Leijonat MM-kisoissa 2017: Tältä sivulta löydät joukkue-esittelyn, Leijonien otteluohjelman ja tietenkin Betsikingin arvion Suomen joukkueesta. Lisäksi löydät kovimmat Jääkiekon MM kisat 2017-kisatarjoukset vedonlyöntiin, ja paljon muuta hauskaa. Nyt kannustetaan Leijonat voittoon, vaikka hankalaa se tulee olemaan. Suomi ei nimittäin lähde tähän turnaukseen misssään nimessä ykkösmiehistöllään. Lätkän MM kisat alkavat perjantaina 5.5!

Jääkiekon MM kisat 2017

Leijonien ottelut 2017 MM-kisoissa:

Tähän otteluun ei ole ennakkoon kuin yksi suosikki ja se on Suomi. LeoVegas tarjoilee Suomelle peräti 1.75 kerrointa, joka kannattaa ehdottomasti poimia talteen täältä! (Löydät ohjeet kampanja-osiosta)

Tässäkään ottelussa Leijonilla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia napsia pisteet kotiin. Mahdollisuus suurinumeroiseen voittoon.

Ensimmäinen tulikaste. Tsekki ei ole mukana optimaalirosterillaan, mutta ei ole Suomikaan. Odotettavisssa jännittävä ja tiukka ottelu

Slovenialla joitain KHL-pelureita, mutta ei tässä ottelussa ole odotettavissa kuin yksi voittaja ja se on Leijonat.

Päiväottelussa vastaan marssii Norja, joka on aikaisemmin tuottanut välillä vaikeuksia Suomelle. Todennäköinen voitto silti Leijonille

 • 14.5 Sveitsi – Suomi klo 21.15

Sveitsi on nouseva jääkiekkomaa, joten tässä voi olla Leijonille paha paikka, jos asenne ei ole oikea.

 • 16.5 Kanada – Suomi klo 21.15

Alkulohkon viimeinen ja vaikein ottelu. Kanada on aina kova, vaikka NHL:n suurimmat tähdet puuttuvatkin. Mahdollinen ensimmäinen tappio.

Tsekkaa täältä koko MM 2017 otteluohjelma!

Leijonat ja vedonlyönti:

 • 5 euroa ilmaiseksi ilman talletusta!
 • Talletuksen jälkeen vielä 10€ ilmaisveto, kun asetat 10€ vedon!
 • Avaa pelitili tästä!

 • 50€ riskitön veto uusille pelaajille
 • MM-edut: Saat 10€ ja ilmaiskierroksia aina, kun olet veikannut 5 vetoa. Saat 25€ ja 20 ilmaiskierrosta, kun olet asettanut 10 vetoa. (10€ minimipanos ja 1.80 min.kerroin).
 • Avaa pelitili ja lunasta edut tästä!
Kaikki vedonlyöntibonukset!

Leijonat: Maalivahdit

Jääkiekon MM kisat 2017

Joonas Korpisalo: Takana huippukausi NHL/AHL akselilla, Suomen oletettu ykkösmaalivahti on iso ja elastinen veräjänvartija, mutta onko 23 vuotias valmis kantamaan valtavan vastuun?

Harri Säteri: Oli tärkeä osa HK Vitjazin keskivertoa parempaa kautta ja runkosarjassa 42 pelissä kova torjuntaprosentti 92,9. Petti kuitenkin pudotuspeleissä. Mikä on henkinen valmius?

Joni Ortio: Miksi mukana kun tiedossa oletettavasti luukkuvahdin rooli?

Leijonat: Puolustajat

Juuso Hietanen: Dynamo Moskovassa hyvä kausi, pienikokoinen (180cm) vankka EHT tason pelaaja.

Julius Honka: Tarjolla iso kiekollinen vastuu, hyvä avaamaan ja tekemään peliä. Kykeneekö kantamaan suuren vastuun kunnialla?

Topi Jaakola: Nimeään suurempi pelaaja. Suomen aliarvostetuin pelimanni täyttää oman ruutunsa.

Joonas Järvinen: Jättiläinen on kokoisekseen hyvä liikkumaan, silti arvoitus miten pysyy kyydissä mukana.

Lasse Kukkonen: Joukkuepelaaja. Arvoitus on miten jalat enää riittävät MM-tasolla.

Ville Lajunen: Hyökkäävä puolustaja, joka toimii samalla ylivoimapelaajana. Tehojen löydyttävä.

Mikko Lehtonen: 195cm puolustajakolossi, jonka pärjääminen MM-tasolla kysymysmerkki.

