Makwan Amirkhani – Arnold Allen live stream UFC Fight Night 107 18.3: Makwan Amirkhani kohtaa lauantaina 18.3 Lontoossa brittiottelijan Arnold Allenin. Makun UFC ura saa jatkoa, ja hän lähteekin tähän matsiin ennakkosuosikkina.

Betsikingillä on ilo jakaa Makwanin ja Allenin kohtaamiseen mahtavaa tarjousta joka takaa unohtumattoman UFC-illan, jolla näet myös Teemu Packalenin ja Marc Diakiesen kohtaamisen ilmaiseksi samassa UFC-illassa. Lue seuraavaksi ohjeet Amirkhani – Allen stream lähetykseen. Amirkhani – Allen ottelu otellaan noin kello 23.00 Suomen aikaa.

Katso Makwan Amirkhani – Arnold Allen live stream ilmaiseksi 18.3

Betsikingillä on ilo tarjota mahdollisuus Makwan Amirkhani – Arnold Allen stream otteluun Unibetin tai Viaplayn avulla. Nämä ohjeet kannattaa lukea huolella, jos haluat nähdä ottelun. Muista myös, että samalla ottelukortilla ottelee Teemu Packalen! Lisäksi Kingi tulee tarjoamaan myös live-stream ohjeet suomalaisten nyrkkeilijöiden, kuten Edis Tatlin, Eva Wahlströmin ja Robert Heleniuksen otteluihin.

Toimi näin, ja katso Makwanin ottelu suorana netissä:

 • Avaa pelitili Unibetille Kingin linkistä eli vaikka tästä klikkaamalla
 • Avaa nyt pelitili ja katso Makwan Amirkhani – Arnold Allen live stream!
 • Jos streamia ei löydy Unibet TV:n kautta, niin näet joka tapauksessa La Ligaa, Serie A:ta ja Bundesliigaa ilmaiseksi. Lisäksi nopeimmat saavat vielä 30€ talletuksella NHL17-pelin! Ohje alempana!
 • Viaplay näyttää 100% varmasti, ottelun mutta emme valitettavasti saanet ilmaiskoodeja siihen.

Vedonlyönti ja huippuetu Makwanin faneille!

Haluatko NHL 17 PS4-pelin omaksi? Nyt 30 nopeinta saavat tämän odotetun pelin Amirkhani - Allen streamilmaiseksi UFC-illan kunniaksi! Kampanja on toteutettu yhteistyössä Unibetin kanssa.

Miten saan NHL17-pelin?

 1. Avaa tili Unibetille tästä tai tältä sivulta.
 2. Tee väh. 30€. Saat samalla 100 % bonuksen talletuksellesi 100€ asti sekä 10€ ilmaisvedon.
 3. Täytä alle Unibetin käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi.
 4. Unibet toimittaa NHL-17 PS4-pelin 7 arkipäivän kuluessa talletutuksesta. Kingi hoitaa vain tiedot Unibetille.

HUOM! Etuja koskee vain uusia pelaajia, ja pelejä on vain 30:lle nopeimmalle! Toimi siis nopeasti, sillä huomenna saattaa olla jo liian myöhäistä! Jäljellä olevia pelejä 16.3.2017 klo 15:00: 30.

Säännöt ja ehdot

Täytä seuraavaksi lomake!

Muista täyttää lomake, niin saat NHL17-pelin

Amirkhani – Allen suorana netissä ja pelivihje

Makun ottelu on mielenkiintoinen pelikohde, sillä suomalainen lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, vaikka ottelijoiden erot ovat minimaaliset. Makwan tunnetaan eritysesti matto- ja painiosaamisestaan, ja vastustaja taas luottaa ehkä enemmän pystyotteluun. Kyseessä on nk. klassinen painija vs. pystyottelija, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen matsi, jonka Maku pyrkii varmasti jo ensimmäisessä erässä viemään mattoon. Vastustaja Arnold Allenin mahdollisuudet ovat taas Makwanin turhautumisessa, eli tilanteessa jossa hän ei pääse tekemään omia tekniikoitaan. Siten Betsikingi näkee parhaiksi pelivalinnoiksi seuraavat vedot: Amirkhani by submission 4.50 Unibet tai, jos et luota suomalaisottelijaan niin Allen by KO, TKO , DQ 4.50.

Makwan – Allen stream ja Viaplay

Makwanin ottelutilastot UFC:ssa ovat kovat. Debyytin vapaaottelun kovimmassa organisaatiossa Maku ottelu 2015 vuonna, ja debyytissään hän sammutti Andy Oglen valot kahdeksassa sekunnissa. Seuraavassa matsissaan Amirkhanin tielle asteli Masio Fullen, jonka Maku hapetti puolessatoista minuutissa. Kolmannessa ottelussaan jyrän alle jäi yksimielisellä tuomaripäätöksellä Mike Wilkinson.

Vastustajan ottelutilastot ovat myös kohtuullisen kovat, sillä Arnold Allen on otellut urallaan 11 kertaa ja hävinnyt vain kerran. Allenin ottelutyyli on ehkä enemmän pystyyn kallellaan verrattuna Makun vahvaan painitaustaan. UFC:ssä Amirkhanin vastustaja Alleni on otellut kaksi kertaa voittaen toisen otteluistaan tuomaripäätöksellä ja toisen taas takakuristuksella. Muista, että Viaplay näyttää Amirkhani – Allen live stream-lähetyksen!

UFC Night 107 18.3 Lontoo ottelukortti

 • Pääottelu 84–93 kg: Jimi Manuwa vastaan Corey Anderson
 • 71–77 kg: Gunnar Nelson vastaan Alan Jouban
 • 57–61 kg: Brad Pickett vastaan Henry Briones
 • 62–65 kg: Amirkhani – Allen
 • 66-70 kg: Joseph Duffy vastaan Reza Madadi
 • 84–93 kg: Darren Stewart vastaan Francimar Barroso
 • 94-120 kg: Daniel Omielańczuk vastaan Timothy Johnson
 • 66-70 kg: Diakiese – Packalén
 • 77-83 kg: Tom Breese vastaan Oluwale Bamgbose
 • 70-77 kg: Leon Edwards vastaan Vicente Luque
 • 57–61 kg: Ian Entwistle vastaan Brett Johns
 • 77-83 kg: Bradley Scott vastaan Scott Askham

Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä!

Toivottavasti noudatit ohjeita ja katsot Makun ottelun ilmaiseksi netissä UFC Fight Night 107 tapahtumassa, sillä kortilla ottelee myös Teemu Packalen. Muista kuitenkin toimia ajoissa, jotta näät ottelun Viaplayn avulla. Muista katsoa Makwan Amirkhani – Arnold Allen live stream!

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me