Maastohiihto miehet 15 km perinteinen Lahti 2017 (Iivo Niskanen voittaa 4,50, Unibet) Pelaa tästä!

Lue miksi Iivo Niskanen voittaa: Ne jotka katselivat sunnuntain parisprinttiä tietävät, että Iivo Niskanen on se mies joka rankaisee Norjan Martin Johnsrud Sundbyä jos niikseen tulee. Niskanen vaikuttaisi olevan näet aivan eläimellisessä kunnossa ja juuri viidentoista pertsan kisa on se mistä häneltä voi eniten odottaa. Viron Otepään kenraaliharjoituksessa Iivo oli toisiksi nopein ja näyttää tosiaan siltä, että kuntohuippu on ajoittumassa juuri Lahteen. Niskanen näyttää myös pystyvän irrottamaan kotiyleisön tuen avustuksella itsestään aivan kaikki tehot irti ja se voi hyvinkin tarkoittaa kultaista mitalia. Juuri nyt ei ole olemassakaan herkullisempaa kerrointa kuin Iivon 4,5! Painetaan siis Iivo Niskasen puolesta betsiä ns. pää märkänä! Muista myös lunastaa Unibetiltä ilmaisveto, aina kun Suomi on mitaleilla! Ohje alempana.

Miesten 15km perinteinen

cJos Iivo Niskanen voittaa tai on mitalleilla saat:

  1. Kulta = 15€ ilmaisveto
  1. Hopea = 10€ ilmaisveto
  1. Pronssi = 5€ ilmaisveto

Säännöt:

  • Kaikille uusille Unibet-pelitilin avaajille, jotka rekisteröivät tilin Betsikingin sivujen kautta 21.2-5.3.Avaa tili TÄSTÄ
  • Aseta vähintään yksi veto ennen miesten 15km perinteisen kisaa
  • Saat ilmaisvedon, niistä mitaleista, jotka Suomi voittaa sen jälkeen kun olet avannut pelitilin
  • Yksi ilmaisveto per kisa eli jos Iivo Niskanen voittaa ja joku muu suomalainen on mitaleilla saat 15€ ilmaisvedon
  • Ilmaisveto tulee pelitilille 48h kuluessa palkintojenjaosta ja vedolla ei ole kierrätysvaatimusta

Maastohiihto miehet 15 km perinteinen Lahti 2017 1.3

Miesten hiihto 15 km ja muut kisojen tapahtumat ovat Betsikingin mieleen. Sivuilta löydät paljon luettavaa Lahden MM-kisoista. Näistä parhaimmat jutut löydät alapuolelta. Suosittelemme lukemaan jos Lahden MM-Hiihdot 2017 kiinnostavat. Kingi voi myös varauksetta suositella paikanpäälle lähtemistä, koska kisatunnelma ja Lahden erikoinen pitävät huolen siitä, että hauskaa varmasti tulee olemaan.

Iivo niskanen

Kaikillle pelitilin avaaville ja 10€ vedon asettajille Mobilebetiltä 10€ ilmaisveto! Lisäksi 20€ tallettamalla 60€ pelirahaa Lahden Hiihtovetoihin!