LIIGA PUOLIVÄLIERÄT, VIHJE SPECIAL, 21.3.2017 ja 22.3.2017

Liiga pudotuspelit ovat kaikkien kierrätysprojektien äiti! Kingi toivottaa kaikki peesaajat tervetulleeksi mukaan projekti 200 euroon! Laitetaan siis neljään puolivälierään kuhunkin 50 euron panos ja veikataan ottelusarjan lopputulemaa! Kertoimet tässä ovat sitä luokkaa, että jos yksikin osuu niin hilloa tulee ja useammalla osumalla loppuu jo heikomman matikkaneron laskupää. Miten pelaan näitä Unibetilla: Avaa normaalisti liigabetsit ja avaa sitten kohta voittajavedot, joka on live ja tulossa olevat kohdan vierellä mikä oletusarvoisesti pelaajille avautuu. Paina pää märkänä alla olevia vinkkejä ottelusarjojen lopputulemiksi! RIKASTU!

Vihje 1: JYP – HPK (Liiga puolivälierät) 21.3.2017: JYP voittaa otteluparin voitoin 4-1 (4,05, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: JYP lopetti sarjan viiteen peräkkäiseen voittoon ja tulee varmasti olemaan yksi suurimmista peikoista kelle tahansa. Kerhoon nähden JYP:n materiaali on aivan toista maata ja sen huippuformi vaan lisää murskasarjan todennäköisyyttä. Lisäksi JYP:n pelityyli on myrkkyä Kerhon kaltaisille joukkueille, jotka pelaavat jatkuvasti riskirajoilla ja hakevat aktiivisesti kiekkokontrollia. Runkosarjassa Kerho onnistui voittamaan jyväskyläläiset vain kerran, se kertoo oleellisen tämän parin lähtöasetelmista. JYP jatkaa!

Vihje 2: KalPa – Pelicans (Liiga puolivälierät) 21.3.2017: Pelicans voittaa otteluparin voitoin 3-4 (6,75, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Kolmessa sarjassa Kingi liputtaa ennakkosuosikin puolesta, mutta tässä sarjassa on tehtävä poikkeus. Kingi nimittäin näkee, että Liigassa ei ole yhtään nippua joka olisi playoff vetoisempi kuin  Pelicans. Mitä sallivampi tuomarilinja on, sitä paremmin Lahden Pelicans pärjää. Kaikki tietävät että pudotuspeleissä saa raastaa asteen enemmän kuin runkosarjassa ja tämä sataa luotisuoraan pussinokkien laariin. Painetaan siis fysiikalla jyräävää lahelais-ryhmää isolla kertoimella.

HUOM! Nämä kaksi alla olevaa ottelusarjaa ovat jo käynnissä ja niiden kertoimet Kingi on julkaissut tässä samassa artikkelissa 21.3.2017 – Molemmissa näyttää hyvältä, joten kertoimet lienevät niissä laskussa!

Vihje 3: TPS – HIFK (Liiga puolivälierät) 21.3.2017: TPS voittaa otteluparin voitoin 4-2 (5,75, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: TPS on luonut nahkansa uudelleen ja palannut Liigan kärkijoukkueeksi, jolle välierät ovat minimitavoite. Turkulaiset sijoittuivat Tapparan jälkeen runkosarjan kakkoseksi. HIFK:n kausi on sitä vastoin ollut sysimusta ja stadilaiset pääsivät puolivälieriin vasta säälipleijareiden kautta kaadettuaan toisen alisuorittajan eli Oulun Kärpät kahdesti jatkoajan jälkeen. HIFK sai varmasti lisää itseluottamusta Kärppien kaadosta, mutta TPS on selvästi kovempi haaste, eikä IFK:n pelaaminen ole niin uomissaan, että TPS pitkässä sarjassa kaatuisi. Kannattaa huomioida sekin, että turkulaisilla on vahva henkinen yliote suhteessa IFK:hon kun TPS pöllytti HIFK:iä runkosarjassa kolmesti putkeen. Kotietu ja parempi pelillinen ilme kääntävät sarjan TPS:lle.

Vihje 4: Tappara – Ilves (Liiga puolivälierät) 21.3.2017: Tappara voittaa otteluparin voitoin 4-2 (4,40, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Tampereella on tarjolla todellista jääkiekko nimistä herkkua kun Tamperelaisseurat Ilves ja Tappara iskevät yhteen. Ilves nousi Ässiä vastaan säälipleijareissa sillasta voittamalla kahdesti putkeen ja tulee nyt ennennäkemättömässä hurmiossa Tappara ottelupariin. Ilveksen kannalta vastassa on ikävä kyllä Liigan paras joukkue, joten tupsukorvien tarina tulee todennäköisesti tyssäämään puolivälieriin. Tapparan materiaali on vain niin paljon Ilvestä kovempi, että ero tulee väkisinkin näkymään pitkässä sarjassa. Kingi povaa kuitenkin verrattain tasaista sarjaa, jossa Ilves vie nimiinsä vähintään yhden kamppailun ja todennäköisesti jopa kaksi mittelöä. Paikallisasetelma tasaa tasoeroa.

 

Haluatko NHL 17 omaksi? Nyt 30 nopeinta saavat tämän odotetun pelin nhl17coverilmaiseksi Liigan playoffien alkamisen kunniaksi!

Yhteistyössä Unibetin kanssa jaamme 30:lle ensimmäiselle uuden pelitilin avaajalle ilmaisen NHL17- PS4 konsolipelin. Tätä etua ei kannata, joten lue ohjeet ja täytä osallistumislomake!

Miten saan NHL17-pelin?

  1. Avaa tili Unibetille tästä tai tältä sivulta.
  2. Tee väh. 30€. Saat samalla 100 % bonuksen talletuksellesi 100€ asti sekä 10€ ilmaisvedon.
  3. Täytä alle Unibetin käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi! Muista tehdä ensin talletus!
  4. Unibet toimittaa NHL-17 PS4-pelin 7 arkipäivän kuluessa talletutuksesta. Kingi hoitaa vain tiedot Unibetille.

HUOM! Etuja koskee vain uusia pelaajia, ja pelejä on vain 30:lle nopeimmalle! Toimi siis nopeasti, sillä huomenna saattaa olla jo liian myöhäistä! Jäljellä olevia pelejä 17.3.2017 klo 22:00: 29.

Säännöt ja ehdot
Kampanjan järjestää Betsikingi.info, palkinnot tarjoaa Unibet. Jaossa on 30 NHL17 PS4-peliä nopeimmille uuden pelitilin avaajille, jotka tallettavat vähintään 30 euroa ensimmäisellä talletuskerralla. Bonusta ei ole pakko hyödyntää. Selvitämme tiedot Unibetiltä, joten osallistumalla annat luvan tietojenvaihtoon Betsikingin ja Unibetin välillä. NHL17-peli toimetaan 7 arkipäivän sisällä Unibetille ilmoittaamaasi osoitteseen. Postituksesta vastaa Unibet. Ilmoitamme sivuilla jokaisena arkipäivänä sen monta peliä on vielä jäljellä. Betsikingi.info pidättää oikeuden muutoksiin.

Täytä seuraavaksi lomake!

[si-contact-form form=’1′]

Voit myös lähettää tiedot suoraan s-postiin betsikingi(a)gmail.com. Tänne myös kyselyt kisaan liittyen. Meihin saa myös yhteyden twitterissä, instassa ja facebookissa, jos kysymyksiä tulee.

Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Liiga puolivälierät  21.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!