Mestarien Liiga 2015 / 16

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Mestarien Liiga 2015 / 16

Tämän kauden Mestarien Liiga on jälleen tuonut jalkapallofaneille unohtumattomia elämyksiä ja upeita otteluita. Ja miksei olisi tuonut, onhan kyseessä maailman parhaat seurajoukkueet ja niiden välinen liiga. Suomalainen Helsingin Jalkapalloklubi (HJK) yritti jälleen tällä kaudella saavuttaa paikkaa tässä himoitussa liigassa, mutta mestarien liiga jäi tälläkin kertaa haaveeksi.

Tämän kauden karsinnoista pääsi itse liigaan muutama yllättävä joukkue, mutta muuten mentiin melko samoilla joukkueilla jotka ovat tätä liigaa aikaisemmin hallinneet. Kahdeksan neljän joukkueen lohkoa ja niiden pelit pelattiin syyskuun ja joulukuun välisenä aikana, jonka jälkeen kunkin lohkon kaksi parasta joukkuetta olivat selvillä. Tämän jälkeen suoritettiin arvonta, jonka avulla muodostettiin kahdeksan otteluparia, lohkoykköset tulisivat kohtaamaan lohkokakkoset. Kun arvonnat olivat ohi, muodostuivat ottelupareista seuraavat. Näistä pareista siis vain ja ainoastaan voittaja jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon, kaksiosaisten otteluiden häviäjän kohtaloksi jää laulukuoro.

Yllätyksiä tullaan varmasti näkemään ja nämä kannattaa hyödyntää vedonlyönnissä. Tabletti- tai mobiiliveikkaus on yleistynyt viime aikoina todella paljon, joten periaatteessa voit lyödä vetoa ihan missä vaan, vaikkapa paikan päällä Mestarienliigan pelin katsomossa tai mukavasti kotisohvalla.

Tiukkoja pudotuspelipareja

Ensimmäisenä pudotuspelipäivänä, eli 16.2. tulevat kohtaamaan portugalilainen Benfica ja venäläinen Zenit Pietari. Tämä on ehkä etukäteen ajatellen se tasaisin ottelupari ja jatkoon menijä voi periaatteessa olla kumpi tahansa. Zenit voitti oman lohkonsa, Benfica tuli kakkoseksi.

Toisessa avauspäivän pelissä ranskalainen Paris St. Germain ja englantilainen Chelsea. Molemmat joukkueet ovat isolla rahalla rakennettu muutamien viime vuosien aikana ja vedonlyöntikertoimien mukaan tässä parissa PSG on suosikki menemään jatkoon. Joukkueet ovat kohdanneet parin viime vuoden aikana useasti, joten lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Toisena pelipäivänä, eli 17.2. tulevat kohtaamaan belgialainen Gent ja saksalainen Wolfsburg. Tuskin kukaan uskoi Gentin pääsevän 16 parhaan joukkueen joukkoon, mutta niin vain kävi ja nyt joukkue taistelee pääsystä jopa kahdeksan joukkoon. Vedonlyöntikertoimet ja yleinen mielipide on kuitenkin sille että Wolfsburg tästä jatkoon menisi.

Neljännessä parissa kohtaavat italialainen AS Roma ja espanjalainen Real Madrid. Madrid vaihtoi juuri valmentajaa ja AS Roma olisi mieluusti ottanut vastaansa minkä tahansa muun joukkueen. Real on tästä todella vahva suosikki menemään jatkoon, vaikka AS Roma on pelannut ihan hyviä pelejä varsinkin kotikentällään.

Kolmannen pelipäivän pari on niin ikään todella tiukka taisto, jossa kohtaavat englantilainen Arsenal ja espanjalainen Barcelona. Barcelona puolustaa Mestarienliigan mestaruutta, joten paineet ovat sillä. Niin ovat myös kertoimet ja Barcelonan pitäisi selvittää tämä este melko helposti ja pelit jatkuvat kahdeksan parhaan joukossa.

Kuudennessa parissa pelaavat italialainen Juventus ja saksalainen Bayern München. Juventus oli viime kaudella Mestarienliigan finaalissa, mutta nyt taitaa edessä olla liian iso joukkue voitettavaksi. Bayern jahtaa tosissaan liigan voittoa ja se onkin tämän parin suursuosikki. Juventus on toki aikaisemmin venynyt huimiin otteisiin nimenomaan tärkeissä peleissä, joten mitään se ei tule antamaan ilmaiseksi.

Seitsemännessä parissa nähdään ukrainalaisen Kiovan Dynamon ja englantilaisen Manchester Cityn kohtaamiset. Dynamolla on varmasti omat mahdollisuutensa kotipelissä, mutta muuten tästä parista suosikki jatkoon menijä on ehdottomasti Manchester City. Yllätyksiä voi toki tapahtua ja Dinamon pääsy jatkoon olisi jo melkoinen yllätys.

Kahdeksannessa parissa kohtaavat hollantilainen PSV ja espanjalainen Atletico Madrid. Molemmilla on historiaa ja perinteitä vaikka kuinka paljon, mutta tähän ottelupariin ne eivät vaikuta. Atleticon arvellaan menevän tästä parista jatkoon ja PSV:n kohtaloksi tulee pudota jatkopeleistä. Todennäköisesti nähdään kuitenkin kova taistelu jatkopaikoista.

Kevät tuo jatkopelit

Helmikuun 16.-17 ja 23.-24. päivä pelataan ensimmäiset osaottelut. Toisten osaotteluiden vuoro on sitten maaliskuun 8.-9. ja 15.-16. päivä. Tämän jälkeen pudotuspelit jatkuvat 5.-6. ja 12.-13. huhtikuuta ja 26.-27.4 ja 3.-5.5. Mestarienliigan finaali tullaan pelaamaan 28.5. Tästä ei ole kuin muutama viikko siihen kun Jalkapallon Euroopanmestaruus kisat alkavat. Eurooppalaista huippujalkapalloa on tarjolla mestarienliigan lisäksi 10.6. – 10.7.2016.