Eurooppa-Liiga välierät: 5.5 Liverpool – Villareal

Eurooppa-Liiga5.5: Liverpool – Villareal (Eurooppa Liiga välierä) X2 (2,15, Unibet) Pelaa tästä!

Villareal voitti ensimmäisen osan kotonaan 1-0 ja pääsee näin hakemaan vapauttavaa vierasmaalia hyvistä asetelmista. Villareal on pitänyt maalinsa puhtaana nyt kolmessa ottelussa putkeen, joten Liverpool on kovan paikan edessä. Poolin tulivoima on hienoinen kysymysmerkki ja Villareal hyötyyn suuresti siitä, että Kloppin lauman on pakko hyökätä avausosaa enemmän. Villareal on todistanut olevansa kova joukkue ja kun se saa tappion välttämisestä selvästi yli kakkosen kertoimen on Bakambun ja kumppaneiden nuori nouseva ryhmä hyvä valinta lapulle. Tässä kohteessa on Kingin mielestä painotettu aavistus liikaa Poolin tunnettavuutta ja ylikertoimet löytyvät näin keltaisen sukellusveneen puolelta. Antaa siis mennä! BOOM!

 

Rahat takaisin!

Eurooppa-Liiga, liverpool live stream

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä!

 

Voita Kabinetti Suomi-Kanada otteluun!

leijonat Osallistu uuden tilin avauksella arvontaan ja palkinnoksi vähintään ComeOn lippiksen! Pääpalkintona saunakabinetti Sport Academystä Leijonat – Kanada otteluun 17.5.2016. Palkinnon arvo on 500€ ja sisältää ilmaiset JUOMAT JA SAFKAT. Kilpailuaikaa 6.5 asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja saa ottaa kabinettiin 4 kaveria mukaan, eli mahdollisuus voittaa lätkäilta frendien kanssa ja safkat + juomat. Avaa tili tästä!

leijonatComeOn kabinetti arvonta + tavarapalkintona SNAPBÄCK: avaa tili sivun kautta ja tee ensimmäinen talletuksesi. Muista täyttää sen jälkeen tämän sviun osallistumislomake! Tallettamalla 10€ saat snapbäckin. Samalla voit lunastaa ComeOnilta 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Bonuksen kierrätysvaatimus vain 4X. Lippis on oikeasti siisti ja sitä kehtaa kyllä pitää päässä missä tahansa.

Tietoa kilpailusta
Tietoa ComeOnista

 

Unibet: Livebetsauksen Mestaruuskisat – Voita osuus 15,000€ potista!

Unibet etsii parasta livebetsaajaa. Voita pelaamalla itsellesi online-karsintoja matka Maltan Finaalin 29.5.2016. Jaossa samalla osuus 15,000€ voittopotista ja jokaiselle finalistille iPad:

JAA OMAT VIHJEET JA VOITA!

5 parasta vihjaajaa palkitaan joka kk sekä 1 korkeimman sinkun/tulosvedon kiinni saanut! 
SIIRRY KISAILEMAAN!
Osallistuminen on ilmaista. Pääpalkinto 200€ lahjakortti
close-link
Click Me