Jyp – Ilves, Pelicans – HIFK, SKA – Jokerit ja paljon muuta

Pitkävetovihjeet 4.2 (2 liigavihjettä)

Päivän pelivihje:

Pitkävetovinkit 4.2 JYP – Ilves (Liiga) 1 (1,60, ComeOn)

JYP – Ilves Jyväskylässä ja kaikki tietävät lopputuloksen. Kingin muistion mukaan Tuukka Rask oli viimeksi maalissa, kun tupsukorvat hakivat pisteet Jypin luolasta. Paljon on siis vettä virrannut Tonavassa tämän jälkeen…Jypin formi on kova 4 voittoa, 2 tappiota ja muuttuu kovemmaksi kun katsotaan ketä vastaan se on pelannut: Kärpät x2, KalPa x2, Tappara ja Sport vieraissa. Ilves päätti pitkän tuskallisen jaksonsa Bluesia vastaan ja on kerännyt nyt kolme voittoa putkeen. Kolme voittoa putkeen antaa kuitenkin väärän kuvan Ipan nykytilasta, sillä se kaatoi kahdesti kriisiseura Espoon Bluesin ja voitti jokseenkin onnekkaasti KooKoon jatkoajalla. Näin ollen JYP on eittämättä huikean moukarin arvoinen! Painetaan ISOLLA!

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 20 ilmaiskierrosta Casumolle!

Pitkävetovinkit 4.2 Pelicans- HIFK (Liiga) 2 (2,05, ComeOn)

Laitetaan kotoiseen Liigaan makoisa moukari! Pelicans ja HIFK ovat molemmat todella kovassa iskussa, sillä vierasjoukkueen kuuden pelin formi on 5-0-1 ja kotijoukkueen 4-0-2. Pelicans on aina ikävä vastus kotonaan pelatessaan, mutta IFK on sarjan paras vierasjoukkue. Kaiken lisäksi lahtelaisten pelikuri kotonaan on ollut usein varsin heikkoa, mikä selittänee osaltaan sen sijoitusta vasta sarjan 13 parhaana kotinippuna. Stadilaisilla on kaiken lisäksi huikea mahdollisuus voittaa runkosarja ensimmäistä kertaa historiassaan. Kun materiaalivertailukin kallistuu hyvin selkeästi IFK:n laariin, on se pakkovalinta lapulle.

Valioliiga Pitkävetovinkit 3.2

 Pitkävetovinkit 3.2 Watford – Chelsea (Valioliiga) 2 (2,00, Unibet)

Päivän pitkävetovinkit: The Era of Hiddink, tappioton aikakausi. Chelsea ei ole vieläkään tuloksellisesti tai pelillisesti sillä tasolla, jota siltä odotetaan, mutta suunta on oikea. Watford taasen on Ighalon johdolla jopa ylisuorittanut ja majailee sarjassa tukevasti keskikastissa. Watfordin pelissä on kuitenkin ollut nähtävissä merkkejä formin hiipumisesta ja nykyvireinen Chelsea on sille todella kova pala purtavaksi. Kingi uskoo, että täysin ylivertaisen materiaalin vastukseensa verrattuna omaava Chelsea hakee täydet pisteet Vicarage roadilta. Costa on herännyt ja tuo Chelsean tekemiseen sen ratkaisevan palasen, jolla tiukat väännöt kääntyvät sen eduksi. Muista osallistua alla olevaan kilpailuun, sillä paikat arvotaan tänään!

Pitkävetovihje Valioliiga 2.2: Arsenal – Southampton (Valioliiga) 1 (1,80, ComeOn)

Arsenal on viime ajat tuskaillut pelinsä kanssa, kun taas Soton on voittanut kolme ottelua putkeen päästämättä maaliakaan. Miksi Kingi siis siltikin uskoo tykkimiesten voittoon? Arsenal on liigan toiseksi paras kotijoukkue, Soton puolestaan vasta 12. paras vierasjoukkue. Emirates suosii Arsenalin pelityyliä ja tykkimiesten sairastupakin on tyhjenemään päin. Kaiken lisäksi Arsenal pelaa edelleen Valioliigan voitosta ja tarvitsee kipeästi täydet pisteet koti-ottelustaan. Koska materiaalivertailu, kotietu, pelityyli ja asetelma puoltavat kaikki Gunnersin voittoa, ei Arsenalia voi jättää poimimatta lapulle! BOOM!

KHL vihjeet 1.2

 Pitkäveto KHL 1.2: SKA – Jokerit (KHL) X2  (2,10, Unibet)

Päivän pitkävetovihjeet: Jokerit jatkaa suurta vieraskiertuettaan tässä huipputärkeässä kamppailussa. Jokereiden komea voittoputki katkesi CSKA:n vieraana 2-1 tappioon, mutta sen pelaaminen on kaiken kaikkiaan todella hyvässä kuosissa. Samaa ei voi sanoa tähtisikermä SKA:sta, jonka tekeminen on ollut viime ajat hyvin vaikeaa. SKA:n viimeiseen kuuteen peliin mahtuu kolme voittoa ja kolme tappiota. Pietarilaisilla on puolellaan materiaali- ja kotietu, mutta kyllä Jokereilla on kaikki saumat yllätykseen. Maalivahtipeli, viisikkopelaaminen, YV ja AV ovat siinä kunnossa, että se voi hyvinkin onnistua pysäyttämään Shipachyovin, Kovalchukin, Gusevin ja muut supertähdet. Unibetin hulppeat kertoimet suorastaan pakottavat iskemään Jokereita lapulle!

PS4 kilpailun ohjeet:

Tilaa uutiskirje ja saat joka perjantain Betsikingin veikkausvihjeet suoraan spostiisi! Täytä lomake ja pääset nauttimaan joka perjantai myös yhdestä ekstra vihjeestä.

Vedonlyöntibonukset

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

  • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
  • Vain uusille pelaajille
  • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
  • Voim. 29.4 asti
close-link