TPS – Kärpät: 26.2 Liiga

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

 Veikkausvihjeitä Liigaan 26.2: TPS – Kärpät (Liiga) 2 (2,15, Unibet Pelaa 100€ riskitön veto!

26.2. Betsikingi tarjoaa liigavihjeiden kylkeen yksinoikeudella 100€ riskittömän vedon!  Nappaa tästä!

Pelivihjeet Liigaan. Tiedossa on upea kamppailu, sillä Kärpät tarvitsee ehdottomasti voiton taistellakseen runkosarjan voitosta, ja TPS taas tarvitsee pisteitä välttääkseen säälipleijarit. Miksi sitten luotamme Oululaisiin? Ensinnäkin Kärpät on perinteisesti ollut vahvoilla näiden kahden välisissä kohtaamisissa ja sillä on luokkaa, jopa kahta parempi materiaali. Lisäksi Kärpät porhaltavat kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas TPS on voittanut vain yhden – kolmesta viime pelistään. Tässä voitokkaassa ottelussakin se kaatoi vaan kriisi-Bluesin ja senkin niukasti jatko-ajalla. Samaan aikaan Kärpät murjoi vieraissa Jypin 2-5. Unibetin tarjoama yli kakkosen kerroin on oikein maistuva kohde ja pitkävetoon se tietää moukaria.

Avaa tili Unibetille niin varmistat 100€ riskittömän vedon. Lyö satanen päivän vihjeeseen ja et voi hävitä!

Nappaa kuvan palkintoja!

liiga

Betsikingi valitsi  5 netin parasta vedonlyöntibonusta ja  nappaa erilaisia palkintoja vain 10 € talletuksella. Ei kierrätysvaatimuksia tuotepalkinnoille. Lue lisää painamalla laatikkoa!

Lunasta palkintoja[/su_button]

Katso  huippufutista live stream -lähetyksillä

liiga
  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Pidä huolta, että tililläsi on edes senttikin rahaa, jos ei niin tee min. talletus ja hyödynnä ottelun aikana riskitön live veto 
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso live stream otteluita!
Samalla 100€ riskitön veto!Avaa tili ja katso otteluita

Seuraa Kingiä Twitterissä ja Instassa, niin saat joka päivä ilmaisia pitkävetovihjeitä ja tiedot live stream otteluista. Muut vihjeemme löydät aina  myös vihjeosiosta. Lisäksi tilaamalla uutiskirjeemme saat joka perjantai viikonlopun vihjeet suoraan spostiisi! Tsekkaa myös tavarapalkintomme, jolla boostaat vetobonukset toiseen potensiin!