Maanantain vetopommi: The Valioliiga pitkäveto-moukari

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

14.3: Leicester – Newcastle (Valioliiga) Leicester voittaa yhdellä maalilla (3,65) Unibet  Pelaa tästä!

Huom! Yksinoikeudella kaikille tilin avaaville pelaajille triplaa talletuksesi bonus eli jos talletat esimerkiksi 40€ saat 120€ pelirahaa Unibetille. Kierrätysvaatimus on vain 4x, joten suosittelemme ehdottamasti hyödyntämään bonarin tästä.

Lesterin suorasta voitosta saa vain noin 1,55 – 1,60 kertoimen, joten haetaan rohkeasti asteen isompaa osumaa, näin ollen pitkävetovihjeessämme vinkataan kettujen tasan maalin voittoa. Pitkäveto-moukari matkaan, miksi näin? Ensinnäkin on tiedostettava sarjatilanne, Lester taistelee sensaatiomaisesti mestaruudesta kun taas harakat pelaa putoamista vastaan veitsi kurkulla. Molemmilla joukkueilla on siis motivaatiotekijät enemmän kuin kunnossa. Toisekseen kettupaidat ovat kyllä voittaneet matseja, mutta poikkeuksellisen usein juuri yhdellä maalilla. Jos esimerkiksi katsotaan Lesterin viittä viimeistä matsia niin löytyy seuraava rekordi: Watford – Lester 0-1, Lester – WBA 2-2, Lester – Norwich 1-0, Arsenal – Lester 2-1 ja Man City – Lester 1-3. Ainoastaan yksi viidestä viime ottelusta on päättynyt yli maalin marginaalin voittoon tai tasuriin. Miksi Kingi ei kuitenkaan usko harakoiden voittavan? Yksinkertaisesti sen tähden, että Newcastlen peli on kovin sekaisin ja pelkällä sydämellä harvoin saavutetaan muuta kuin pieniä tappioita. Tasuriinkaan on vaikea uskoa kun harakkalauma hakee Holloway-tyyliin aina kolmen pisteen voittoa helpottaakseen ahdinkoaan putoamiskamppailussa. Lähtökohtaisesti Lesterin maalin voitto on siis kelpo valinta kupongille!

24Hbet

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

Expekt

50€ riskitön veto ja palkinnot kaupanpäälle, pitkäveto-moukaroijan unelma

Avaa tili ja lunasta palkinto:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ saadakseen Expekt palkintoja
  2. 10€ talletuksella Snapback ja 50€ huppari.
  3. Talletuksen jälkeen ota yhteyttä Betsikingiin esim. Twitterissä
  4. Odota lisäohjeita.

Avaa tili ja osallistu kisaan!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!