KHL ottelu Slovan Bratislava – Dynamo Riga

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Katso myös Kingin nuorten jääkiekon mm 2017 ennakot ja ota parhaat vedonlyöntibonukset mm-kisoihin!

8.2: Slovan Bratislava – Dynamo Riga (KHL) 1 (1,48, ComeOn)

KHL pitkäveto: Slovan on ollut joulun jälkeen lennossa ja noussut sarjan keskikastiin. Vierailija Riika taasen on yksi KHL:n heikoimmista porukoista, ja majailee tätä nykyä sijalla 26. Siinä missä Slovanin formi on 4-2, on Riikan vastaava 1-5. Ainoan voittonsa Riika haki kaiken lisäksi umpisurkean Severstalin vieraana, eli Slovan on valtava ennakkosuosikki otteluun. Kingin papereissa Slovan voittaa ainakin 7 kertaa kymmenestä, ja 1,48 on näin ollen hienoinen ylikerroin Slovanille. Kaiken lisäksi Slovan pääsee otteluun likimain parhaalla kokoonpanollaan, kun taas Riika on kärsinyt avainpelaajien poissaoloista. Odotusarvoltaan hyvin selkeä peli ja Kingi laittaa näin ollen 2000€ kiinni Slovanin voitolle.

Pelivihjeiden kylkeen boostatut vetobonukset

Betsikingi tarjoaa netin parhaat vetobonukset, sillä lahjoitamme jokaiselle 10 € tallettajalle pipon tai kaulahuivin tai Snapbackin ja 50€ tallettaville Kingi jakaa pipon, kaulahuivin ja t-paidan.

Mitään kierrätysvaatimuksia meidän palkinoille ei ole, talletusbonusta ei tarvi ottaa jos haluaa palkinnot, mutta jos otat samalla talletusbonuksen lue ”Tietoa Vedonlyöntisivuista”. Valitse minne avaat tilin, talletat ja lähetät osoitteesen betsikingi@gmail.com nimesi, osoitteesi, talletun summan ja käyttäjätunnuksen.

Tietoa palkinnoista
Kilpailun palkintoina olevat pipot, kaulahuivit ja t-paidat saattavat malliltaan vaihdella varastotilanteesta riippuen. Tällä hetkellä tarjolla Optibet pipoja yms. sekä ComeOn lippiksiä. Lisää valikoimaa on tulossa. Tavaraa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Postikuluja ei ole. Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa, mutta  odotahan  rauhassa, sillä palkintoja lähtee liikkeelle aina muutaman viikon välein. Ilmoita spostilla paidan koko ja kotiosoitteesi.
Tietoa vedonlyöntisivuista
Valittavana on kolme talletusbonusta: Unibet, Optibet ja ComeOn. Unibet talletusbonus on 100% ja kierrätysvaatimus nelinkertainen huom. sis. riskittömän 10€ vedon mobiiliin. ComeOn vetobonukset ovat seuraavat: talleta 10€ ja saat 50€. Kierrätysvaatimust on 6x. Optibet antaa 50% bonuksen ja 10x kierrätyksellä. Vetobonukset voi jättää käyttämättä, jos otat vain palkinnon. Mainitse Betsikingille minkä sivun valitsit. Kingi suosittelee ottamaan vedonlyöntibonukset, sillä ne parantavat pitkässä juoksussa pitkävedon kannattavuutta ja voit pelata pelivihjeet isommilla panoksilla.