LeoVegas Sport – Kokemuksia ja arvostelu

LeoVegas Sport – Kokemuksia ja arvostelu

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Kingi tarjoaa ensimmäisenä omia kokemuksia ja arvostelun uudesta vetosivustosta sekä uusille pelaajille 100% vedonlyöntibonuksen ja nopeimmat nappaavat Leo Vegas T-paidan, joita on jaossa rajoitettu määrä.

Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon asti ja lisäksi lähettämällä mailia talletuksesi jälkeen osoitteeseen betsikingi@gmail.com lähetämme sinulle hienon t-paidan!

LeoVegas Sport kokemuksia:

Leo Vegas vedonlyönti tarjoaa 100% talletusbonuksen uusille pelaajilleen aina 50€ asti ja lukuisia mielenkiintoisia promoja. Heti alkuun käynnistyy kilpailu, jossa voi voittaa matkan Futiksen EM-kisoihin. Vedonlyöntipuoli on suunniteltu Mobile-first periaattella ja se toimii mielestämme varsin hyvin ja on vertailukelpoinen jo alalla toimivien vedonlyöntiyhtiöiden vastaavien kanssa. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 5X ja minimikerroin helppo 1.50!

LeoVegas Sport kokemuksia ja bonus

LeoVegasSport arvostelu:

Kingi voi häpeilemättä suositella Leo Vegas vedonlyöntisivustoa, sillä talletusbonus on varsin hyvä uusille pelaajille ja kertoimet vaikuttavat heti alkuun kilpailukykyisiltä. Erityistä plussaa annamme loistavasta mobiilikäyttökokemuksesta ja lukuisista hauskoista promootioista ja kampanjoista, jotka saavat pelaajan jäämään tälle sivustolle mielellään. Leo Vegasin kasino on myös ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, sillä pelitilin avaamalla saa aina vähintään 20 ilmaiskierrosta.

Pelitilin avaamisen jälkeen suosittelemme sinua tsekkamaan ilmaiset pitkävetovihjeet! sekä muut vedonlyönti bonukset

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me