Live stream ja vihje: Juventus – AC Milan (Serie A) 10.3 Muut vihjeet Kaikki vetobonukset

Vihje ja ohjeet live stream-lähetykseen: Italian Serie A:ssa pelataan tänään il vero derby d’Italia eli Italian oikea derby. Tämän voi nähdä joko Milan fanien retoriikkana Inter fanien suuntaan tai sitten kahden Italian kautta aikojen menestyneimmän seuran kohtaamisena. Kingille Juventus – Milan on aina betsin kohde, sillä siihen liittyy niin paljon mahdollisuuksia. Juventus on voittanut Serie A:n 32 kertaa, Milanilla mestaruuksia on 18. Sen sijaan Euroopassa Milan on kahminut 18 pyttyä – Juventuksen 11 vastaan. Juventus on siis Italian menestynein seura, mutta AC Milanilla ei ole todellakaan mitään hävettävää. Torinon ja Milanon jättiläisten kohtaaminen sykähdyttää aina ja se on yksi niistä otteluista mitä ei kannata missata! Unibet TV näyttää ottelun ilmaiseksi!

Mitä itse tipsiin tulee niin Juventus on suuri suosikki, mutta sen kertoimet eivät ole pelikelpoisia. Sen sijaan kiinnostavana betsikohteena voidaan nähdä maalimäärät ja legendaarinen yli 2,5 maalia. Viimeisistä viidestä kohtaamisesta – kolmessa on taottu vähintään tuo 3 maalia, mikä prosentteina tarkoittaa 60%. Nyt Kingi näkee, että overi suorastaan roikkuu ilmassa, onhan Juventus tehnyt tällä kaudella 2,4 maalia ottelua kohden kotikentällään, kun taas Milan on vieraissa päässyt 1,4 maalin tahtiin. Lisäksi Milan tappelee kynsin ja hampain europaikoista Interin, Atalantan ja Lazion kanssa, mikä tarkoittaa että punamustien on otettava riskejä. On siis olemassa vahvat perusteet overitalkoille ja Kingi toivottaakin kaikki peesaajat mukaan bileisiin!  Matsi muuten näkyy Unibet TV:stä ja voit katsella live stream lähetyksen  tästä linkistä! Lue tarkemmat ohjeet Unibet TV:n katsomiseen alempaa.

Vihje ja kertoimet

Juventus – AC Milan (Serie A) 10.3: Yli 2,5 maalia (1,80, Unibet)

su_button url=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=1071855&bid=22809″ target=”blank” style=”flat” background=”#3aaa35″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon_color=”#edd624″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”Unibet: talleta 200€ pelaa 400€” rel=”nofollow” title=”Unibet TV”]Pelaa suoraan tästä![/su_button]

Haluatko löytää parhaat bonukset?

Juventus – AC Milan live stream

 

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Tietoa Betsikingistä

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me