Lue ohjeet ja katso ilmaiseksi Tappara – JYP live stream 7.11.2017 klo 19.00 ja CHL-playoffien toinen osa-ottelu. Ensimmäinen ottelu päättyi Jypin 3-1 voittoon.

Katso seuraavaksi, miten saat Jypin ja Tapparan välisen CHL-playoff ottelun näkymään Unibet live stream palvelun avulla suorana lähetyksenä. Lue seuraavaksi ohjeet ottelun katseluun, jos sinulla on kiire tv-lähetykseen, niin avaa pelitili heti tästä:

Katso Tappara – JYP live stream 7.11 näin!

Tappara - JYP live stream

  • Täytä tarvittavat tiedot ja tee minimitalletus (10€) kotimaisen verkkopankin tai luottokortin avulla. Unibet on 100% turvallinen vedonlyöntisivusto, joka toimii suomenkielellä.

Jyp tappara stream

  • Tietojen täyttämisen ja talletuksen jälkeen valitse pääsivun valikosta ”vedonlyönti

  • Kirjoita hakukenttään ”JYP” tai ”Tappara” tai ”CHL” ja pääset live stream -lähetykseen

jyp tappara live stream

 

  • Klikkaa ”Unibet TV”-merkkiä ja katso suora lähetys ilmaiseksi 31.10.2017. Saat halutessasi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän vedon! Joten avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

Miesten sprintti

Tappara – JYP live stream ja CHL-pudotuspelit ennakko

JYP - Tappara CHL live streamVetovihje: 7.11 Tappara – JYP live stream (CHL playoff) 2 (3,05, Unibet)

Kingi ja Unibet näyttävät jälleen Unibetin ja Kingin yhteistyön kunniaksi CHL lätkää ilmaiseksi! Tottahan toki tämä ottelu on siis otettava myös vedonlyönnin kohteeksi.

Kuten hyvin tiedetään niin Jyppi voitti avausosan Hippoksella 3-1 lukemin ja on näin verrattain iso suosikki jatkoonmenijäksi.

Ruotsalaiset ja suomalaiset ovat hallinneet CHL:ää mielin määrin, mutta juuri nyt näyttää siltä, että Suomi on pudonnut tässä tavallisten kuolevaisten tasolle.

Katso myös 31.10 pelatun JYP – Tappara pudotuspelin huippuhetket!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=95BXVTAe_n0[/embedyt]

Perustelut vihjeeseen

Jyppi pääsee toiseen osaan pelaamaan omilla vahvuuksillaan kun Tapparan on pakko tehdä maaleja. Jyppi pystyy siis pelaamaan riskittömästi ja hakemaan maaleja Tapparan virheistä. Mitä pidemmälle ottelu etenee tasaisena, niin sitä suuremmalla riskillä Tapparan on pelattava. Näin ollen Jypin pelaaminen on niin kovin houkuttava pelikohde.

Materiaaleissa ei ole isoja eroja, sillä Kirvesrinnat ja Jyppi ovat molemmat Liigan ehdotonta kärkikastia. JYP pelasi huonon jakson ja siitä syystä Tapparan formi on luokkaa parempi, mutta ero ei ole merkittävä sillä JYP on viime aikoina esiintynyt huomattavasti paremmin kuin minikriisinsä aikana.

Sarjasijoitukset Tapparan (3) ja JYP:in (5) ovat hyvä signaali joukkueiden tasaisista voimasuhteista. Ottelu ratkeaa ennen kaikkea korvien välissä ja vaikka Tapparaa pidetään yleisesti rutinoituneen voittamaan kovissa paikoissa, ei Kingi tällä kertaa usko että kirvesrintojen päät kestävät 1-3 alkuasetelmaa.  

Nykäskylän saama yli kolmosen kerroin on ehdottomasti pelin arvoinen! Ei siis muuta kuin luukuttamaan JYP-niminen moukari ja katsomaan matsi ilmaiseksi!

Laitetaan siis varma 2 lapulle tähän kohteeseen ja katsotaan Jypin ja Tapparan live stream lähetys Unibetilta.

Missä veikataan Jypin ja Tapparan 7.11.2017 kello 19.00 pelattavaa ottelua?

Lyö vetosi Unibetillä ja voit samalla katsoa suorana ottelun!

Jääkiekon mestarien liigan playoffit 2017-2018

Champions Hockey Leaguen käynnistyvät 31.10 ja ensin pelataan neljännesvälierät, joiden toinen osa pelataan marraskuussa. Ottelupareissa joukkueet kohtaavat aina finaaliin saakka kaksi kertaa, joten ottelupareista tulee takuulla jännittäviä. Käytännössä systeemi on sama kun jalkapallon mestarien liigassa.

Tarjolla tulee olemaan suomalaisittain laadukasta jääkiekko-viihdettä, sillä mukana on vielä kaksi suomalaisjoukkuetta eli Jyväskylän palloilijat ja Tampereen Tappara. Virallisilta sivuilta löydät koko ohjelman.

Playoff-taulukko muodostui mielenkiintoiseksi arvonnoissa, sillä suomalaisjoukkueet joukkueet kohtaavat heti ensimmäisellä kierroksella toisensa.

Luvassa on voittajalle kohtuullisen helppo tie finaaliin, sillä EV Zug tai Kometa Brno eivät ole Liiga-tasoa. Välierissä taas todennäköisesti tulee vastaan ruotsalaisjoukkue (Malmö Redhawks tai Brynäs IF), mutta kyseessä eivät ole SHL:n kovimmat jengit tällä kaudella. Nyt pidetään peukkuja pystyssä ja katsotaan live stream siitä, kumpi JYP tai Tappara matkaa CHL-finaaliin.