KalPa – Malmö Redhawks live stream 24.8 klo 19.00: Katso ja betsaa samalla! Betsikingi kertoo miten voit katsoa ottelun maksutta ja betsata samalla loistavan pelivihjeemme illan jännittävään CHL-otteluun. Samalla varmistat, että näet kaikki Kalpan CHL-ottelut kaudella 2017-2018. Jo

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

KalPa – Malmö Redhawks live stream ja vihje

Kalpa – Malmö Redhawks: 1 (2,38, Unibet)

CHL on ollut pitkään suomalaisten ja ruotsalaisten temmellyskenttä. Kaikkein menestyneimpiä ovat olleet juuri ruotsalaisseurat. Ruotsin SHL:ää pidetäänkin yleisesti maailman kovatasoisimpana liigana heti NHL:n ja KHL:n jälkeen. Jos kuitenkin katsotaan asioita hieman pidemmälle, niin KalPa on Suomen kärkikastia eikä kotoinen Liiga ole muutenkaan poskettoman kaukana länsinaapurin tasosta. Lisäksi ottelu pelataan kuopiolaisten kotona Niiralan Montussa jossa kotijoukkue KalPa syttyy taatusti pelaamaan ns. optimitasollaan. Malmö ei sen sijaan ole vielä osoittanut kiinnostuksen merkkejä kiekkokautta 2017-2018 kohtaan ja sen pelaaminen on todella kaukana optimitasosta.

Yksittäinen CHL peli ei ole kummallekaan joukkueelle elämän ja kuoleman ottelu ja Kingi luottaa varsin paljon KalPan parempaan lataukseen. Kotietu ja voitontahto saattavat hyvinkin riittää Malmön kaatamiseen, vaikka Malmön riveissä pelaakin sellaisia tekijöitä kuin Tuukka Mäntylä, Niklas Hardt ja Rhett Rakshani. Ottelu ratkennee kuitenkin pitkälti siihen kumpi on paremmassa terässä ja jos historiaan on uskomista, niin se on suomipoika. Siksi Kingi lyö panokset KalPan voitolle. Kaiken lisäksi voit katsoa tämän ottelun suorana lähetyksenä. Ei muuta kuin nauttimaan! Terveisin Betsikingi!

KALPA CHL:ssä 2017-2018

KalPa – Malmö Redhawks live streamKuopion ylpeys osallistuu jälleen jännittävään CHL-turnaukseen. Jääkiekon mestarien liigan uudistui tällä kaudella, ja Kingi suosittelee ehdottomasti seuraamaan suomalaisten otteita. Mukana on tällä kertaa vain 32 joukkuetta, joten alkulohkot pelataan 8 neljän joukkueen lohkon välillä. Kaksi parasta jatkaa, joten tällä kertaa mikään ei ole varmaan ennen viimeisen alkulohkon ottelun ratkeamista.

Kalpan B-lohkossaaloittaa on joukkueet Ruotsista, Tsekeistä ja Norjasta. Ennakkoon näistä kovimpia vastustajia tulevat olemaan Malmö Redhawks ja Kometo Brno. Norjalaisten kiekko ei ole vielä edellä mainittujen maiden tasolla.

  • B Lohko: Stavanger Oilers (NOR), Malmö Redhawks (SWE), KalPa (FIN), Kometa Brno (CZH)

KALPAN OTTELUT CHL kaudella 2017-18

  • KalPa–Malmo Redhawks 24.8.2017 19.00
  • KalPa–Kometa Brno 26.8.2017 19.00
  • Kometa Brno–Kalpa 31.8.2017 19.00
  • Malmo Redhawks–KalPa 2.9.2017 16.00
  • KalPa–Stavanger Oilers 4.10.2017 19.00
  • Stavanger Oilers – Kalpa 11.10.2017 20.00

Torstaina myös TPS pelaa oman Champions Hockey Leaguen ottelunsa! Muista katsoa Unibetin live streaming lähetyksen avulla miten juokkueet pärjäävät CHL -otteluissa kaudella 2017-18.

Unibet