Lok.Zagreb Rops Live stream ja vihje otteluun: Torstaina 21.7 klo 19:00 pelataan Eurooppaliigan karsintaottelu Lokomotiva Zagreb vastaan RoPS Kroatiassa, Zagrebissa. Kyseessä on Eurooppaliigan toisen karsintakierroksen toinen osa-ottelu, jonka näyttää ilmaiseksi Unibet TV. Ottelun seuraamiseen et tarvitse kuin Unibet pelitilin ja vähintään 0.01 euroa pelitilillesi. Avaa peliti alla olevasta laatikosta ja nauti Ropsin europelistä ilmaiseksi. Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asettamista, vaikkakin tältä sivulta löytyy toki vihje illan europeliin.

Lok.Zagreb Rops Live stream

Avaa tili ja tee ensimmäinen talletukseksi. Siirry sitten Vedonlyönti-osiosta Ropsin otteluun ja klikkaa Unibet TV painiketta niin streami aukeaa. Ottelu pelataan torstaina klo 19:00 Suomen aikaa.

Lokomotiva Zagreb Rops TV lähetys suorana netistä

Lok.Zagreb Rops Live streamPelivihje: Lokomotiva Zagreb – Rops Eurooppaliigan karsintaottelu: 1/1 (1,90 Unibet) Muista katsoa Lokomotiva Zagreb – Rops live TV lähetys klo 19.00!

Malisen ryhmä matkaa Kroatiaan hakemaan vieraspelistä jatkopaikkaa torstaina. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen ottelu, sillä kertoimien perusteella kotijoukkue on todella suuri suosikki jatkamaan, mutta Kingin mielestä myös Rollolaisilla on mahdollisuudet.

Ensimmäinen osa-ottelu päättyi Rovaniemellä 1-1 tasapeliin ja ottelu oli tasainen. Ropsin pelaajat olivat taitotasossa altavastaajia, mutta joukkueena he pelasivat Kingin mielestä paremmin. Vieraspeli on aina vieraspeli ja suomalaiset joukkueet eivät ole näissä karkeloissa liiemmin juhlineet, mutta torstaina Ropsilla on mahdollisuus tehdä ihmetekoja. Dinamon farmiseura ei ole erityisen suosittu joukkue kotimaassaan ja vieraskentällä ei ole tiedossa mitään infernoa. Lisäksi Malinen on ennenkin tehnyt ihmetekoja ja vieraille tarjotaan kovia kertoimia suorasta voitosta. Nyt jos koskaan kannattaa pienellä panoksella pelata suomalaista, sillä Unibetin tarjoama 6.00 kerroin on pakko haku. Kingi laittaa maltillisin panostuksin betsiä sisään. Vedon osumisen kannalta täytyy toivoa, että ottelu jatkuu mahdollisimman pitkään tilanteessa 0-0, ja Ropsi ratkaiseee viimeisien minuuttien maaleilla.

Unibet TV näyttää tämän huippumatsin, ja vielä loistavalta striimiltä!

Lokomotiva – Rops TV lähetys ilmaiseksi netissä ohjeet:

Katso Lok.Zagreb Rops Live stream lähetys avaamalla pelitilin unibetille! Unibet TV näyttää suorana matsin ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
  3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
  4. Hae hakukentästä ”RoPS” ja valitse europeli
  5. Klikkaa Unibet TV painiketta
  6. Katso Lokomotiva – RoPS TV lähetys 21.7

 


Lisätietoa ottelusta löydät esimerkiksi Rovaniemen Palloseuran kotisivuilta ja Lokomotiva Zagrebin kotisivuiltaSuosittelemme tsekkaamaan myös UEFA:n viralliset sivut, joista löydät tietoa Eurooppaliigankarsinnoista. Nauti ottelun Lok.Zagreb Rops live streaming ilmaiseksi!

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me