Kiovan Dynamo – Man City

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pelivihjeet: 24.2: Kiovan Dynamo  – Man City 1 (3,90, ComeOn)

Vaikea uskoa, että Kingi vihjaa tässä kohtaa Kiovan Dynamon suoraa voittoa, mutta nyt lienee pakko. Uutinen Guardiolan tulemisesta Pellegrinin paikalle kauden jälkeen on sekoittanut Cityn pasmat varsin lahjakkaasti. City on hävinnyt kolmesti putkeen, joskin Chelseaa vastaan se peluutti hyvin vajavaista ryhmää. Keskittyminen Mestarien Liigaan on siis käynnissä ja City janoaa tulosta. Kiovan Dynamo on kuitenkin vieläkin fokusoituneempi UCL:ää kohtaan, sillä sen kotoinen sarja on tauolla. Otteluun on käytännössä valmistauduttu useampi kuukausi ja Dynamon harjoituspelitahti on ollut varsin kiivas. Kotikentällään se on lisäksi kaikkea muuta kuin sylkykuppi, City joutuu tekemään täyden päivätyön mikäli aikoo yltää edes tasuriin Ukrainalaisten vieraana. Kingin papereissa Kiova voittaa joka kolmannen kohtaamisen näissä asetelmissa, joten ComeOnin tarjoama kerroin 3,30 riittää pelivalinnaksi.

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 50 ilmaiskierrosta Suomi Vegasille!

Betsikingin Vedonlyöntibonukset:

Expekt: PS4 arvonta kun 50 osallistujaa tulee täyteen!

Betskingi esittää yksinoikeudella: Expekt talletusbonus + tavarapalkinnot: avaa tili sivun kautta ja tee ensimmäinen talletuksesi. Tallettamalla 10€ saat snapbäckin tai t-paidan! Jos olet todella kova pelimies, niin tallettamalla 50€ saat hupparin. Samalla voit lunastaa Expektin riskittömän vedon aina 50€ asti! Ei kierrätysvaatimuksia!    Osallistu tästä!

Selaamalla alas näät tuotteiden kuvat.

Tietoa kilpailusta
Tietoa Expektistä
Avaa tili ja osallistu kisaan!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

  • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
  • Vain uusille pelaajille
  • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
  • Voim. 29.4 asti
close-link