Vihje: Leicester – Hull (Valioliiga) 4.3: 1 (1,85, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Ketut on tässä kohtaa aivan liian kiinnostava pelivalinta sivuutettavaksi. Ranieri sai mennä ja Leicester piti Liverpoolia pilkkanaan voittamalla sen kotonaan tylysti 3-1 lukemin. Hull taas pelasi kotonaan männäviikolla 1-1 tasurin Burnleyn kanssa. On myös jopa ihan tutkittu juttu, että valmentajanvaihdos tuo lisäboostia nimenomaan ensimmäisiin kotipeleihin ja Leicesterillä on tiedossa vasta toinen kotipeli uuden valmennuksen alaisuudessa. Yleisö on taas kettujen tukena ja pelaajat motivoituneita. Ketut on kuin taikaiskusta parempi joukkue ja sillä on selvä materiaalietu vierailijaan nähden. Lisäksi ketuilla on tässä kaikkien aikojen mahdollisuus karistaa jaloistaan putoamisviiva ja suunnata kohti turvallista keskikastia. Leicester on lauantain pakkovalinta lapulle.! Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Leicester – Hull 4.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!