Kometa Brno – KalPa live stream 31.8 klo 19.00: Katso ja betsaa! KalPan kolmannen CHL-ottelun live stream ilmaiseksi ja Kingin loistava vihje illan otteluun! Tsekkaa miten kuopiolaiset pärjäävät Tsekin Kometa Brnoa vastaan ja varmistat samalla KalPan kaikkien jääkiekon mestarien liiga-lähetysten näkemisen ilman kk-maksuja!

30€ ilmaisvedot ja Kalpan pelit suorana! 30€ ilmaisvedot ja Kalpan pelit suorana!
Huom! Nyt tarjouksena uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot, kun veikkaat kympillä! (Tarjouksen saat automaattisesti, kun talletat ja lyöt vähintään 10€ vedon mihin tahansa otteluun. Voimassa 31.8-17.9.17)

Klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta ja käynnistä lähetys! Tämän jälkeen enää vedot sisään!

Kometa Brno – KalPa live stream 31.8 klo 19.00 ja vihje

Kometa Brno – KalPa: 2 (3,30, Unibet)

Lukiessasi tätä vihjettä kannattaa ensin muistaa yksi asia, KalPa ei ottelussa ennakkosuosikki. Kertoimet on aseteltu muotoon 1,92 – 4,35 – 3,30 ja ihan syystä. Kingin mielestä Kometa Brno on kuitenkin laitettu liian ison suosikin asemaan. Tämä johtuu varmasti pitkälti siitä, että se haki Niiralan Montusta 2-4 vierasvoiton ja voitti myös kauden toisen CHL pelinsä Stavangeria vastaan (joskin niukasti). CHL peleissä kannattaa muistaa se fakta, että vaikka tsekkiläiset ovat aloittaneet pelit paremmin kuin koskaan, ei Tsekin sarjan taso ole vuodessa mihinkään muuttunut. Ekstraliga on edelleen selvästi huonompi tasoinen sarja kuin Liiga.

KalPa sai ehkä vatsansa täyteen kun se kaatoi koko CHL:n ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Malmön, mutta nyt Kometa ei varmasti tule pääsemään yhtä helpolla. Mustakeltaiset tulevat varmasti jättämään kaukaloon kaikkensa, sillä ottelu saattaa pahimmassa tapauksessa olla se ratkaiseva peli molemmille seuroille. KalPan peli perustuu kovaan luisteluvoimaan ja nyt se on saanut myös levätä ja latautua ottelua varten. Kuopiolaisten yllätys on todellakin kokeilun arvoinen pelivalinta. Go KalPa Go!

KALPA CHL:ssä 2017-2018

Kometa Brno - KalPa live streamKuopion ylpeys osallistuu jälleen jännittävään CHL-turnaukseen. Jääkiekon mestarien liigan uudistui tällä kaudella, ja Kingi suosittelee ehdottomasti seuraamaan suomalaisten otteita. Mukana on tällä kertaa vain 32 joukkuetta, joten alkulohkot pelataan 8 neljän joukkueen lohkon välillä. Kaksi parasta jatkaa, joten tällä kertaa mikään ei ole varmaan ennen viimeisen alkulohkon ottelun ratkeamista.

Kalpan B-lohkossaaloittaa on joukkueet Ruotsista, Tsekeistä ja Norjasta. Ennakkoon näistä kovimpia vastustajia tulevat olemaan Malmö Redhawks ja Kometo Brno. Norjalaisten kiekko ei ole vielä edellä mainittujen maiden tasolla.

  • B Lohko: Stavanger Oilers (NOR), Malmö Redhawks (SWE), KalPa (FIN), Kometa Brno (CZH)

KALPAN OTTELUT CHL kaudella 2017-18

Torstaina myös TPS pelaa oman Champions Hockey Leaguen ottelunsa! Muista katsoa Unibetin live streaming lähetyksen avulla miten juokkueet pärjäävät CHL -otteluissa kaudella 2017-18.

Kometa Brno - KalPa live stream