Jalkapallon mm-kisat 2018

Vedonlyönnin Kuningas tarjoaa parhaat pelivihjeet, bonukset ja huikean MM-2018 jalkapallokisan.

Jalkapallon MM-kisat 2018 -kisaopas ja ennakko

Joka neljäs vuosi koko jalkapalloileva maailma pysähtyy, sillä maailman tavoitelluin pokaali on taas jaossa. World Cup niminen pokaali on ollut jaossa vuodesta 1974, kun se korvasi alkuperäisen Jules Rimet pokaalin. Nykyisen pokaalin ovat voittaneet vain alla listatut lajin mahtimaat ja kuten alla olevasta listasta voi hyvin lukea, niin yksikään joukkue ei ole nykyaikana pystynyt mestaruuttaan onnistuneesti puolustamaan.

 • 1974 – Saksa
 • 1978 – Argentiina
 • 1982 – Italia
 • 1986 – Argentiina
 • 1990 – Saksa
 • 1994 – Brasilia
 • 1998 – Ranska
 • 2002 – Brasilia
 • 2006 – Italia
 • 2010 – Espanja
 • 2014 – Saksa

Seuraavassa ennakossa keskitytään sitten siihen, mitä tuleman pitää, eli Venäjän MM-kisoihin vuosimallia 2018! Tämä ennakko ei varmuudella jätä ketään kylmäksi! Hyppää siis Kingin siivelle ja tahkoa kisoilla rahaa! Kingi tulee antamaan kattavat ennakkotipsit, vihjeen jokaisena kisapäivänä, sekä järjestämään MM-skaboihin liittyviä huikeita kisoja, joihin voit lunastaa paikkasi vaikka tästä! Tähänkin linkki skaboihin, joka ohjaa Kingin kisa-sivulle? Lisäksi Betsikingillä on yksinoikeus muutamiin kerroinbuusteihin, kiitos Unibetin. Ensimmäinen tällainen peli on Saksa – Ruotsi, 23.6.2018, kello 21:00. Tästä pääset suoraan laittamaan betsit sisään kyseiseen matsiin. Tähän linkki, joka ohjaa betsaamaan meidän kautta erikoiskertoimilla matsia?

