätys).

Jalkapallon em-kisat: Vedonlyöntikilpailu

Betsikingin mahtavassa kilpailussa jokaisesta osuneesta vedosta saa pisteitä! (1 voitettua euro= 1 piste). Kilpailuun osallistuaksesi tarvitset vain Unibet -pelitilin. Rekisteröidy kisaan tästä!

Kokonaiskilpailun paras  betsaaja voittaa peräti 500€ pelirahaa ja Jorma Vuoksenmaan uuden pelaajilta pelaajille vedonlyöntioppaan sekä Unibetin tuotepaketin. Lisäksi jaamme Unibetin kanssa osallistujilel hienoja palkintoja jokaisena kisaviikkona. Jokaiseen viikkokisaan lähdetään nollista! Kilpailuun tulee rekisteröityä Betsikingin tarjoaman linkin kautta ennen 22.6.2016. Tsekkaa seuraavaksi tarkemmat osallistumissäännöt, palkinnot ja kisaohjelman.

Kilpailun palkinnot:

Viikottaiset palkinnot:

 • 1: Jorma Vuoksenmaan “Pelaajalta Pelaajille” – kirja + 100€ Ilmaista pelirahaa (1x kierrätys)
 • 2: Jorma Vuoksenmaan “Pelaajalta Pelaajille” – kirja + 50€ Riskitön Veto
 • 3: Jorma Vuoksenmaan “Pelaajalta Pelaajille” – kirja + 20€ Riskitön Veto

Kokonaiskilpailun voittaja eli EURO 2016 Betsikingi:

 • 1: 500€ ilmaista pelirahaa (1x kierrätys) + Jorman kirja + Unibet Tuotepaketti
 • 2: 100€ ilmaista pelirahaa + Jorman Kirja + Unibetin Tuotepaketti
 • 3: 100€ ilmaista pelirahaa + jorman kirja + Unibetin lippis
 • 4-10: 50€ Riskitön veto + Unibetin lippis

Kilpailun ohjelma ja aikataulu:

 • Ensimmäinen EM-kisaviikko 10.- 19.6
 • Toinen EM-kisaviikko 20.- 26.6
 • Kolmas EM-kisaviikko 27.6- 3.7
 • Neljäs EM-kisaviikko 4.7- 10.7

Tarkemmat säännöt ja ehdot:

Kisa on avoin kaikille Unibetin asiakkaille. Kisaan tulee rekisteröityä sivuiltamme löytyvien linkkienkautta. Jokainen betsaamalla voitettu euro tuo sinulel yhden pisteen ja minimikerroin vedoissa on 1.40. Ainoastaan kilpailuaikana 10.6-10.7.2016 asetetut vedot lasketaan. (Voit veikata mitä tahansa) Jokainen kilpailuviikko on itsenäinen kisa. Kilpailun rekisteröityminen sulkeutuu 22.6.2016.  Kilpailuun osallistumalla annat Unibetille luvan luovuttaa pistesaldon ja käyttäjätunnuksen (osa tunnuksesta peitetään) Betsikingille tulostaulukkoa varten. Kilpailun tulosseuranta ulkaistaan viikottain maanantaisin viimeistään klo 18.00 Betsikingin kisasivulla. Yksi tulostaulukko viikon suorituksista ja yksi koko kisan suorituksesta. Palkinnoista voit voittaa vain yhden  Jorma Vuoksenmaan kirjan kisan aikana. Unibetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.

Rekisteröidy Jalkapallon em-kisat 2016 vedonlyöntikisaan:

Veikkaa Jalkapallon em-kisat 2016 mestariksi altavastaaja ja voita riihikuivaa käteistä!

Veikkaushuoneella tykätään altavastaajista. Sen vuoksi Veikkaushuone palkitsee sinut normaalia reilummin, kun lyöt rahaa peliin pikkumaiden puolesta. Jaossa jopa tuhansia euroja rahaa ja jopa 10 000€ pääpalkinto. Ohjeet:

 • Klikkaa ensin osallistumispainiketta
 • Veikkaa jalkapallon Jalkapallon em-kisat 2016 mestariksi altavastaajaa
 • Aseta panokseksi vähintään 15 euroa
 • Mitä pidemmälle joukkueesi etenee, sitä enemmän voitat lisäpalkintoja
 • Voit lyödä vetoa usean joukkueen puolesta
 • Osallistumisaikaa on 14. kesäkuuta asti.

Kokeile parempaa vakiota ja voita jopa 10 miljoonaa euroa!

Jalkapallon em-kisat 2016 on jo aivan kulman takana ja Expekt päräyttää ilmoille upean setin eli Colossus vedonlyöntipelin. Tässä uudessa vedonlyöntimuodossa pelaajat voivat veikata otteluiden tuluksia eri tapahtumissa ja tarjolla erilaisia takuupotteja. Euro 2016 varten Colossus tarjoaa seuraavat JÄTTIPOTIT:

• 10 miljoonan euron Colossus (7 + 1 oikeaa tulosta): 3 poolia lohkovaiheessa ja 1 neljännesvälierissä
• 2 miljoonan euron Valitse 6 (6 + 1 oikeaa tulosta): 12 poolia lohkovaiheessa (uusi alkaa joka päivä 10.6. ja 21.6. välisenä aikana) + 1 neljännesvälierissä + 1 sisältäen puolivälierät ja semifinaalit
• 1 miljoonan euron Valitse 15 (15 + 1 Ottelutulosta): 3 poolia lohkovaiheessa
• Muita pienempiä potteja päivittäin: 30.000€ Valitse 4, 5.000€ Valitse 3, 2.000€ 1X2 Valitse 5.

Lisäksi Colossuksen pelaajille on tarjolla mahtavia tuotepalkintoja ja Betsikingi tarjoaa Expekt-lippiksiä innokkaille uuden pelitilin avaaville pelaajille! Pelitilin voit avata laatikosta ja lippiksen saat täältä! Uusille pelaajille Expekt tarjoaa täysin riskittömän vedon aina 50€ asti!

Pelaa hauskaa Jalkapallon em-kisat 2016 kolikkopeliä ilmaiseksi!

Saat 20 ilmaiskierrosta hauskaan EM-kisaslottiin vain rekisteröimällä pelitilin! Ei vaadi talletusta, joten kannattaa ehdottomasti pyöritellä pois alta!

Muut veikkausbonukset ja netticasinot kannattaa myös tsekata! Lisäksi muista tarkistaa uusimmat ilmaiset pelivihjeet pitkävetoon, Kuten Lahden 2017 Hiihdon MM-kisoihin. jalkapallon em-kisat 2016 ovat jo ovella joten ole valmiina!

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me