CHL finaali ilmaiseksi netissä!

Tämän vuoden CHL finaalin Frölunda Indians – Sparta Praha live stream tästä

CHL finaali

CHL finaaliPitkävetovihjeet & CHL finaali live stream 9.2: Kärpät – Frölunda  1 (2,30, Unibet)

9.2. Oulun Kärpät – Frölunda Indians ilmainen live stream ja CHL pelivihjeet.

CHL finaali ja vähemmän yllättäen vastakkain finaalissa ovat suomalainen ja ruotsalainen joukkue. Kaksi todellista huippujoukkuetta Euroopan mittapuulla ja ilmainen CHL finaali live-stream, mikäs sen parempaa. Pitkävetovihjeemme on seuraava: SHL on hienoisesti kotoista Liigaa parempi sarja, mutta Frölunda ei ole kotimaassaan Kärppiin verrattava dynastia. Kärppien formi on kaiken lisäksi varsin mukiinmenevä neljä voittoa ja kaksi tappiota, kun taas Frölunda on kompuroinut viime aikoina urakalla, formin ollessa 2-4. Kaiken lisäksi Frölunda on hävinnyt  nyt kolme ottelua putkeen maalierolla 5-11 ja sen pelaaminen ei todellakaan ole ollut balanssissa. Erityisen heikkoa Frölundan tekemisessä on ollut hieman yllättäen maalivahtipelaaminen, joka luonnollisesti nostaa Kärppien voiton todennäköisyyttä tuntuvasti. Näin ollen Kingin seuraajat saavatkin telkun tai striimin välityksellä todistaa kahden latautuneen joukkueen kohtaamista, jossa lopussa juhlii Oulun Kärpät. Kotietu, parempi formi ja mittava kokemus kovista ratkaisupeleistä satavat kaikki Kärppien laariin. Ruotsalaiset lähtevät Oulusta hopeiset mitalit kaulassaan. Kingi panostaa otteluun 500 euroa, ja pitää riskitason maltillisena.

Suosittelemme jokaista jääkiekko-diggaria katsomaan ottelun, sillä odotettavissa on todella tasokasta lätkää. Oli valintasi sitten ilmainen live stream, matsi paikan päällä tai maksukanavat, tämä ottelu tuskin jättää kylmäksi. Muista lukea koko artikkeli, sillä tarjolla on CHl finaali ilmaiseksi netissä! Erityisen seurantaan Kingin papereissa päätyvät Puljujärvi ja Aho, jotka u20 mm kisat 2017 kisoissa nousivat Laineen ohella kulttimaineeseen. Nyt on pojilla taas paikka näyttää, että mistä puusta he ovatkaan veistetty.

Frölundan puolelta kannattaa puolestaan seurata Pelicansissa dominoinutta Ryan Laschia, joka johtaa SHL:n pistepörssiä. Lasch on tehtaillut 42 ottelussa 13 maalia ja antanut huikeat 29 maalisyöttöä. Joel Lundgvist,  Andreas Johnson ja Spencer Abbott ovat myös miehiä, joiden nimet on syytä painaa mieleen ennen pikkumustan putoamista jäähän. GO KÄRPÄT!

Kiekko tippuu jäähän jo klo 18:30! Selaa alaspäin niin löydät ohjeet mitn näät ottelun UnibetTV:n avulla ja neuvomme miten saat live streamin knäkymään koko ruudun leveydeltä.

Avaa tili Unibetille niin varmistat 10€ riskittömät live-vedot sekä vedonlyöntibonukset CHL finaaliin. Pääset laatikkoa painamalla suoraan pelikohteeseen, ja painamalla Unibet TV merkkiä aukeaa CHL live stream lähetys.

Katso CHL finaali live stream

CHl finaali ilmaiseksi netissä

Näin seuraat CHL finaali live stream -lähetyksen ilmaiseksi netissä! – 9.2. alkaen klo 18:30

Lue ohjeemme ja katso CHL finaali ilmaiseksi netissä! Tarjolla CHL finaali 9.2. CHL finaalissa kohtaavat Oulun Kärpät ja Frölunda Indians.  Unibet TV tarjoaa CHL finaali live stream lähetyksen alkaen klo 18:30.

Avaa tili ja katso matsi!100%+10€ bonus samalla!

Katso CHL live stream ilmaiseksi!

Katso CHL live stream ilmaiseksi! Kärpät - Frölunda Indians ilmainen live stream

Katso CHL finaali live stream ilmaiseksi!

Kärpät – Frölunda Indians ilmainen live stream klo 18.30!

Näät CHL finaali live stream lähetyksen ilmaiseksi netissä! Avaa tili tältä sivulta tai jos olet jo asiakas niin sinulla täytyy olla rahaa pelitilillä tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa. 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Pidä huolta, että tililläsi on edes senttikin rahaa, jos ei niin tee min. talletus ja hyödynnä ottelun aikana riskitön live veto 
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso CHL finaali live stream 9.2 klo 18.30
Avaa tili ja katso otteluSamalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Näin säädät Unibet TV:n koko ruudun tilaan

Unibet pyrkii tarjoamaan kattavimman valikoiman live stream lähetyksiä, jolloin se joutuu valitettavasti myös rajoittamaan live streamien kokoa. Mobiililaitteella tämä ei aiheuta ongelmia, eikä silloin kun tykkäät pelata live pitkävetoa. Jos kuitenkin haluat nauttia ottelusta, on meillä esittää muutama temppu, jolla pystyt säätämään Unibet live stream lähetykset koko näytön tilaan. Muista tämä kun katsot Kärpät – Frölunda Indians ilmainen live stream -lähetystä

Helpoin ja nopein tapa on yksinkertainen. Painta vain näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Näin saat zoomattua live streamin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä live stream lähetykset. Muista päivittää sivusto tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua, niin lue klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet

Muistithan lukea myös CHL veikkausvinkit ja muihin uusimpiin vihjeisiin pääset tästä!