Jokerit – CSKA stream 27.2 ilmaiseksi klo 18:30. Saat kuukauden ilmaisen Viaplay-koodin ja katseluoikeuden Jokerit – TsSKA live stream lähetykseen! Tämä tilaisuus kannatta käyttää, sillä tarjous umpeutuu tänään ja Jokereilla on 4. ottelussa pakkovoiton paikka! Tämä Jokerien pelin haluat nähdä!

Suosittelemme lukemaan live stream ohjeemme huolella, jotta näet varmasti ottelun Jokerit – TsSKA stream– lähetyksen varmasti suorana netissä! Ottelun ilmainen katselu onnistuu nimittäin lauantaina varsin helposti, ja samalla varmistat, että näät myös Jokerien kotiottelun 27.2 sekä tarvittaessa lisäottelut CSKA:aa vastaan.

Jokerit – CSKA stream 27.2 ilmaiseksi!

Jokerit - CSKA stream

Avaa uusi pelitili tästä ja saat Viaplayn kuukaudeksi ilmaiseksi ja 15€ riskittömän vedon!

Jokerit live streamKingi tarjoaa yhteistyössä Betsafen kanssa tänään viimeistä päivää mahtavan edun: Pystyt nimittäin katsomaan ilmaiseksi mahdollisesti viimeisen jokerien ottelun, kun rekisteröit uuden pelitilin ja teet vähintään 15€ euron talletuksen. Vaikka Jokerien pelit loppuisivatkin tässä 4. ottelussa TsSKAa vastaan, niin näet joka tapauksessa Viaplayn tarjontaa ilmaiseksi seuraavan kuukauden ajan. Siten pelitilin ja talletuksen tekeminen kannattaa ehdottomasti!

Live streaming katseluiden lisäks Betsafe tarjoaa vielä kaupanpäälle 15€ riskittömät vedot pelattavaksi mihin tahansa kohteeseen. Tämän lisäksi näet KHL-pudotuspelien ohessa myös Änäriä, Valioliigaa, Mestarien liigaa ja UFC:ta. Ensi kuussa on tulossa esimerkiksi Makwan Amirkhanin ja Teemu Packelenin ottelut. Et myöskään sitoudu mihinkään tilaukseen, vaan kyseessä on yksittäin ilmainen Viaplay kuukausi.

Seuraavaksi Betsikingi kertoo vielä tarkemmat ohjeet siihe,  miten pääset lunastamaan katseluoikeuden illan lätkämatsiin:

  • Avaa pelitilisi tästä tai muualta Betsikingin sivujen kautta
  • Talleta vähintään 15 euroa pelitilillesi, jotta saat lunastaa 15€ riskittömän vedon pelitilillesi
  • Aseta 15€ riskitön veto avulla mihin tahansa pelikohteeseen. Riskittömän vedon minimikerroin on 1,50.
  • Tämän jälkeen tsekkaa sähköpostisi ja saat linkin Betsafelta, jolla saat Viaplayn katselukoodin. Jos sähköpostia ei kuulu, niin ota suoraan Betsafen sivuilta yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä koodia.
  • Kyseessä on ilmainen yksittäinen Viaplay kuukausi, joten mitään ei tarvitse huolehtia!
  • Avaa siis pelitili nyt ja katso Jokerit – TsSKA stream KHL-pudotuspelien 4. osaottelu!
  • HUOM! 28.2 on viimeinen päivä lunastaa tarjous ja live streamit ilmaiseksi Viaplaylle kuukaudeksi!

Lue seuraavaksi pelivihjeet Jokerit – TsSKA stream otteluun!

Pelivinkki 1 (4,05 Betsafe)

Jokerit on pysähtymässä venäläiseen aitaan, mutta se on ollut hyvä haastaja kaikissa kolmessa  kohtaamisessa. Kaksi viimeistä peliä vastustaja on voittanut vasta jatkoajalla ja siten Jokeri-laumalla on varmasti halu näyttää, että kyllä stadissakin osataan voitttaa. Jokereilla ei ole myöskään sen suurempia paineita ottelun alla, sillä kesäloman alkaminen lienee lähinnä ajan kysymys.  Se on kuitenkin nähty lukuisia kertoja aiemminkin, että juuri katkaisu peli on se kaikista hankalin ja tähän myös Kingi luottaa. Moskolaiset saattavat myös jopa jollain tasolla haluta ratkaista sarjan kotihallissaan, jotta se saa yleisötuloja. Nelosen kertoimella kannattaa Jokeri-korttia todellakin kokeilla! Muista myös katsoa Jokerit – TsSKA live stream 27.2.2017 klo 18:30!

Jokerit - TsSKA stream 27

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

CSKA – Jokerit live stream ilmaiseksi!

Sarja alkaa Moskovassa. Tarkemmin määriteltynä kello 18:30, TsSKA-jääurheilupalatsissa. Joukkue voitti runkosarjan kolmannen kerran peräkkäin ja saa siitä tällä kertaa ikävän palkinnon kun vastaan asettuu rimaa hipoen pleijareihin punnertanut Jokerit. Supertähdet Aleksandr Radulov ja Nikita Zaitsev  eivät ole enää tällä kaudella olleet CSKA:n vahvuudessa, mutta joukkue on silti täynnä laatua. Venäläisten pelitapaa voisi kuvailla yltiöagressiiviseksi, sillä joukkue paineistaa vastustajaansa läpi ottelun. Jokereiden pelitapa on huomattavasti passiivisempi minkä tähden Jalosen ryhmä on pystynyt hienosti venymään juuri moskovalaisia vastaan. Toisin sanoen Jokerit on uhrautunut, taistellut sekä luottanut kollektiiviin ja rankaissut idän jättiläistä sitten sen virheistä.

Jokerit - TsSKA live stream

Voita liput kahdelle Lahden MM-hiihtoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!

Materiaaliero on hyvin selkeästi TsSKA:lla, mutta puolustuksen ja MV pelaamisen osalta ollaan lähempänä toisiaan. Juuri puolutussuunnan pelaaminen korostuu pleijareissa, joten tämä fakta sataa Jokerien laariin. Kannattaa myös muistaa, että Jokerit on ainoa ryhmä mitä TsSKA ei ole tällä kaudella pystynyt voittamaan. Tämäkin asia sataa Jokerit nimiseen laariin. Lisäksi jokaisen ottelun välissä oleva välipäivä auttaa Jokereita, sillä TsSKA:lla on huomattavasti laajempi rosteri joka hyödyttää sitä enemmän, mitä lyhyemmät välit peleillä on. Pelitavallisesti Jokerit on myös kuin tehty pelaamaan raivokkaasti painostavaa TsSKA:ta vastaan. Jokerit osaa purkaa kovan prässin ja kääntää tilanteet vastaiskuiksi. Vaikka kaikki edellä mainitut tekijät puoltavat Jokereiden menestystä, niin valitettavasti tuo menestys jäänee hieman torsoksi. TsSKA:lla on niin kova materiaali, että pitkässä sarjassa Jokerit ei tule pystymään sitä kaatamaan. Kingin ottelupari arvio: 4-2, Moskova

Jokerit – TsSKA live stream torstaina 27.2 klo 16:o0

Jokerit - CSKA Moskova stream

Avaa uusi pelitili tästä ja saat Viaplayn live streamit ilmaiseksi ja 15€ riskittömän vedon!

Pelitilin avaamalla varmistat, että näet Jokerit – CSKA stream ottelun 27.2