Launtaille pelattavaa 21.8

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pitkävetovinkkejä lauantaille: 22.8: Atletico Madrid – Las Palmas (La liga) 1 ja yli 3,5 maalia (2.95 Optibet )

La liga kauden avauskierros ja liigan yksi kovimmista kotijoukkueista on heti tositoimissa, kohdatessaan sarjanousijan Kanarian Saarten lomakohteesta. Vierailijat eivät tule tässä matsissa juhlimaan ja kysymyksenä lieneekin miten monta maalia onnistuneen harjoituskauden pelannut Atletico Madrid tykittää! Pelkällä kotivoitolla ei kummoista kerrointa saada, mutta lisäämällä yli 3,5 maalia samaan vetoon, niin johan kehiin ilmestyy moukaria kaipaava kerroin! Tico ei lähde kauden ekaa matsia vain pelailemaan ja tasoero joukkuiden välillä on valtaisa! Kingi jatkaa rahan takomista ja nauraa maanantaina pankissa! Tämä vihjekin muuten ihan oikeasti osui!

Lauantai: 22.8: Rayo Vallecano – Valencia (La liga) Puoliaika/Täysi peli X/2 (6.00) Optibet )

La liga kauden avauskierroksen viimeisen otteluun Kingi lähtee hakemaan isoa kalaa! Kutosen kerroin on kova jos ajatellaan seurojen tasoeroja. Ottelut ratkeavat usein toisella puoliajalla, joten Kingi uskoo Valencian voittavan ottelun nimenomaan ottelun toisella puoliskolla. viimeksi juokkueet kohtasivat keväällä ja ottelu päättyi 1-1, mutta tänään Valencia vie! Tähän kannattaa panostaa maltilla, mutta esimeriksi 20€ panostus tuo jo mukavat 120€ pelitilille. Muista hyödyntää vielä kingin tarjoama ilmainen t-paita!

TALLETA 50€ JA SAA OPTIBET T-PAITA!Kaikki sivujemme Optibetille 50 euroa tallettavat saavat palkinnoksi OPTIBET t-paidan! 1. Avaa tili TÄSTÄ! 2. Talleta ja Hyödynnä 100% talletusbonus! 3. Lähetä käyttäjänimi ja osoite meille betsikingi@gmail.com 4. odota postimiestä joka tuo paidan!

Kingi suosittelee pelamaan Optibetilla:

100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x) uusille pelaajille!Joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla!Vaihtuavia bonuksia ja riskittömiä vetoja viikoittan!Veikkausliigafaneille mahtava lisäaika-bonus, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! Muista myös hyödyntää 50% Reload bonus!

Jos vedot ei kiinnosta, niin klikkaa banneria ja pelaa 11 ilmaiskierrosta. Voitot saa muuten heti pitää!

Erikoisalaamme ovat erityisesti Europaan huippuliigat jalkapallossa. Näistä Kingin suosikkeina ovat maailman kovin liiga La Liga sekä Italian taktinen Serie A. Kun haluat todellisen asiantuntijan neuvoja, niin suuntaa sivuillemme. Löydät uusimmat veikkausvihjeemme ja pitkävetovihjeemme aina etusivulta! Lisäksi sivuiltamme voit tsekata esimerkiksi miten näät ilmaiseksi El Clasicon live streamin ja muut La Ligan huippuottelut.