KHL ilmaiseksi netissä: Kingi kertoo seuraavaksi, miten näet CSKA – Jokerit ja Jokerit – CSKA streamin ilmaiseksi, niin 21.2 kuin 23.2 ja tietenkin myös muiden KHL-playoff-otteluiden ilmaiset lähetykset. Tätä tarjousta ei kukaan fiksu lätkä fani jätä missään nimessä hyödyntämättä, sillä nyt on niin sanotusti kovat piipussa. Lue huolella tämän sivun ohjeet, ja näät varmasti KHL live stream lähetykset ilmaiseksi kuukauden ajan, joka tarkoittaa sitä, että Jokerien pelit näkyvät netissä myös ilmaiseksi! Siirry seuraavaksi tarkempiin ohjeisiimme!

KHL ilmaiseksi netissä

Lunasta Viaplay kuukaudeksi ilmaiseksi ja 15€ riskitön veto tästä!

KHL ilmaiseksi netissä – Katso Playoffit Betsafen avulla matsit

Kingi ja Betsafe tarjovat sinulle uskomattoman kovan edun: Kaikki uuden pelitilin avaavat pelaajat saavat Viaplayn ilmaiskoodilla 1.kuukauden katselut ilmaiseksi ja 15€ riskittömän vedon jo 15€ euron talletuksella!

Etu avaa sinulle Viaplayn kuukaudeksi, mikä tarkoittaa sitä, että voit KHL:n ohessa katsoa myös Änäriä, Valioliigaa, Mestarien Liigaa ja muita huippuotteluita täysin maksutta. Et myöskään sitoudu Viaplay tilaukseen, joten mitään katselu ei tule sinulle maksamaan!

Lue huolella vielä seuraavat ohjeet, niin saat varmasti tämän huipputarjouksen itsellesi!

  • Avaa pelitili tästä tai tältä sivulta. Tee väh. 15€ talletus.
  • Saat samalla 15€ riskittömän vedon, jonka voit panostaa mihin tahansa pelikohteeseen 1.50 min.kertoimella.
  • Kun olet pelannut vedon, niin tarkista sähköpostista Betsafen viesti, jonka avulla saat Viaplayelle katselukoodin. Jos et saa sähköpostia, pyydä Betsafen asiakaspalvelusta katselukoodisi!
  • Kyseessä on ilmainen Viaplay kuukausi, joka ei sido tilaukseen!
  • Avaa pelitilis nyt ja katso esimerkiks CSKA – Jokerit stream 23.2!

KHL eli Kontinental Hockey League

Kyseinen kansainvälinen jääkiekkosarja käynnistyi kaudella 2008-2009, kun se korvasi aiemman Venäjän kansallisen liigan. Venäläisten joukkueiden lisäksi liigassa pelaa nykyään joukkueita Jokerien lisäksi Kiinasta, Kroatiasta, Latviasta, Kazakstanista, Slovakiasta ja Valko-Venäjältä. Sarjaa pidetään maailman toisiksi kovimpana lätkäliigana änärin jälkeen. Liigaa on suunniteltu laajennettavaksi Keski-Eurooppaan, mutta suunniltemat eivät ole vielä edenneet. Lisätietoa sarjasta löydät esimerkiksi virallisilta sivuilta.

Suomalaisten Ottelut netissä:

Tällä sivulla esitelty uskomaton tarjous antaa sinulle avaimet kaikkien Jokerien KHL live stream otteluiden katseluun ilmaiseksi Viaplayn kautta. Lisäksi Betsikingi tarjoaa näihin otteluihin tietenkin vielä omat pelivihjeensä, joiden avulla pelaajat voivat vielä helpottaa vedonlyöntiään. Ennakkoartikkelit löydät tältä sivulta sitä mukaa, kun niitä julkaisstaan.

KHL ilmaiseksi netissä

Lunasta Viaplay kuukaudeksi ilmaiseksi ja 15€ riskitön veto tästä!

Muista nyt avata pelitilisi ja katsoa KHL ilmaiseksi netissä!