Liigacup finaali

Katso Liverpool – City ilmaiseksi!

Pelivihjeet & Liigacup finaali live stream 28.2: Liverpool – Man City (Capital One Cup finaali) 1 (3,15, Unibet)

Lue pelivihjeet ja katso Capital One Cup finaali live stream ilmaiseksi: Liverpoolin tie Liigacup finaaliin on kuin tuhkimotarinasta, sisältäen muun muassa kaksi rankkarikisa voittoa matkan varrella. City taas on jyrännyt tiensä finaaliin ja edustaa jenkkielokuvien suurta ja mahtavaa ennakkosuosikkia, joka tulee lopulta yllätetyksi housut kintuissa. Joukkueet eivät ole koskaan kohdanneet minkään cupin finaalissa, joten siltä osin voidaan puhua uniikista tapahtumista. Unibetin ilmainen live stream ei ole siis ollenkaan pöllömpi valinta. Miten ottelussa sitten käy? Kloppin tempofutis vastaan Pellegrinin pallonhallinta, joka tarkoittaa, että avainkysymys lienee kuinka tehokkaasti Liverpool pääsee positiivisiin transitiohinsa. Ottelu ratkeaa pitkälti tähän kysymykseen, mutta vain tilastoista, tunnetilasta ja historiasta löytyy tarvittava viitekehys vastaamaan kysymykseen. Lue siis eteenpäin!

Capital One Cup eli tuttavallisemmin Liigacup on tullut tiensä päätökseen ja edessä on finaali, jossa vastakkain asettuvat Pool ja City. Pool pelaa tällä kaudella enää eurooppaliigan ja liigacupin voitosta, ja pokaaliton putki olisi helpointa katkaista lyömällä City. City puolestaan tappelee Valioliigan mestaruudesta, ja on mukana Mestareiden liigassa. Tappio liigacupissa ei olisi sillä näin yhtä suuri pettymys kuin mitä se Kloppon poolille olisi. Pool on lisäksi voittanut peräti neljä – joukkueiden viidestä viime kohtaamisesta. Pool on myös ollut varsin mukavassa formissa viime ajat, sillä joukkue ei ole päästänyt kolmessa viimeisessä pelissään maaliakaan.  Cityn pelaaminen taasen on viime aikoina tökkinyt, joskin Mestareiden Liigassa se pelasi todella hyvin Kiovan Dynamoa vastaan hakien otteluparin ratkaisseen 1-3 vierasvoiton. Kingin papereissa tämä ei kuitenkaan riitä yksin takeeksi siitä, että Pellegrini on saanut heräteltyä tähtisikermänsä. Äärimmäisen nälkäiselle Poolille tarjottu 3,15 on todella kova kerroin ja pakkoluukutus lapulle. Katso Liverpool – Man City live stream klo 18:30 alkaen!

Avaa tili Unibetille niin varmistat 100€ riskittömän vedon ja ilmaisen Capital One cup finaali live stream lähetyksen

Katso Liigacup finaali ilmaiseksi

Lue ohjeet ja Katso Liverpool – Man City live stream

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Pidä huolta, että tililläsi on edes senttikin rahaa, jos ei niin tee min. talletus ja hyödynnä ottelun aikana riskitön live veto 
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso League Cup finaali live stream: Liverpool – Manchester City 18:30.
Avaa tili ja katso otteluitaSamalla 100€ riskitön veto!

Liigacup finaali live stream ja pelivihjeet plakkarissa, joten nappaa kuvan palkintoja!

League cup finaali

Betsikingi nappasi  viisi vetolyöntibonusta ja  lyö kaupanpäälle palkintoja vain 10 € talletuksilla. Ei kierrätysvaatimuksia tuotepalkintojen saamiseksi. Lue lisää painamalla laatikkoa! Lisäpalkinnoilla takaat, että voitat joitan vaikka League Cup finaalin pelivihjeet ei osuisi tai Liverpool City live stream pätkisi!

Liverpool City live stream -lähetyksen mausteeksi palkkinot:

Lunasta palkintoja