Vihje: Manchester City– Stoke City (Valioliiga) 8.3.2017: Kotijoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla (1,72, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Ensin navigointi ohje miten tämän betsin pystyy lyömään. Avaa Unibetin huikea softa, nappaa pikavalinnasta Valioliiga ja kyseinen peli. Klikkaa auki kaikki vetokohteet ja etsi harmaa alavalikko nimeltänsä ottelutapahtumat, poimi alaotsikon alta neljäs kohde. Rikastu! Sitten asiaan eli miksi City osuu molemmilla puoliajoilla? Ensinnäkin on syytä muistaa, että Pep Guardiola on saanut sytytettyä Cityn liekkeihin, formi 5-1-0 kertoo siitä oleellisen. City on mättänyt mukavia maalimääriä viime aikoina ja etenkin kotikentällään se on maalannut tiheään. Monacon verkkoon upposi viisi maalia, samoin Huddersfieldin! Stoke taas on kova lähinnä kotonaan ja vieraissa se pelaa merkittävästi heikompaa futista. Esimerkiksi Spurs voitti hetki sitten Stoken kotonaan tylysti 4-0 lukemin. Kaiken lisäksi Cityn hyökkäysvoima on vielä luokkaa kovempi kuin Spursin. Mikäli huomioidaan vielä hiukan joukkueiden välistä lähihistoriaa, nousee sieltä esiin mielenkiintoinen tilasto. Stoke on nimittäin juuri Etihadilla erikoistunut päästämään sen neljän maalia. Näin on tapahtunut nyt kahdesti putkeen… ja kolmas kerta ei olisi suuri yllätys.

. Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Manchester City – Stoke 8.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!