Trinec – JYP live stream 16.1 klo 18.00 – Katso ilmaiseksi suora lähetys tiistaina. Onko Jypistä Champions Hockey Leaguen mestariksi?

Opi seuraavaksi, miten saat Trinecin ja JYP:n välisen CHL-playoff ottelun näkymään Unibetin live stream- palvelun avulla suorana lähetyksenä ilmaiseki.

Lue seuraavaksi ohjeet ottelun katseluun, tai jos sinulla on kiire tv-lähetykseen, niin avaa pelitili heti tästä:

Katso Trinec – JYP live stream 16.1 näin!

JYP - Kometa Brno live stream

  • Täytä tarvittavat tiedot ja tee minimitalletus (10€) kotimaisen verkkopankin tai luottokortin avulla. Unibet on 100% turvallinen suomenkielinen vedonlyöntisivu.

JYP - Kometa Brno

  • Tietojen täyttämisen ja talletuksen jälkeen valitse pääsivun valikosta ”vedonlyönti

JYP Kometa Brno

  • Kirjoita hakukenttään ”JYP” tai ”Ocelari Trinec” tai ”CHL” ja pääset live stream -lähetykseen

jyp live stream

 

  • Klikkaa ”Unibet TV”-merkkiä ja katso suora lähetys ilmaiseksi 31.10.2017. Saat halutessasi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän vedon! Joten avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

Miesten sprintti

Trinec – JYP live  stream: CHL-puolivälierät

JYP - Kometa Brno live streamVetovihje: 16.1 JYP voittaa 2 (2,75, Unibet)

 

Kuten kaikki tiedämme niin Jyppi voitti CHL välieränsä ensimmäisen osan 4-2 ja on nyt todella lähellä finaalipaikkaa. Molemmat joukkueet ovat kotoisissa liigoissaan sijalla neljä ja jos lähdetään vertailemaan sarjojen tasoa, niin Jypin suoritus on eittämättä näistä kahdesta se kovempi. Suomen Liiga kun on edelleen parempi kuin tšekkiläinen vastineensa.

Lisäksi pitää muistaa, että Jyppi tiputti jo yhden tšekkiläisen jatkosta ja tämä ryhmä oli vieläpä aavistuksen Ocelari Trineciä kovempi kokonaisuus. JYP:llä on parempi materiaali ja se pääsee toiseen osaan ideaalista tilanteesta. Trinecin on pakko pelata riskillä ja Jyppi on yksi koko Euroopan parhaista joukkueista johtoasemassa pelatessaan. Se osaa täydellisesti vastustajan pelin jäädyttämisen ja rokottaa sitten virheistä armotta.

Kingi ja Unibet näyttävät ottelun perinteisesti yhteistyössä ja ILMAISEKSI! Ei siis muuta kuin suomalaiset lapulle ja nauttimaan

MUISTA ETTÄ KINGI JA UNIBET NÄYTTÄVÄT SINULLE TÄMÄN MATSIN VELOITUKSETTA!

 

Lyö vetosi Unibetillä ja voit samalla katsoa suorana ottelun!

Champions Hockey League playoffit 2017-2018

JYP - Kometa BrnoChampions Hockey Leaguen käynnistyivät 31.10 ja ensin pelattiin neljännesvälierät. Puolivälieriin eteni 8 joukkuetta ja puolivälieräparit ovat seuraavat:

  • Kometa Brno – Jyppi
  • Växjö Lakers – SC Bern
  • Brynäs IF – Ocelari Trinec
  • ZSC Lions – Bili Tygri Liberec

CHL:n välierissä kohtaavat:

  • JYP – Ocelari Trinec
  • Växjö Lakers – Liberec

Pelipäivät ovat 9.1 ja 10.1 sekä toiset osa-ottelut 16-17.1. Yksi-osainen finaali Helmikuussa. Tarjolla tulee olemaan suomalaisittain laadukasta jääkiekko-viihdettä, sillä mukana on vielä yksi joukkue suomesta. Virallisilta sivuilta tarkemman ohjelman ja tietoa otteluista sekä tilastoja.

Jypillä on  on voittajalle kohtuullisen helppo tie finaaliin, sillä Trinec ei ole Liiga-tasoa. Finaalissa taas todennäköisesti tulee vastaan ruotsalaisjoukkue (Växjö Lakers), mutta kyseessä ei ole SHL:n kovin joukkue tällä kaudella. Nyt pidetään peukkuja pystyssä ja katsotaan live stream.