Leovegaskisa1

Leo Vegas Kilpailun ohjeet

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Leo Vegas ohjeet ja säännöt

Valitse Leo Vegas: Valitse Leo Vegas:
Jos olet uusi pelaaja Leo Vegaksella, valmistaudu hemmoteltavaksi! Pelkästään avaamalla tilin saat 20 ilmaiskierrosta pelattavaksi joko Starburstissa, Mega Fortune Dreamsissa tai Vegas Partyssa.Kun teet ensitalletuksen, saat välittömästi 100% extraa jopa 50€ saakka! Lisäksi saat uskomattomat 180 ilmaiskierrosta pelattavaksi yllä luetelluissa peleissä!Ilmaiskierrokset saat 20 kappaleen erissä 9 päivän ajan alkaen talletusta seuraavasta päivästä kello 12:00 ja ne ovat voimassa 24 tuntia. Kierrokset pääset pelaamaan yksinkertaisesti kirjautumalla valitsemaasi peliin.Esimerkki: Talleta 50€ ja saat välittömästi 50€ extraa ja lisäksi 180 ilmaiskierrosta ja hienon t-paidan!

Leovegas

Vastuut ja ehdot

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me