18.5: Liverpool – Sevilla (Eurooppaliigan finaali) 

Kazakhstan - norja18.5: Liverpool- Sevilla (Eurooppaliigan finaali) 2  (3,25, Unibet)
Pelaa tästä!

Kertoimet ovat 2.40 – 3,35 – 3,25, joten on selvää mihin Eurooppaliigan finaalin panokset asetetaan. Liverpool on vain näennäinen kotijoukkue, sillä ottelu pelataan puolueettomalla maaperällä Baselissa. Poolin fanit tulevat varmasti olemaan pää-äänenkäyttäjiä stadionilla, mutta merkittävää etua Liverpool ei tästä saa. Kotietu kun pelastuu tutkimusten mukaan lähinnä vierasjoukkueen matkarasitukseen, ja vieraaseen kenttään. Espanjalaiset joukkueet ovat menestyneet viime vuosina todella laajalla rintamalla ja Sevilla on vienyt Eurooppa-liigan kahdesti putkeen nimiinsä. Tässä valossa tarkasteltuna on hieman kummallista, että Pool on näin selkeä suosikki. Sevillan formissa on toki toivomisen varaa, mutta joukkueessa on todellakin laatua ja esimerkiksi Gameiro on osunut Eurooppa-liigassa jo 7 kertaa. Vertailun vuoksi Poolin paras maalintekijä Eurooppa-liigassa on Lallana kolmella osumallaan. Kingin papereissa materiaalivertailu menee jopa Sevillan laariin, ja Poolin kertoimessa on selkeää englannin-lisää. Painetaan siis Sevillaa oivalla kertoimella lapulle! Boom!

!HUOM! Sunnuntaihin 22.5.2016 asti yksinoikeudella 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

Rahat takaisin!

Eurooppa-Liiga, liverpool live stream

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä! 

24hbet

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

veikkaushuone

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä