Viikonlopun pelikohteina Ligue 1 ja Lätkää

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Viikonlopun pelivihjeet 29-31.1

Pitkävetovihjeet Ligue 1 29.1: Marseille – Lille 1 (1,85, ComeOn Pelaa vihje!

Ranskan liigassa kohtaavat lennossa oleva kotijoukkue Marseille ja heikosti viime aikoina operoinut Lille. Marseille on siis syystäkin ennakkosuosikki! Kaiken lisäksi kotijoukkueen kärkimies Michy Batshuayi on osunut kauden mittaan jo 12 kertaa ja tuo näin Marseille pelotteen jota Lillellä ei ole. Lille on hävinnyt nyt kolmesti putkeen ja vaikka Marseille on ollut kamalan huono kotijoukkue kaudella 2015/2016, on Kingillä kaikki syyt olettaa, että Lillen tappioputki kasvaa neljän ottelun mittaiseksi. Materiaali, formi ja Lillen loukkaantumiset putoavat nimittäin kaikki Marseillen pussiin. BOOOM!

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 10€ No deposit bonus DoBetille!

Scrollaa alaspäin niin löydät lisää vetovihjeitä

 Pitkävetovihjeet La Liga 30.1: FC Barcelona – Atletico Madrid  (1,55,)Unibet TV  Pelaa vihje!

Vastakkain ovat sarja ykkönen ja kakkonen. Sarjan paras kotijoukkue ja vierasjoukkue. Katalonia ja Madrid. Merkittävää on, että Atletico joutui panostamaan omaan Copa Del Rey otteluunsa huomattavasti Barcelonaa enemmän, joten kotiedun, formin ja paremman materiaalin lisäksi blaugranan voiton puolesta puhuu myös avainpelaajien parempi vireystila. Myös tilastot puoltavat Barcelonan voittoa, sillä se on voittanut kaikki kuusi viimeistä joukkueiden välistä ottelua ja on etenkin kotonaan liki mahdoton voitettava. Atletico voi hyvinkin kestää puoliajan Barcelonan kyydissä, mutta koko ottelu lienee liikaa vaadittu. Barca siis lapulle! Ottelu näkyy Unibet TV:n kautta klo: 17:00

Nappaa tästä 10€ ilmainen peliraha Unibet pokeriin ilman talletusta tai 10€ ilmaisveto DoBetille, ilman talletusta! Tai 10€ täysin riskitön veto australian avoimiin!

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Pitkävetovihjeet Liiga HIFK – HPK (Liiga) 1 ja alkutilanne 0-1 (1,80, ComeOn)

Pitkävetovihjeet Liiga: Sarjakärki vs jumbo. IFK aivan käsittämättömässä lennossa, sillä se on voittanut nyt seitsemän peliä putkeen! Kerholla alla kolmen pelin tappioputki ja kauden aikana peräti 14 vierastappiota. Turpaan tulee tälläkin kertaa ja luultavammin bulisti. Siitä on nimittäin pieni ikuisuus kun hämeenlinnalaiset ovat petoluolasta pisteet hakeneet. Viimeiset viisi kohtaamista ovat lisäksi kaikki päättyneet HIFK:n voittoon! Joukkueiden materiaalit ovat eri planeetoilta, Ramsted 41 tehopistettä, Zaborsky 34 jne. Husso taasen vie selkeästi maalivahtien vertailun ja edes pelitapa ei tue Kerhon onnistumista. IFK voittanee helposti ja vähintään kahden maalin voitto on loistava haku. Painetaan tätä bulisti! BOOM!

Pitkävetovihjeet La Liga 31.1:Real Madrid – Espanyol: Real voittaa tasan kolmella maalilla 4,70 ja Real voittaa tasan neljällä maalilla 5,75 Unibet TV

Zidanen aika on alkanut ja Real on ollut murhaava kotonaan. Deportivo kaatui 5-0 ja Sporting Gijon 5-1. Nyt on Espanyolin vuoro tulla murskatuksi, ja tuottoja lähdetään hakemaan kahden tasapanoksella pelattavan lapun systeemillä. Kolmen maalin voitto tuo voittoa 2,7 yksikköä ja neljän maalin ilotulitus 3,75 yksikköä. Madrid on juuri nyt kuuma joukkue ja Zidanen pyörittämä valkoinen  karuselli tuntuu luovan maalipaikkoja liukuhihnalta. Espanyol ei lisäksi ole onnistunut voittamaan kuudesta viime pelistään ainoatakaan, ja näin ollen sen formi onkin varsin surullismielinen 0-2-4. Madrid voitti sen viimeksi peräti 6-0, mutta koska Espanyolin valmentaja Constantin Galca on saanut joukkueen viimein taistelemaan, laitetaan hieman maltillisempi Realin voitto lapulle tällä kertaa. BOOM! Ottelu näkyy Unibet TV:n kautta klo: 21:30

Nappaa tästä 10€ ilmainen peliraha Unibet pokeriin ilman talletusta tai 10€ ilmaisveto DoBetille, ilman talletusta! Tai 10€ täysin riskitön veto australian avoimiin!

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Tilaa uutiskirje ja saat joka perjantain Betsikingin pitkävetovihjeet suoraan spostiisi! Täytä lomake ja pääset nauttimaan joka perjantai myös yhdestä ekstra vihjeestä.

[spacer height=”default”]

Vedonlyöntibonukset
Rullaa alemmaksi niin pääset tutustumaan parhaat vedonlyöntibonukset ja ilmaiskierroksiin. Pelivihjeistä saatava hyöty kannattaa maksimoida bonareiden avulla. Lisäksi kannattaa tutustua Betsikingin skaboihin,  sillä jaossa on paljon ilmaista sälää, kuten pipoja, paitoja yms. vedonlyöntibonusten kylkeen. Näin laitat Betsikingin pitkävetovihjeet tuottamaan paremmalla prosentilla. Kannattaa myös tutustua yhteistyökumppanimme livematsit.comin tarjontaan, sillä pääset katsomaan esimerkiksi Serie A:ta, Bundesliigaa ja La Liga otteluita täysin ilmaiseksi live stream lähetyksien avulla.