23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan)

23.5: Malmö - Falkenberg (Allsvenskan)23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan) 1/1 (1,60, Unibet TV)
Pelaa tästä!

Malmö on Allsvenskanin kolmantena ja ehkä suurin mestarisuosikki, Falkenberg puolestaan on sarjajumbo ja kerännyt onnettomat neljä pistettä – kymmenessä pelissään. Malmön saldo on 7-0-3, Falkenbergin 1-1-8. Tasoero joukkueiden välillä on ISO ja vertautuu siihen kun Klubi kohtaisia kotonaan ykkösdivari joukkueen. Näin ollen mikä tahansa muu tulos kuin Malmön suhteellisen iso kotivoitto olisi suuri ihme. Malmön suoran voiton kerroin on kuitenkin niin minimaalinen, että lähdetään siitä, että Malmö voittaa ensimmäisen puoliajan ja sitä kautta ottelun. Kaksinkertaisen mestareiden liiga nipun motivaatiota nimittäin tuskin laskee sekään fakta, että se siirtyy voitolla sarjakärkeen!

Tämän kyseisen ottelun voi katsoa ilmaiseksi Unibet-TV:ssä, joten tähän mahdollisuuteen kannattaa totisesti tarttua!

Allsvenskan ilmaiseksi netissä ohjeet:

Katso Allsvenskan live stream lähetykset suoraan Unibet TV:stä! Unibet TV näyttää otteluita suorana ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
  3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
  4. Selaa alas vedonlyöntiosiota, jolloin vasemmallapuolella näät alaotsikon “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä. Kingi on vedonlyönnin ammattilainen!