Leovegaskisa1

Leo Vegas Kilpailun ohjeet

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Leo Vegas ohjeet ja säännöt
Leo Vegas 100% talletusbonus uusille pelaajille ja 200 ilmaiskierrosta Leo Vegasille! Avaa tili ja tee ensimmäinen talletus niin betsikingi palkitsee t-paidalla. Minimitalletus riittää! Lähetä talletuken jälkeen viestiä kingille @betsikingi twitterissä tai facebookissa tai instassa tai spostia osoitteeseen betsikingi@gmail.com. Ehtoina ainoastaan 100% talletusbonuksen lunastaminen. Kuvan paidasta näät alta ja voit avata tilisi tästä! PS. Muista ilmoittaa haluamasi koko!

Valitse Leo Vegas: Valitse Leo Vegas:
Jos olet uusi pelaaja Leo Vegaksella, valmistaudu hemmoteltavaksi! Pelkästään avaamalla tilin saat 20 ilmaiskierrosta pelattavaksi joko Starburstissa, Mega Fortune Dreamsissa tai Vegas Partyssa.Kun teet ensitalletuksen, saat välittömästi 100% extraa jopa 50€ saakka! Lisäksi saat uskomattomat 180 ilmaiskierrosta pelattavaksi yllä luetelluissa peleissä!Ilmaiskierrokset saat 20 kappaleen erissä 9 päivän ajan alkaen talletusta seuraavasta päivästä kello 12:00 ja ne ovat voimassa 24 tuntia. Kierrokset pääset pelaamaan yksinkertaisesti kirjautumalla valitsemaasi peliin.Esimerkki: Talleta 50€ ja saat välittömästi 50€ extraa ja lisäksi 180 ilmaiskierrosta ja hienon t-paidan!

Leovegas

Vastuut ja ehdot
JÄRJESTÄJÄ Betsikingi OSALLISTUMISOIKEUS Kampanjaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistua voi vain kerran. KAMPANJA-AIKA 24.12.2015 asti tai niin kauan kuin paitoja riittää. OSALLISTUMINEN Palkintokisaan osallistutaan rekisteröitymällä Betsikingin tarjoaman linkin kautta Leo Vegas:ille, joka löytyy betsikingi.info sivuilta, Betsikingin Facebook-sivujen tai Twitter-sivujen kautta. Palkinnon saamisen ehtona on talletus. Sinulla voi olla vain yksi tili Leo Vegas:illa Arvonta on voimassa kaikille asiakkaille jotka avaavat tai ovat avanneet tilin Leo Vegas:ille Kingin kautta. JÄRJESTÄJÄN VASTUU Betsikingi vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Betsikingin sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Betsikingi ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. MUUT EHDOT Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Betsikingin niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Betsikingistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Betsikingillä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Betsikingi pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Betsikingin Facebook-sivulla. Arvonta ei ole Leo Vegas:in sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Leo Vegasiin. Annat tietosi Betsikingin käyttöön. Kisaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Leo Vegas:in kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me