Maanantaille ja Tiistaille pelikohteita

PPäädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pitkävetovihjeitä: 24.8: HJK – HIFK (Veikkausliiga) 2-3 maalia (1.90, Optibet )

Pitkävetovihjeitä: Kyseessä on kauden kolmas Stadin derby, joten varsinaista kotietua ei HJK:lla ole, lukuun ottamatta sitä että pääsevät kastelemaan tekonurmen oman mielensä mukaisesti. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet 1-1 tasureihin, joten herruus on vielä jaossa kolmannessa kohtaamisessa. Klubille tarjottu 1.60 ei riitä peleihin, eikä Kingi toisaalta usko myöskään HIFK:n voittoon. Tasurikin tuntuu hieman riskialttiilta kohteelta. Molemmilla joukkueilla on myös enemmän tai vähemmän loukkaantumisia. IFK:lta puuttuvat ainakin Halme & Lassas kun taas HJK:lta ovat poissa: Savage, Baah, Kandji, Alho, Lampi ja Sorsa. Kingi uskookin, että ottelusta tulee suhteellisen tasainen ja melko vähämaalinen matsi, joka päättyy joko pistejakoon tai Klubin maalin voittoon. Näin ollen 2-3 maalia kelpaa mainiosti lapulle!

TALLETA 50€ JA SAA OPTIBET T-PAITA! Kaikki sivujemme Optibetille 50 euroa tallettavat saavat palkinnoksi OPTIBET t-paidan! 1. Avaa tili TÄSTÄ! 2. Talleta ja Hyödynnä 100% talletusbonus! 3. Lähetä käyttäjänimi ja osoite meille betsikingi@gmail.com 4. odota postimiestä joka tuo paidan!

Pelataan Optibetilla:

100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x) uusille pelaajille!Joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla!Vaihtuavia bonuksia ja riskittömiä vetoja viikoittan!Veikkausliigafaneille mahtava lisäaika-bonus, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! Muista myös hyödyntää 50% Reload bonus!

Tiistai: 25.8: Jokerit – Severstal Cherepovets (KHL) Jokerit voittaa 1.erän (2.10, Optibet )

Jokerit lähtee selkeänä ennakkosuosikkina kauden avaukseen Severstalia vastaan, mutta sen voitolle tarjotaan rupu kerrointa, joka ei Kingille kelpaa. Näin ollen Kingi uskoo väkevään kotiavaukseen ja siihen että Jokerit johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen. Optibetin tarjoama 2.10 kelpaa mainiosti peleihin ja osuu useammin kuin kerran kahdesta. Viime kaudella vastaava kohtaaminen päättyi Jokereiden 3-2 voittoon, tasaista voi olla tälläkin kertaa. Larsen kuitenkin rankaiseen ylivoimalla heti ensimmäisessä erässä ja kohde on sitä myöten naulattu! Parhaat betsit Kingiltä ja pitkäveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen. Nappaa samalla itsellesi Optibet T-paita!