Jalkapallon MM-kisat 2018 – kisaopas ja ennakko

Nyt kuitenkin varsinaisen ennakon pariin! Kuka voittaa jalkapallon MM-kisat vuonna 2018? Kuka voittaa Venäjän MM-kisojen maalikuninkuuden? Mitkä joukkueet menevät pitkälle? Kuka on kisojen mahdollinen musta hevonen? Vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat jatkamalla artikkelin lukemista. Kaikki kertoimet ovat Unibetin!
Brasilia: 5,00 (Brasilialla on tasaisempi ja laadukkaampi ryhmä kuin sillä on ollut vuosikausiin, vastaavan tasoinen kokoonpano oli viimeksi kasassa vuonna 2002, jolloin Brasilia voitti mestaruuden. Neymar ei ole ainut brasilialainen timantti vaan jokaiselle pelipaikalle löytyy laatua. Etelä-Amerikkaiset joukkueet eivät kuitenkaan ole juhlineet Euroopassa järjestetyissä kisoissa, eikä historia todennäköisesti muuta itseään. Lisäksi Brasilian kerroin on liian pieni, jotta se olisi houkutteleva pelivalinta).
Saksa: 5,80 (Saksa on puolustava mestari ja sehän jo tiedetään mikä on puolustavan mestarin kohtalo. Saksa on heikentynyt vuodesta 2014 avainpelaajien vanhetessa, eikä se ole enää niin iskukykyinen kuin mitä se viime MM-kisoissa oli. Saksan maalintekovastuu lepää pitkälti Leipzigin keltanokka Timo Wernerin hartioilla, eivätkä hänen hartiansa välttämättä riitä kannattelemaan painetta tasaisesti. Saksa menee pitkällä, mutta mestariksi asti sen lento ei tällä kertaa riitä).
Espanja: 7,00 (Espanja voidaan lukea samaan kategoriaan Saksan kanssa. Monet nyky maajoukkueen pelaajista ovat parhaat pelivuotensa pelanneet ja uusi nousu ei ole vielä täysin käynnistynyt. Espanja on kykeneväinen mihin vaan, mutta muut maat osoittivat jo vuoden 2014 ja 2016 kisoissa, että lääkkeet tiki-takan pysäyttämiseen on löydetty. Espanjalla on lisäksi käsissään tuttu ongelma, kuka tekee ne ratkaisevat maalit? Espanja ei tässä kohtaa kelpaa mestarivalinnaksi, mutta sen otteita kannattaa vielä tutkailla alkulohkossa.
Ranska: 8,00 (Ranska oli teoriassa vuoden 2016 EM kisojen paras joukkue, vaikka Portugali veikin mestaruuden sen nenän edestä. Nyt Gallian kukkojen pelaajat ovat taas pari vuotta vanhempia ja joukkueen iskukyky on kasvanut entisestään. Ranskalla on asettaa jokaiselle pelipaikalle kaksi huippuvaihtoehtoa mikä on sille selkeä etu pitkässä turnauksessa. Uusi Ranska on kuin throwback vuoteen 1998, jolloin joukkue Zidanen johdolla marssi maailmanmestaruuteen. Jos Ranskan peli lähtee rullaamaan, on vaikea nähdä kuka sen pysäyttäisi. Kerroin 8,00 on varsin makea ja kelpaa pelivalinnaksi!
Argentiina: 10,00 (Jos jalkapallossa laskettaisiin vain tehdyt maalit niin Argentiina olisi vahvoilla. Sen hyökkäyskalusto on hirmuinen, mutta siitä ei saada kaikkea irti kahdesta syystä. Ensinnäkin argot voivat asettaa kentälle vain tietyn määrän huippuhyökkääjiään peliä kohden, jolloin osa supertähdistä löytää itsensä katsomosta. Lisäksi pitää muistaa, että muut osa-alueet: keskikenttä, puolustus ja maalivahti eivät ole lähelläkään hyökkäyksen tasoa. Tämä tiputtaa Argentiinan pois pokaalin syrjästä jossain vaiheessa turnausta).
Belgia: 12,00 (Belgia on paperilla aivan hirmuinen nippu, mutta se on ollut sitä ainakin arvokisoissa vain paperilla. Belgialta puuttuu kansallisidentiteetti ja kyky ulosmitata maksimit rosterista tiukoissa paikoissa. Belgialla ei myöskään ole Kingin papereissa riittävää kokemusta huippupeleistä Belgian lipun alla mitä maailmanmestaruus vaatii. Belgia voi mennä pitkällekin, mutta tie tyssää väkisin ennen finaalia).
Englanti: 18,00 (1966 Englanti voitti maailmanmestaruuden, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Englanti ei ole vielä iskukykynsä huipulla, sillä sukupolvenvaihdos on pahasti kesken. Lisäksi on nähty kymmeniä kertoja, miten pallokorvien pää pettää tiukan paikan tullen. Kisojen varmin osuma tulee siinä tilanteessa, jos Englanti jatkopeleissä joutuu rangaistuslaukauskilpailuun. Englanti häviää aina kyseisen kilpailun, joten sillä voi tehdä lähes auringonvarmaa rahaa).
Portugali: 23,00 (Hallitseva Euroopan mestari Portugali lähtee turnaukseen maha hiukan täytenä, eikä se ole kokonaisuutena Brasilian, Saksan, Ranskan ja Espanjan tasoinen kokonaisuus. Euroopan mestaruus tuli nihilistisellä pelillä, nyt MM-kisoissa haaste on vaan liian kova, eikä Portugalin paukut tule millään riittämään päätyyn asti menemiseen).
Musta hevonen, Serbia: 101,00 (Kingin kisojen musta hevonen on Serbia, joka on ilman kliseitäkin todellinen mielialajoukkue. Hyvänä päivänä Serbia pystyy haastamaan kenet tahansa, mutta jos pelit eivät lähde sujumaan niin se saattaa jäädä jopa lohkonsa jumboksi. Kuten kerroinkin osoittaa, niin Serbia ei todennäköisesti voita mestaruutta, mutta sillä on riveissään niin kovia pelaajia, että tähtien asettuessa oikeaan asentooon, se pieni mahdollisuus on olemassa.
Kingin veikkaus mestariksi on siis tummennettu ja se on Ranska hulppealla kahdeksan kertoimella. Betsaa tästä Kingin peesissä Ranskan mestaruutta ennakkoon tai haasta Kingi omalla valinnalla ja hekottele Kingille jälkeenpäin tietäneesi paremmin!  Tähän voisi heittää linkin, joka vie betsaamaan MM kisojen mestaria