Atte Ohtamaa: Erittäin puolustusorientoitunut peluri. Hoitaa oman ruutunsa, mutta ei tuo lisäapuja hyökkäyssuuntaan.

Leijonat: Hyökkääjät

Juhamatti Aaltonen: Himmeni täysin keväällä. Virtuoosi, jonka vahvuus ei ole joukkuepelaamisessa. Tehoja täytyy syntyä, jotta ei ole riippakivi joukkueelle.

Miro Aaltonen: Tarjolla lähtökohtaisesti paikka kakkoskentässä. KHL:n paras suomalainen pistemies, EHT:n paras suomalainen pistemies. Paikka isolle läpimurrolle olemassa.

Sebastian Aho: Professori oli NHL:ssä heti kuin kotonaan ja kantaa valtavan vastuun Suomen hyökkäyspelistä. 82 pelissä tehot 24+25 on kova suoritus tulokkaalta. Ymmärtää peliä poikkeuksellisella tavalla.

Valtteri Filppula: Flyersissa tätä nykyä vaikuttava Valtteri Filppula on Suomen ykköspelaaja tässä turnauksessa. Filppula on kahden suunnan sentteri, joka voi pelata myös laidalla. Alivoimalla parhaita maailmassa. Ei kuitenkaan mikään varsinainen pistelinko, silti mittaamattoman arvokas lisä MM-ryhmään.

Markus Hännikäinen: Puurtaja-osaston mies. Sopii erinomaisesti jarrukenttiin.

Joonas Kemppainen: Isokokoinen kahden suunnan sentteri, luisteilunopeus iso kysymysmerkki.

Jani Lajunen: Taitava keskushyökkääjä, joka voi pelata myös laidalla. Parhaat avut kuitenkin puurtamisessa. Ei siis ratkaiseva apu orastavaan maalinteko-ongelmaan.

Oskar Osala: Jättiläinen. Intohimoinen harjoittelija. Voimahyökkääjien aatelia.

Antti Pihlström: Ikuinen paikka MM-joukkueessa? Loistava luistelija, mutta muuten suhteellisen turha lisä ryhmään.

Jesse Puljujärvi: Jos Laineen kausi oli menestys, niin Puljun ei sitä todellakaan ollut. Tarvitsee hyökkäävän roolin, mutta onko nykyitseluottamuksella asiaa sellaiseen. Näytöt miesten tasolla todella ohuita.

Mika Pyörälä: Marjamäen kaveri. Pihlströmin ohella tällä herralla tuntuu olevan kausari MM-kisoihin. Riittääkö jalka enää MM-tasolla.

Mikko Rantanen: Upea läpimurto Coloradossa. Pitkälti Mikko Koivun, eli idolinsa näköinen pelaaja. Iso vastuu odottaa ja ne saappaat on kyettävä täyttämään. Ennakkoon Suomen parhaita pelureita.

Tomi Sallinen: Monipuolinen puolustava hyökkääjä, miten kestää MM-kaukalon paineen.

Veli-Matti Savinainen: Palasi Tapparaan ja juhli mestaruutta. On silti kysymysmerkki miten pelit kulkevat MM-tasolla. Tehoja täytyy syntyä, jotta ei ole Juhamatti Aaltosen ohella riippakivi leijonalaumalle.

Jääkiekon MM kisat 2017Leijonat: joukkueen kokoonpano

Maalivahdit

 • Korpisalo Joonas (Columbus Blue Jackets)*, Ortio Joni (Skellefteå AIK), Säteri Harri (HK Vitjaz)*

Puolustajat

 • Hietanen Juuso (Dynamo Moskova), Honka Julius (Dallas Stars)*, Jaakola Topi (Jokerit), Järvinen Joonas (Kunlun Redstar), Kukkonen Lasse (Kärpät), Lajunen Ville (Jokerit), Lehtonen Mikko (HV 71)*, Ohtamaa Atte (Ak Bars Kazan)

Hyökkääjät

 • Aaltonen Juhamatti (IFK), Aaltonen Miro (HK Vitjaz)*, Aho Sebastian (Carolina Hurricanes), Filppula Valtteri (Philadelphia Flyers), Hännikäinen Markus (Columbus Blue Jackets)*, Kemppainen Joonas (Sibir Novosibirsk), Lajunen Jani (Tappara), Osala Oskar (Metallurg Magnitogorsk), Pihlström Antti (Jokerit), Puljujärvi Jesse (Edmonton Oilers)*, Pyörälä Mika (Kärpät), Rantanen Mikko (Colorado Avalanche), Sallinen Tomi (Kunlun Redstar), Savinainen Veli-Matti (Tappara)

* merkityt ovat ensikertalaisia.

Kannustetaan Leijonat voittoon!