KalPa – Kometa Brno live stream 26.8 klo 19.00: KalPan toisen CHL-ottelun live stream ilmaiseksi ja Kingin loistava vihje illan otteluun! Tsekkaa miten kuopiolaiset pärjäävät Tsekin Kometa Brnoa vastaan ja varmistat samalla KalPan kaikkien jääkiekon mestarien liiga-lähetysten näkemisen ilman kk-maksuja!

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

KalPa – Kometa Brno live stream 26.8 klo 19.00 ja vihje

KalPa – Kometa Brno: 1 (1,90, Unibet)

KalPa aloitti CHL karkelot jykevällä työnäytteellä kun se nousi takaa-ajoasemasta voittoon yhtä koko CHL:n kovinta nippua Malmöä vastaan. Kuopiolaiset voittivat ottelun lopulta lukemin 6-4 ja todistivat samalla että kilpipaidat ovat tälläkin kaudella varteenotettava menestyjä. Myös tšekkiläinen Kometa Brno aloitti kautensa voitokkaasti kun se kukisti vieraskaukalossa norjalaisen Stavangerin 1-2 lukemin.

Suomi ja Ruotsi hallitsevat yleisesti ottaen CHL:ää mielin määrin ja Tsekin liigan joukkueet voi rankata keskimääräisesti vasta sarjan neljänneksi kovimmiksi. KalPalla on tässä selvä materiaalietu, jonka lisäksi Kometa joutuu viettämään aikaa reissun päällä, toisin kun kuopiolaiset. Niiralan monttu ei muutenkaan ole helppo paikka lauantaisin ja varmaa lienee, että KalPa ottaa ottelussa niin sanotun kuskinpaikan. Materiaali, kotietu, rasitus ja pelillinen ilme puoltavat kaikki KalPan voittoa, näin ollen on pakko painaa kalakukkokaupungin ylpeys lapulle, sen suurempia murehtimatta! Pelataan siis pelit reteästi KalPan kautta!

KALPA CHL:ssä 2017-2018

KalPa – Malmö Redhawks live streamKuopion ylpeys osallistuu jälleen jännittävään CHL-turnaukseen. Jääkiekon mestarien liigan uudistui tällä kaudella, ja Kingi suosittelee ehdottomasti seuraamaan suomalaisten otteita. Mukana on tällä kertaa vain 32 joukkuetta, joten alkulohkot pelataan 8 neljän joukkueen lohkon välillä. Kaksi parasta jatkaa, joten tällä kertaa mikään ei ole varmaan ennen viimeisen alkulohkon ottelun ratkeamista.

Kalpan B-lohkossaaloittaa on joukkueet Ruotsista, Tsekeistä ja Norjasta. Ennakkoon näistä kovimpia vastustajia tulevat olemaan Malmö Redhawks ja Kometo Brno. Norjalaisten kiekko ei ole vielä edellä mainittujen maiden tasolla.

  • B Lohko: Stavanger Oilers (NOR), Malmö Redhawks (SWE), KalPa (FIN), Kometa Brno (CZH)

KALPAN OTTELUT CHL kaudella 2017-18

  • KalPa–Malmo Redhawks 24.8.2017 19.00
  • KalPa–Kometa Brno 26.8.2017 19.00
  • Kometa Brno–Kalpa 31.8.2017 19.00
  • Malmo Redhawks–KalPa 2.9.2017 16.00
  • KalPa–Stavanger Oilers 4.10.2017 19.00
  • Stavanger Oilers – Kalpa 11.10.2017 20.00

Torstaina myös TPS pelaa oman Champions Hockey Leaguen ottelunsa! Muista katsoa Unibetin live streaming lähetyksen avulla miten juokkueet pärjäävät CHL -otteluissa kaudella 2017-18.

KalPa – Kometa Brno live stream