Jalkapallon MM-kisat 2018 – maalikuningas

Lisäksi Betsikingillä on yksinoikeus muutamiin kerroinbuusteihin, kiitos Unibetin. Ensimmäinen tällainen peli on Saksa – Ruotsi, 23.6.2018, kello 21:00. Tästä pääset suoraan laittamaan betsit sisään kyseiseen matsiin. Tähän linkki, joka ohjaa betsaamaan meidän kautta erikoiskertoimilla matsia?

Nyt kuitenkin varsinaisen ennakon pariin! Kuka voittaa jalkapallon MM-kisat vuonna 2018? Kuka voittaa Venäjän MM-kisojen maalikuninkuuden? Mitkä joukkueet menevät pitkälle? Kuka on kisojen mahdollinen musta hevonen? Vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat jatkamalla artikkelin lukemista.

Messi: 10,00 (Lionel Messi on kertoimien valossa suurin suosikki maalikuninkaaksi ja luonnollisesti varsin mahdollinen voittaja. Messi ei kuitenkaan ole Argentiinan selkeä yksittäinen maaliruisku vaan joukkueesta löytyy tehoja laajalla rintamalla. Jos tässä pitäisi veikata jääkiekkotyyliin pistepörssin voittajaa, olisi Messi huomattavasti mielekkäämpi poiminta). 
Neymar: 12,00 (Neymar on Brasilian kirkkain tähti ja hänellä on iso vastuu Brasilian hyökkäyspelissä ja ennen kaikkea maalinteossa. Neymarin kerroin on suhteellisen houkutteleva, sillä maalintekovastuu jakautuu Messiä selvemmin Neymarin kontolle. Brasilian voi myös odottaa menevän todella pitkällä turnauksessa).
Ronaldo: 14,00 (Ronaldo on huikea pelaaja. Maailman top 3:ssa Messin ja Neymarin ohella. CR7 kärsii kuitenkin kansalaisuudestaan, sillä Portugali on melko puolustusorientoinut joukkue ja sen materiaali kalpenee vertailussa esimerkiksi: Brasiliaan, Saksaan tai Ranskaan).
Griezmann: 14,00 (Griezmann kantaa jättimäisen vastuun Ranskan maalinteosta ja joukkueen pelitapa tukee herran vahvuuksia. Griezmann on joukkueensa selkeä ykköskärki, mikä ruokkii onnistumisen asetelmaa. Lisäksi pitää muistaa, että Ranska on yksi koko turnauksen parhaista joukkueista ja saattaa mennä kisoissa päätyyn asti. Griezmann on Kingin toinen maalikuningas valinta Neymarin kaveriksi.
Werner: 17,00 (Timo Werner on äärimmäisen nopea pelaaja, joka on debytoinut maajoukkueessa iskemällä rysän nyyttejä pienessä ajassa. Werner kantaa tässä turnauksessa lähtökohtaisesti päävastuun Saksan maalinteosta ja niitähän Saksa tullee tälläkin kertaa takomaan. Lisäksi pitää muistaa, että Saksa etenee tyypillisesti aina pitkälle turnauksessa). Werner on Kingin kolmas valinta maalikuninkaaksi.
Kane: 18,00 (Rocking like a hurricane! Kane osaa todistetusti takoa maaleja, mutta Englannin pelitapa ei sovi hänelle yhtä hyvin kuin seurajoukkue Spursin. Kane ei tule saamaan aivan samanlaista tarjoilua kuin Tottenhamissa, mikä pudottaa hänet ainakin Kingin veikkauksen ulkopuolelle. Lisäksi Englannin ei voi odottaa etenevän ainakaan päätyyn asti. Se on Englanti…
