Live stream ja vihje: Romania – Chile (Ystävyysottelu) 13.6 Muut vihjeet Kaikki vetobonukset

Vihje ja ohjeet live stream-lähetykseen: Tämä ottelu on katsottavissa Unibet TV:ssä, joten se tuo lisää fiilistä kyseiseen kohteeseen panostamiseen. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21.00 ja se on ystävyysottelu-kierroksen ehdottomia helmiä. Ystävyysotteluiden kohdalla ei kannata liikaa tuijotella joukkueiden formeja, sillä vastustajat ovat usein kovin heikosti vertailuun soveltuvia.

Tärkeämpää on ymmärtää se fakta, että Chile vertautuu nykytasonsa puolesta Brasiliaan ja Argentiinaan. Romania taas on Eurooppalaista keskitasoa. Toisin sanoen Chile olisi Euroopassa siis ykköskorin maa, siinä missä Romanian paikka on siinä 2-3 korin paikkeilla. Chilellä on erittäin selvä materiaalietu ja sen puolustusvoittoinen pelitapa soveltuu hyvin Romanian kaltaisen pallonhallinta-joukkueen kaatamiseen. Ystävyysotteluissa kotiedun merkitys ei ole aivan niin selvä, kuin karsintapeleissä joten sekin sataa Chilen pussiin. Lähdetään siis hakemaan aliarvostetun Chilen voiton kautta pelikassaa taas pykälän verran muhkeammaksi.

Matsi muuten näkyy Unibet TV:stä ja voit katsella live stream lähetyksen  tästä linkistä! Lue tarkemmat ohjeet Unibet TV:n katsomiseen alempaa.

Vihje ja kertoimet

Romania – Chile (Ystävyysottelut) 13.6: 2 (1,95, Unibet)

su_button url=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=1071855&bid=22809″ target=”blank” style=”flat” background=”#3aaa35″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon_color=”#edd624″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”Unibet: talleta 200€ pelaa 400€” rel=”nofollow” title=”Unibet TV”]Pelaa suoraan tästä![/su_button]

Haluatko löytää parhaat bonukset?

Romania – Chile, 13.6.2017 – Live stream

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Tietoa Betsikingistä

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

  • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
  • Vain uusille pelaajille
  • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
  • Voim. 29.4 asti
close-link