Miesten viesti Lahti 2017 3.3 Suomi voittaa (23,00, Unibet) Venäjä voittaa (4,00, Unibet) Pelaa tästä!

Miesten viesti: Kokeillaan tässäkin sellaista strategiaa, että pelataan rohkeasti suurta ennakkosuosikkia Norjaa vastaan. Norjan WC sijoitukset: 1, 7, 8 ja 9 kertovat olennaisen betsin riskitasosta. Venäjä ja jopa Suomi voivat kuitenkin taktikoinnilla ja kisoihin ajoitetulla huippuformilla haastaa Norjan.  Venäjällä tämä vaatisi sen, että Ustiugov ei joudu lähtemään liian kaukaa takaa-ajoon mikä ei ole lainkaan mahdoton skenaario sillä venäläiset ovat ylisuorittaneet kisoissa. Suomella taasen on asettaa kova nippu ladulle kun Heikkinen, Iivo Niskanen, Musti Jauhojärvi ja Lari Lehtonen (todennäköinen neljäs kaveri) lähetetään ladulle. Mikäli Lehtonen vaan kestää vauhdissa mukana, niin muun kolmikon suorituksesta ei tarvitse juuri huolehtia ja mahdollisuudet jättiläisen kaatoon ovat olemassa. Muista avata pelitili Unibetille, sillä jos Suomi mitaleilla saat ilmaisvetoja! Lue ohje alempaa.

Naisten 10km perinteinen

päivän pelivinkkiJos Iivo Niskanen voittaa tai on mitalleilla saat:

  1. Kulta = 15€ ilmaisveto
  1. Hopea = 10€ ilmaisveto
  1. Pronssi = 5€ ilmaisveto

Säännöt:

  • Kaikille uusille Unibet-pelitilin avaajille, jotka rekisteröivät tilin Betsikingin sivujen kautta 21.2-5.3.Avaa tili TÄSTÄ
  • Aseta vähintään yksi veto ennen miesten 15km perinteisen kisaa
  • Saat ilmaisvedon, niistä mitaleista, jotka Suomi voittaa sen jälkeen kun olet avannut pelitilin
  • Yksi ilmaisveto per kisa eli jos Suomen miesten viestijoukkue voittaa tai on mitaleilla saat ilmaisvedon
  • Ilmaisveto tulee pelitilille 48h kuluessa palkintojenjaosta ja vedolla ei ole kierrätysvaatimusta

Miesten viesti ja yhdistetyn parisprintti Lahti 2017 3.3

Miesten viesti ja yhdistetyn parisprintti sekä muut Lahden MM-kisojen tapahtumat ovat Betsikingin makuun. Sivuilta löydät paljon luettavaa Lahden MM-kisoista. Näistä parhaimmat jutut löydät alapuolelta. Suosittelemme lukemaan jos Lahden MM-Hiihdot 2017 kiinnostavat. Kingi voi myös varauksetta suositella paikanpäälle lähtemistä, koska kisatunnelma ja Lahden erikoinen pitävät huolen siitä, että hauskaa varmasti tulee olemaan.

Iivo niskanen

Kaikillle pelitilin avaaville ja 10€ vedon asettajille Mobilebetiltä 10€ ilmaisveto! Lisäksi 20€ tallettamalla 60€ pelirahaa Miesten viestiin!