Lukaku: 21,00 (Manchester Unitedin jättiläinen kantaa suuren vastuun Belgian maalinteosta ja se on tietysti hyvä lähtökohta. Lukaku osaa maalata, mutta hän ei välttämättä ole parhaimmillaan turnausmuotoisessa mittelössä, sillä Kollerin fysiikan omaava goljatti saattaa kärsiä muita enemmän turnausväsymyksestä). Lisäksi Belgia ei ole vielä sillä tasolla, että siihen olisi juurikaan luottaminen näissä karkeloissa). 
Aguero: 26,00 (Aguero on maalinsylkijä jumalan armosta, mutta kärsii samasta ongelmasta kuin Messi. Maalintekovastuu tulee jakautumaan usean pelaajan kesken, eikä Kun näin ollen ole kovin houkutteleva pelivalinta. Jos turnaus ei lähde sujumaan odotetulla tavalla, niin jopa penkityksen mahdollisuus on olemassa).
Suarez: 31,00 (Uruguayn ehkäpä kautta aikojen paras pelaaja. 49 maalia 95 maaottelussa. Valtava vastuu Uruguayn maalinteosta, mutta ongelmaksi muodostuu se sama kuin Cristiano Ronaldolla. Joukkue ei kuulu maailman ehdottomaan eliittiin ja pelaa melko puolustusvoittoisesti. Asetelmat maalikuninkuudelle ovat siis todella haastavat).
James Rodriguez: 61,00 (Viime kisoissa Kolumbian ihmepoika otti maalikuninkuuden nimiinsä ainakin jossain määrin puun takaa. Nyt James tulee varmasti olemaan tarkemmin merkitty mies ja maalinteko vastuukin lienee hiukan aiempaa maltillisempi. Mikäli Kolumbia menee pitkälle, on James kuitenkin kelpo musta hevonen tähän kisaan ja kannattaa laittaa esimerkiksi vitosen paukulla lapulle. Low risk – High reward.

Jalkapallon MM-kisat 2018 – top 5 vihjeet

Jos luulitte, että herkku loppuisi tähän niin olitte väärässä. Niin kovin, kovin väärässä. Tässä osiossa Kingin tarjoilee nimittäin vielä viisi ennakkobetsiä, joilla kelpaa takoa paalua!

Kultainen Pallo: Lionel Messi (8,00, Unibet) Jalkapallo > MM kisat 2018 > Muut markkinat > Kultainen Pallo

Messi on tällä hetkellä maailman paras pelaaja Cristiano Ronaldon ohessa. Messi pelaa kuitenkin maajoukkuetasolla paremmassa joukkueessa ja saa näin selkeän edgen suhteessa Ronaldoon. Todennäköisesti nämä saattavat olla Messin ja Ronaldon viimeiset MM-kisat kun taas Neymarilla on ehkäpä jopa kahdet kisat edessään. Näin ollen tiukan paikan tullen pallo annettaneen konkari-osastolle. Kultainen pallo määräytyy henkilökohtaisen suoritustason ja joukkueen suoritustason mukaan. Tämä sataa paljolti Messin laariin ja Lionel on tässä kohtaa hyvä haku kultaisen pallon pokkaajaksi.

Joku pelaaja pelaa kasvosuojuksen kanssa loukkaantumisesta johtuen (5,00, Unibet) Jalkapallo > MM kisat 2018 > Muut markkinat > Turnauksen erikoiskohteet, toiseksi viimeinen kohde

Yksi ns. hassutteluveto voidaan aina ottaa mukaan. Tällä kertaa se on Petr Čechn tutuksi tekemä kasvosuojus. Jalkapallo on kontaktilaji ja turnauksessa pelataan 64 ottelua. Loukkaantumisia tulee varmasti ja myös päähän kohdistuneita vammoja. Vitosen kerroin sille, että joku pelaa kasvosuojuksen kera on erinomainen tarjoilu Unibetiltä, tätä avopaikkaa Kingi ei jätä käyttämättä!

Paras Aasiassa: Australia (4,33, Unibet) Jalkapallo > MM kisat 2018 > Joukkueet Matchups alakategoria > Paras Aasiassa

Saudi, Etelä-Korea ja Iran on arvottu tasoonsa nähden sellaisiin lohkoihin, että niistä ei jatkoon mennä ilman pientä ihmettä. Japani ja Australia jäävät siis jäljelle ja Ausseilla on miltei tuplat parempi kerroin kuin Japanilla. Australia pelaa alkulohkossa Ranskan, Tanskan ja Perun kanssa. Japanin lohkoa miehittävät Kolumbia, Puola ja Senegal. Kingin papereissa Australia on lohkonsa kolmossuosikki, kuten myös Japani. Aussien isoin este lienee Tanska, Japanilla se on lähtökohtaisesti Puola tai Kolumbia. Tässä on selkeä edge Australian hyväksi. Kingi uskoo, että Australia on ainut Aasian maa, joka nähdään jatkopeleissä ja siten myös paras Aasiassa.

Eniten maaliin johtaneita syöttöjä: Lionel Messi (18,00, Unibet) Jalkapallo > MM kisat 2018 > Muut Markkinat > Eniten maalisyöttöjä

Kuten Kingi jo aiemmin mainitsi, niin Messi olisi tehopörssi valinnaksi suorastaan mestarillinen. Sellaista tarjousta Kingi ei kuitenkaan löytänyt, sen sijaan maalisyötöt kyllä löytyivät. Isketään siis siihen kiinni. Argentiina tulee tekemään paljon maaleja ja todennäköisesti myös etenemään pitkälle turnauksessa. Messi pyörittää Argentiinan orkesteria ja toimii niin sanottuna kapellimestarina. 18,00 on iso kerroin ja todellakin kokeilun arvoinen!

Voittaja: Lohko H: Kolumbia (2,40, Unibet) Jalkapallo > MM kisat 2018 > Ryhmät > Lohko H

Kolumbian lohkossa pelaavat Kolumbia, Puola, Japani ja Senegal. Tämä on kisojen ehkäpä ennalta tasaisin lohko, sillä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Fakta kuitenkin on, että Kolumbia lähtee jokaiseen peliin ennakkosuosikkina. Puolaa tehokkaampana ryhmänä Kolumbian voi olettaa keräävän enemmän kolmen pisteen voittoja ja paremman maalieron. Kolumbia siis ykkösenä jatkoon H-lohkosta!

Nyt kun olet luukuttanut asian mukaiset ennakkobetsit matkaan, niin ei muuta kuin nauttimaan kisoista! Kingi julkaisee pelivihjeen kisoista niiden jokaisena pelipäivänä ja järjestää huikeita kisoja! Laita sivumme vaikka kirjanmerkiksi niin, et missaa vuoden kovinta karkeloa. Futiksen MM kisat vuosimallia 2018 ovat kesän ehdoton kohokohta. Stay tuned! Nyt betsataan ns. pää märkänä.

mm-2018 vetovihjeet tänään

 

Betsikingi julkaisee ilmaiset jalkapallon mm 2018 vihjeet päivittäin sivuillaan. Me panostamme laatuun, joten sivuiltamme löydät taatusti osuvimmat pelivihjeet ja veikkausvihjeet fudiksen mm-kisoihin!

Manchester City – Manchester United, 11.11.2018

Manchester City - Manchester United, 11.11.2018 50.00 Kerroin UnitedilleManchester City - Manchester United, 11.11.2018 - Ota 50.00 kerroin!Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita Unitedin voitolla 50-kertaisesti takaisin!Manchester City - Manchester...

lue lisää

ZSC Lions – Kärpät Live Stream 6.11 – Katso Ilmaiseksi

ZSC Lions – Kärpät stream 6.11 ja 50.00 kerroin Zurich - Kärpät CHL playoffs 6.11.2018 - Lue ohjeet live streamiin Lue alta päivän ohjeet Zurich - Kärpät CHL live stream lähetykseen! ZSC Lions - Kärpät live stream + 50.00 kerroin kärpille Huom! Ottelu näkyy ilmaiseksi...

lue lisää

Nettikasinot ilman rekisteröitymistä

Uudet nettikasinot ilman rekisteröitymistä Nettikasinot ovat yleistyneet valtavasti viime vuosien aikana ja pelaamisesta netissä on tullut yhä useamman viihdemuoto. Mobiilin kehitys on johtanut siihen, että nykyään pelaaminen on mahdollista kaikkialla, eikä kukaan ole...

lue lisää

Torpedo Novgorod – Jokerit, 18.10.2018

Torpedo Novgorod – Jokerit, 18.10.2018  pelivihje ja 100% bonus Torpedo Novgorod – Jokerit 18.10.2018 - Lue päivän pitkävetovihje Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita! Kingi tarjoaa päivittäin loistavia pelivihjeitä. Lisäksi keväällä voit jakaa meille omat...

lue lisää

Mountfield HK – Kärpät, 17.10.2018

Mountfield HK - Kärpät, 17.10.2018 pelivihje ja 100% bonus Mountfield HK - Kärpät, 17.10.2018 - Lue päivän pitkävetovihje Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita! Kingi tarjoaa päivittäin loistavia pelivihjeitä. Lisäksi keväällä voit jakaa meille omat...

lue lisää

Viro – Suomi, 12.10.2018

Viro – Suomi, 12.10.2018 pelivihje ja 100% bonus Viro – Suomi, 12.10.2018 - Lue päivän pitkävetovihje Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita! Kingi tarjoaa päivittäin loistavia pelivihjeitä. Lisäksi keväällä voit jakaa meille omat pelivihjeesi, ja voittaa...

lue lisää

Kometa Brno – EV Zug, 10.10.2018

Kometa Brno – EV Zug, 10.10.2018 pelivihje ja 100% bonus Kometa Brno – EV Zug, 10.10.2018 - Lue päivän pitkävetovihje Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita! Kingi tarjoaa päivittäin loistavia pelivihjeitä. Lisäksi keväällä voit jakaa meille omat pelivihjeesi,...

lue lisää

HIFK – Skellefteå AIK, 9.10.2018

HIFK – Skellefteå AIK, 9.10.2018 pelivihje ja 100% bonus HIFK – Skellefteå AIK, 9.10.2018 - Lue päivän pitkävetovihje Lue alta päivän kuumin pitkävetovihje ja voita! Kingi tarjoaa päivittäin loistavia pelivihjeitä. Lisäksi keväällä voit jakaa meille omat pelivihjeesi,...

lue lisää
Sivu 1 (117)12345...102030...Viimeinen »

jalkapallon mm-2018 otteluohjelma

To 14.6.

 • 18.00 Venäjä – Saudi-Arabia (A)

Pe 15.6.

 • 15.00 Egypti – Uruguay (A)
 • 18.00 Marokko – Iran (B)
 • 21.00 Portugali – Espanja (B)

La 16.6.

 • 13.00 Ranska – Australia (C)
 • 16.00 Argentiina – Islanti (D)
 • 19.00 Peru – Tanska (C)
 • 22.00 Kroatia – Nigeria (D)

Su 17.6.

 • 15.00 Costa Rica – Serbia (E)
 • 18.00 Saksa – Meksiko (F)
 • 21.00 Brasilia – Sveitsi (E)

 

Ma 18.6.

 • 15.00 Ruotsi – Etelä-Korea (F)
 • 18.00 Belgia – Panama (G)
 • 21.00 Tunisia – Englanti (G)

Ti 19.6.

 • 15.00 Kolumbia – Japani (H)
 • 18.00 Puola – Senegal (H)
 • 21.00 Venäjä – Egypti (A)

Ke 20.6.

 • 15.00 Portugali – Marokko (B)
 • 18.00 Uruguay – Saudi-Arabia (A)
 • 21.00 Iran – Espanja (B)

To 21.6.

 • 15.00 Tanska – Australia (C)
 • 18.00 Ranska – Peru (C)
 • 21.00 Argentiina – Kroatia (D)

Pe 22.6.

 • 15.00 Brasilia – Costa Rica (E)
 • 18.00 Nigeria – Islanti (D)
 • 21.00 Serbia – Sveitsi (E)

La 23.6.

 • 15.00 Belgia – Tunisia (G)
 • 18.00 Etelä-Korea – Meksiko (F)
 • 21.00 Saksa – Ruotsi (F)

 Su 24.6.

 • 15.00 Englanti – Panama (G)
 • 18.00 Japani – Senegal (H)
 • 21.00 Puola – Kolumbia (H)

Ma 25.6.

 • 17.00 Saudi-Arabia – Egypti (A)
 • 17.00 Uruguay – Venäjä (A)
 • 21.00 Espanja – Marokko (B)
 • 21.00 Iran – Portugali (B)

 

Ti 26.6.

 • 17.00 Tanska – Ranska (C)
 • 17.00 Australia – Peru (C)
 • 21.00 Islanti – Kroatia (D)
 • 21.00 Nigeria – Argentiina (D)

Ke 27.6.

 • 17.00 Etelä-Korea – Saksa (F)
 • 17.00 Meksiko – Ruotsi (F)
 • 21.00 Serbia – Brasilia (E)
 • 21.00 Sveitsi – Costa Rica (E)

To 28.6.

 • 17.00 Japani – Puola (H)
 • 17.00 Senegal – Kolumbia (H)
 • 21.00 Englanti – Belgia (G)
 • 21.00 Panama – Tunisia (G)

Neljännesvälierät La 30.6.

 • 17.00 C1 – D2 (neljännesvälierä)
 • 21.00 A1 – B2 (neljännesvälierä)

 

Neljännesvälierät

Su 1.7.

 • 17.00 B1 – A2 (neljännesvälierä)
 • 21.00 D1 – C2 (neljännesvälierä)

 

Neljännesvälierät

Ma 2.7.

 • 17.00 E1 – F2 (neljännesvälierä)
 • 21.00 G1 – H2 (neljännesvälierä)

Neljännesvälierät

Ti 3.7.

 • 17.00 F1 – E2 (neljännesvälierä)
 • 21.00 H1 – G2 (neljännesvälierä)

Puolivälierät Pe 6.7.

 • 17.00 A1/B2 – C1/D2 (puolivälierä 1)
 • 21.00 E1/F2 – G1/H2 (puolivälierä 2)

 

Puolivälierät La 7.7.

 • 17.00 F1/E2 – H1/G2 (puolivälierä 3)
 • 21.00 B1/A2 – D1/C2 (puolivälierä 4)

parhaat edut nettikasinoille

Nettikasinoilla pelaaminen on entistä jännittävämpää ja sosiaalisempaa. Useat sivustot tarjoavat uusille pelaajilleen mahtavia avajaistarjouksia, joita kutsutaan casinobonuksiksi. Kingi tuntee suomalaisten mauan ja tarjoaakin sivuillaan kattavamman valikoiman kasinoarvosteluja, peliarvioita, ilmaiskierroksia ja tietenkin mahtavia kasinotarjouksia. Lisäksi sivultamme löytyy ohjeet highroller-pelaajien VIP-ohjelmiin.

Seuraa meitä
saat meihin parhaiten yhtyden seuraavin tavoin:
skype: betsikingi
betsikingi@gmail.com

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me